13-03-2009, Saat: 8:31
Emegine saglik güzel resimler
Goo Joon Pyo - Lee Min Ho
|
13-03-2009, Saat: 8:31
Emegine saglik güzel resimler
13-03-2009, Saat: 21:41
(13-03-2009, Saat: 5:35)shin chae-gyunk yazdı: Tesekkürler resimler icin! Coooooook tatli yaaah sende lee min ho fan klüp ailesine üye olmak istemezmisin
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
13-03-2009, Saat: 21:52
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥
♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX ♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y ♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin
17-03-2009, Saat: 19:11
15 mart 2009 tarihli LEE MIN HO RÖPORTAJI
bu röpörtaj ISplus(röportajci Lee Dong Hyun) tarafindan 15 mart 2009'da yayinlandi. Lee Min Ho'nun uyku aliskanliklari,favori yiyecekleri ve ideal kadini hakkindaki hersey gözler önüne serildi. ![]() ISplus (IS):Paeksang Sant ödüllerinde kirmisi halida düsüsün sicak bir konuydu. Lee Min Ho (LMH):.çok utandim ve mahçup oldum.bununla birlikte,hayranlarim beni içtenlikle alkisliyorlardi.hayranlarima sevgimi onaylamak istemistim. IS: hayatindaki ilken nedir? LMH: “Vazgeçen kimse zafer elde edemez”. basaramazsan bile,hiçbir zaman vazgeçmemek gerektigini düsünüyorum. IS: hayatinda dayanilmasi zor kritik bir dönemin oldu mu? LMH: 2006'da geçirdigim trafik kazasi.6 ay boyunca hastanede kaldim ve eger artik oyunculuk yapamazsam napicagim hakkinda çok endise ettim.baslangiçta tekrar yürüyemeyecegimi düsündügümde yikilmistim. IS: asiri stresli olunca kullandigin yöntem nedir? LMH: sadece uyurum.eger uyandigim zaman hala stresli hissediyorsam,stresim geçene kadar uyumaya giderim.geçmiste tam olarak 24 saat uyudugum zaman olmustu. IS: hangi olumsuz yorum sende en büyük izi birakti? LMH:bu bir internet yorumu degildi;radyo(tv)da kasten söylenmis bir düsünceydi.Gag konser(birligi) karakteri Wang Bi Ho '' Lee Min Ho,Boys Before Flowers bitince ne yapacak(olumsuz anlamda:hangi cehenneme gidecek?)'' dedigi zaman ,gögsümde bir sogukluk hissettim. IS: kadinlara baktigin zaman en önemli degerlendirmen nedir? LMH:onun genel tarzi ve bakis açisi en önemlisi.güzel olmasa bile,kalbim ,o bana geldiginde güçlü bir duyguyla çekilebilir. IS: ilk olarak kiminle,ne zaman,nerede öpüstün? LMH: lise 1.sinifta kiz arkadasimin evinin önünde. IS:yaklasik olarak son sevgilinle ne zaman çiktin? ne kadar zaman önceydi,kaç yasindaydin ve onun meslegi neydi? LMH: 20 yasindayken bir üniversite ögrencisiyle çiktigimdan beri kiz arkadasim olmadi. IS: eger bir sevgilin olsaydi,ona hitap etmek istedigin sevimli lakap nedir? LMH: onun tarzindan farkli birsey olurdu. IS: .bir süre önce internette yayinlanan bazi bayan arkadaslarinla olan resimlerin sasirtici olmali LMH: biraz çileden çikariciydi.onlar beni inciten fotograflar.onlar benim kiz arkadasim olmadigi halde,insanlar bunu yanlis yorumladilar.ortalikta dolasan kötü niyetli dedikodulardan dolayi fotograftaki diger insanlara karsi kendimi çok üzgün hissettim. IS:Boys Before Flowers'in Goo Jun Pyo'su gibi ailen evliligine karsi çiksa ne yapardin? LMH: onunla kaçmak isterdim.eger evlenmek için kaçmak gerekse,onunla evlenmek isterdim. IS: hangi kadin oyuncuyla basrolü paylasmak istersin? LMH: ideal tipim Song Hye Kyo sunbae'yle çalismak hosuma gider.bununla birlikte o çok zarif ve klasik bir tarzi var, karizmasi çok güçlü ve oyunculuk yetenegi çok iyi.eger birlikte oynarsak,ondan çok sey ögrenecegimi düsünüyorum.ama muhtemelen heyecandan titrerdim. IS: en fazla tanismak istedigin kisi kim? LMH: . Hollywood aktörü Edward Norton'la tanismak isterim.çok etkileyici bir karizmasinin olmasi yaninda etrafa olumlu bir titresim yayiyor. eger onunla tanisirsam,''ögretmenim olmasini'' rica ederdim.ilk önce,sanirim,gayretle ingilizce ögrenmeye ihtiyacim var. IS: en sevdigin sporcu kim? LMH: Manchester United'li Cristiano Ronaldo.olaganüstü bir yetenegi ver,ayrica çok da yakisikli. ben de ilk okuldayken bir futbolcu olmayi hayal etmistim.eger futbol oynamaya devam edebilseydim,belki Cristiano Ronaldo gibi bir futbolcu olabilirdim. IS: ne tür yemeklerden hoslanirsin ve iyi pisirebildigin birseyler var mi? LMH:.bütün yemekleri severim ve bütün yemekleri pisirmede iyiyimdir.pisirme yöntemi? izgara yaparim.gizli bir izgarada pisirme yöntemim var.sigr eti,domuz eti,tavuk eti vs.herbiri için farkli bir izgaralama metodum var.hepsi ayni türden et olsa bile,eger benim izgara yaptigim etin tadina bakarsaniz o zaman hayrete düsersiniz. IS: karaoke'de en özel sarkin hangisi? LMH: Toy’s “내가 잠시 너의 곁에 살았다는 걸”. bununla birlikte Boys Ovber Flowers'in Jun Pyo'sunun arizali ve küstah bir imaji var.ben ise sevimli bir romantigim.buna ragmen sarki söylemede yetenegim yok.hala sarki söylüyorum çünkü insanlar bunu sakin bir sekilde yapmami söylüyorlar. IS:çantanda daima tasidigin bazi esyalar nedir? LMH: .parfümümü aldigima emin olurum.çünkü her zaman güzel kokulu bir erkek olmayi isterim IS:içki içme kapasiten nedir?hangi içkiyi seversin,nerede ve kiminle içersin? LMH:. gerçekten fazla içemem.Soju'da 3 bardaktan sonrasini içmek zordur.Bati içkilerini severim,buna ragmen bir veya 2 bardaktan fazlasini içemem.yeri hakkinda seçici degilim.içki içtigim zaman beni baski altina almayan ve rahat oldugum kisilerle içmeyi isterim. IS: hiç ugursuz saydigin seyler,batil inançlarin veya geleneklerin var mi? LMH:.her film ve dizi projemde yaralandim.dikkat etsem bile,beklenmedik kosullardan dolayi yaralaniyorum. IS:hiç uyku aliskanliklarin var mi? LMH:dislerimi gicirdattigimi ve abuk subuk konustugumu söylerler.tatile gittigimiz zaman,arkadaslarim benimle uyumaktan kaçmaya çalisirlar. IS:issiz bir adada sikisip kalsaydin,yanina almak isteyecegin 3 sey ne olurdu?( ![]() ![]() ![]() LMH:.yatak,çakmak ve cep telefonu.iyi uyuyabilmek için iyi bir yatak almam gerekir.issiz bir adada olsam bile yemek pisirebilmem için (çakmaga)ihtiyacim olurdu. özellikle benim gibi eti seven biri için,bir çakmak zorunlu bir ihtiyaç.issiz bir adada olsam bile sikilmamak için insanlarla konusmam gerekir.arti, benim ceptelefonumda bir çok oyun var.( ![]() ![]() IS:f4 üyelerinin kiskandigin özellikleri? LMH: Kim Beom'un küçük yüzü, Kim Joon hyung'un büyük gözleri, ve Kim Hyun Joong’'un beyaz teni vs. vs
17-03-2009, Saat: 19:22
Çok sagol nihancim elline saglik
![]() ![]()
MinozM
17-03-2009, Saat: 19:24
17-03-2009, Saat: 19:25
Balim benim ya yerim ben seni.Paylasim çok güzel emegine saglik nihan ablacim
![]()
Gün güzel geçsin, gönüller çiçek olsun yeter…
(17-03-2009, Saat: 19:24)nihan yazdı:(17-03-2009, Saat: 19:22)nba yazdı: Çok sagol nihancim elline saglik Valla bende bilmiyorum Nihan yalniz su farkettim iç özellikler bakimindan pek benim tipim degil ![]() ![]() ![]()
MinozM
17-03-2009, Saat: 19:32
(Son Düzenleme: 17-03-2009, Saat: 20:09, Düzenleyen: butterfly7.)
Çok saol nihan röpörtaj için
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
17-03-2009, Saat: 19:35
(17-03-2009, Saat: 19:29)nba yazdı:(17-03-2009, Saat: 19:24)nihan yazdı:(17-03-2009, Saat: 19:22)nba yazdı: Çok sagol nihancim elline saglik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|