28-11-2008, Saat: 16:41
resimler harika olmus _ponyo_ 
gong yoo yu üst siralara tasiyalim
yeni resimlerinide bekliyoruz...

gong yoo yu üst siralara tasiyalim

Gong Yoo (공유)
|
28-11-2008, Saat: 16:41
resimler harika olmus _ponyo_
![]() gong yoo yu üst siralara tasiyalim ![]()
perfect man
![]()
nefertiti sen hello my teacher i indirdin mi yoksa netten mi izledin indirdiysen nerden ögrenebilirmiyim??
Bu giflerde benden... ![]() ![]() ---- Tesekkürler sophie ![]()
28-11-2008, Saat: 17:46
_Ponyo_ yazdı:nefertiti sen hello my teacher i indirdin mi yoksa netten mi izledin indirdiysen nerden ögrenebilirmiyim?? Aslinda konuyu burada detaylari ile burada paylasmistik. Istersen ilgili konuyu burada paylasmaya devam edelim. Her konu ait oldugu yerde paylasilmali. Hello My Teacher - Biscuit Teacher And Sugar Candy Soruna gelince ingilizce alt yazili isledigim kaynak kapanmis. Hala yeni kaynak ariyorum. ![]() Tanımayana hiç üzülmem bir rakip eksilir : )
Ama tanıyıpta sevmeyen varsa gözüme görünmesin.
28-11-2008, Saat: 22:57
nefertiti yazdı:yuotubedan izleyin_Ponyo_ yazdı:nefertiti sen hello my teacher i indirdin mi yoksa netten mi izledin indirdiysen nerden ögrenebilirmiyim?? tabii kapali oldugu icin yuotube acan programlari kullanin kuntel gibi kesinlikle diziyi kesik kesik izlemiyorsunuz daliymationdan izliyordum surekli dolmasini bekle filan cok sikici oluyordu youtubda hizli hemen aciliyor partlar halinde bulrusn direk biscuit teacher and star candy yaz cikar ing alt yazili..
Eklemeye devam
![]() ![]() ![]()
29-11-2008, Saat: 1:52
Yukarda bir hata yaptim , benim düzeltebilecegim birsey degil sanirim.Yetkililerrrr lütfen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Düzenledim...
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|