yukari
Anket Go Mi Nam'ı Kim Hak Ediyor?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Hwang Tae Kyung
46.27%
149 46.27%
Jeremy
11.49%
37 11.49%
Kang Shin Woo
42.24%
136 42.24%
Toplam: 322 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Go Mi Nam'i Kim Hak Ediyor?
Tae Kyung tabiki çok yakisiyorlar...Anket için sagolBiggrin
~~
[Resim: 77603138.png]
Shin woo bence
gerçekten çok çaba harcadi
There is still hope!!!
Hwang Tae Kyung Alkis
Diziyi tam olarak izlemedim ama Jeremmy diyorum Biggrin
all about "Girls Generation" 
<<HyoRi>>
gerçekten çok üzülüyorum shin woo ya hak ediodu ama T.K. daha çok hak ediyo bu arada jeremy yede aciyorumAglaelsalla
bence hwang tae kyung hak ediyor...
[quote='rba' pid='741777' dateline='1262524880']
hepinizin yani çognluugun dedigi gibi bende tae kyung dedim..ancak kiz için shin woo nun yaptklarini unutmamak lazim bence öyle görünüyorki eger shin woo onn kiz oldugunu bildigini kiza söleseydi bi sansi olabilirdi..çünkü kiz hep shin woonun kendisini bir kardes olarak grdügünü düsündü bu nedenle onun askini hiç anlayamadi..böylece onun bi kiz oldugunu bilen tae kyung bi sifr önden baslamsti bile...
[/quote

Shin Woo için dedigin dogru bir bakima o da hak ediyo diyebiliriz ama diyebilirle olur demek fakli. Çünkü Shin Woo, Jeremy, Tae Kyung'u yan yana durdurursak seçilmesi gereken kisi Tae Kyung olur. Çünkü dizinin basindan sonuna kadar yapmadigi sey kalmadi Go Mi Nam için. Shin Woo ise ilk zaten kizin bu durumunu eglenceli buluyo sonrada neden oldugunu anladiginda açiyo ve o yüzden bildigini ortaya çikarmiyo. Ve Shin Woo kiz oldugunu bildigini Go Mi Nam'a desede hiç bir sekilde karsilik bulmazdi...senaryoyu yazmis gibi konustum ha.Biggrin
bence de Hwang Tae Kyung . shino çok çaba harcadi ama yine de tae sert gibi dursada , kizi korudu kolladi Biggrin shino basta söyleseydi belki sansi olabilirdi Pisman
İmzanız çok büyük olduğu için silindi..

Hwang Tae Kyung Smile
Anket için tesekkürler Alkis
Ben oy vermeyecegimBiggrin
Shin Hye'yi hiç sevmem, Yong Hwa'yida hiç sevmem.
Ama Jeremy ve Tae Kyung'u aksine çok severim Smile
Bu durumda iki tane sevdigim insani Shin Hye uyuzuna yar edecek göz olmadigindan bende Yong Hwa BiggrinBiggrin

Ikiside tam birbirlerine göreler.Birlikte çook iyi anlascaklarina eminim.(Ikisinide hiç sevmedigimden) Zavalli Tae'i Mi NAM'a asik ettirip basini yaktilar zavalli çocuk Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi