yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Girl's Day (걸스데이)
Paylaşımlar için çook teşekkürler Smile
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
MNET Twitter Update
[Resim: girlsday11.jpg][Resim: girlsday10.jpg]
MU:CON Seoul 2012 Opening Ceremony 01.11.2012
03.11.2012 Music Core Chaos ft . Minah
03.11.2012 Music Core Dont Forget Me Performansı
03.11.2012 Girls Day Twitter Update
[Resim: girlsday20.jpg]
04.11.2012 SBS Ingikayo Dont Forget Me Performansı

04.11.2012 Twitter Update'leri
03.11.2012 Show Champion Teaser ft . Girls Day
Yura ' s Birthday Alkis
[Resim: girlsday31.jpg]
[Resim: girlsday30.jpg]
Twitter Updates ;
Minah ; Bugün kutlamak için çok şey var !!! Doğum günün kutlu olsun Yura unni >_< Sana en iyi hediyeyi vereceğim !! Hyeri ' nin üniversiteyi kazanmasını da içtenlikle kutluyorum!! Hyeri , unni öpücük verecek keke .
Eng ; There are so many things to congratulate today!!! Happy happy birthday to Yura unnie >_< I will give you the best present!! I sincerely congratulate our Hyeri on getting into university!! Hyeri, unnie will give you....a kiss...keke

Hyeri ; @Girls_Day_Yura ㅎㅎ Geceyarısı!!! Unni , içtenlikle doğum gününü kutluyorum~~~~♥ Her zaman mutlulukla -şuanda yaptığımız gibi-doğum günü partisi yapalım!!!Seni seviyorum~~~~~~♡♡
Eng; @Girls_Day_Yura ㅎㅎ It’s midnight!!!! Unnie, I sincerely wish you a happy birthday~~~~♥ Let’s always happily celebrate with a birthday party like we are doing now!!!! I love you~~~~~~♡♡

Sojin ; @Girls_Day_Yura Yuramız~~ Doğum günün kutlu olsun ’ㅡ’* Uzun zamandır yaşıyorsun kekeke .
Eng; @Girls_Day_Yura Our Yura~~ Happy birthdayyyy’ㅡ’* You’ve been alive a long long time kekeke .
06.11.2012 Gstar 2012 Trailer : Baseball Team 9 - Girls Day

06.11.2012 MBC Music Show Champion Girls Day Dont Forget Me Comeback Stage & Interview
Interview
17.11.12 MBC Music Core Girls Day - Dont Forget Me
W-Foundation ' If Love Earth , Take Action '
Girls Day & Various Artists - Beautiful World
Short Version
Full Version & Behind The Scenes

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi