yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gimbap (Kimbap) / 김밥
Çok seviyorum çok lezzetliler!
Aslinda tadi yenmeyecek gibi degil ben bi kere sebze ve pastirmayla yapilmisin tadina baktim yine de damak tadimiza pek uymuyor biz sadece görüntüsüne bakalim o çok güzel hysterical
Tadi güzeldi.. Ben begendim Smile
Iste bu yemede yaninda yat, gece gece canim çekti ya...
Bir türlü yiyemedim sundan ya. bee Nasilda güzel görünüyor, Ankara'da bir yerlerde satiliyor mu ki? Biggrin

(16-12-2011, Saat: 4:55)-ea- yazdı: Bir türlü yiyemedim sundan ya. bee Nasilda güzel görünüyor, Ankara'da bir yerlerde satiliyor mu ki? Biggrin

Satiliyor mu bilmiyorum ama ben Kore Kültür Merkezi'nin düzenledigi kermeste yemistim.
(16-12-2011, Saat: 21:43)hazal_ yazdı:
(16-12-2011, Saat: 4:55)-ea- yazdı: Bir türlü yiyemedim sundan ya. bee Nasilda güzel görünüyor, Ankara'da bir yerlerde satiliyor mu ki? Biggrin

Satiliyor mu bilmiyorum ama ben Kore Kültür Merkezi'nin düzenledigi kermeste yemistim.

Evet, orada sunulmus bir ara ama ben sonradan duydum ve gittigimde yoktu. Keske tekrar yapsalar. Biggrin

Yosun yerine dolmalik patlicanla denesek olmaz mi acaba? Smile
Watching SMİLE AGAİN!
Dalı kurusada ağaç yağmura nasıl küser.
Saatin dursa bir an zaman onu nasıl bekler.
Yıkılır dökülür aman kalp kırılsada sever.
Korea-Fans FAN CLUP
Saraydaki Mücevher Fan Clup
(16-12-2011, Saat: 21:56)-ea- yazdı:
(16-12-2011, Saat: 21:43)hazal_ yazdı:

Evet, orada sunulmus bir ara ama ben sonradan duydum ve gittigimde yoktu. Keske tekrar yapsalar. Biggrin

Bence de o kermesten tekrar yapsinlar... Keske yetisebilseydin güzel yemekler vardi. Biz arkadasimla paralarimizi birlestirip bir sürü sey yemistik.
(16-12-2011, Saat: 22:02)liligum yazdı: Yosun yerine dolmalik patlicanla denesek olmaz mi acaba? Smile

Bilmiyorum ki ama onunda güzelligi yosun olmasi...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi