yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gi Pa-rang (기파랑)
Aman Tanrım! Çarpıldım sanırım. Biggrin Çok tatlıymış gerçekten. Konu için çok teşekkürler. Smile

Oynadığı filmi nereden izleyebilirim acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Biggrin

Love is real, real is love,
Love is feeling, feeling love,
Love is wanting to be loved.
~
Love is you,
You and me,
Love is knowing,
We can be...

Benden bir yaş büyük, ünü buraya kadar geldi. Biz daha İstanbul dışına çıkamadık. Biggrin Teşekkürler tatlı çocukmuş.
Evet harika. Ama bir şey söyleyeceğim, bu DN-A'nin Jay'i değil mi?
İsmi Jeon Ji Hwan diye biliyorum ben. Hadi resimleri benzettim diyeceğim, ama aynı resimler D-NA'nın fanın da da var. Yardımcı olursanız sevinirim. Smile
(17-06-2010, Saat: 23:05)khj yazdı: Evet harika. Ama bir şey söyleyeceğim, bu DN-A'nin Jay'i değil mi?
İsmi Jeon Ji Hwan diye biliyorum ben. Hadi resimleri benzettim diyeceğim, ama aynı resimler D-NA'nın fanında da var. Yardımcı olursanız sevinirim. Smile

Evet canım çocuğun gerçek adı Jeon Ji Hwan. Ama kaynakta grupla ilgili bir bilgi olmadığı için paylaşılmamıştır sanırım. Smile
(04-07-2013, Saat: 0:27)Dahlia* yazdı:
(17-06-2010, Saat: 23:05)khj yazdı: Evet harika. Ama bir şey söyleyeceğim, bu DN-A'nin Jay'i değil mi?
İsmi Jeon Ji Hwan diye biliyorum ben. Hadi resimleri benzettim diyeceğim, ama aynı resimler D-NA'nın fanın da da var. Yardımcı olursanız sevinirim. Smile

Evet canım çocuğun gerçek adı Jeon Ji Hwan. Ama kaynakta grupla ilgili bir bilgi olmadığı için paylaşılmamıştır sanırım. Smile

Konu açıldığı zaman D-NA grubu henüz çıkış yapmamıştı. Zaten Jay hakkında bilgilere baktığınızda orada XING Operasında sahne adının Giparang olduğu yazıyor... Operanın tarihi de konunun açıldığı zamandan önceki yakın bir tarih. Bunun için kendisi hakkında pek bir bilgi yoktu.
my angel, my girl, my sunshine 
[Resim: gw4xBxM.png]
Çok tatlı.
Teşekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi