yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geum Jandi - Goo Hye Sun
Çok seviyorum bu kizi, oyunculugu kendisi çok harika. En sevdigim ikinci bayan oyuncu. Biggrin Nazar degmesin masallah diyelim. Biggrin
Kader deyip geçmektense
"YAŞANMIŞ YILLARIMIZIN ANISINA"
adarım ömrümü..!
Hoşçakal Kalbim.
(25-06-2011, Saat: 17:54)bboonnccuukk yazdı: Çok seviyorum bu kizi, oyunculugu kendisi çok harika. En sevdigim ikinci bayan oyuncu. Biggrin Nazar degmesin masallah diyelim. Biggrin

Benim sevgim çok daha bir baska... Biggrin
Onu her yönüyle mükemmel görüyorum. Tek kelimeyle süper. Onay
Lee Min Ho'dan 3 yas büyükmüs! Hiç farketmemistim burada dogum tarihini görene kadar.. Dizide karakteri ve dis görünüsüyle Gu Jun Pyo'dan küçük gösteriyordu. Masallah ya tuttum bu unniyi.. Smile Çok seker bir kiz ya. Bof'tan sonra baska dizisi olmadi mi? Onu yine bir komedi dizisinde izlemek güzel olurdu Smile
Tesekkürler. Smile
Bunlar da benden...

[Resim: kjlj.png]

[Resim: 2009432735yqpuymn3b2c9b.jpg]

[Resim: 20100417636272010041786.jpg]

[Resim: kuhyesun0903261.jpg]

[Resim: imagescaudxjli.jpg]
Ellerinize saglik. ^^ Küçükken tanisam, büyüyünce böyle güzel bir kiz olacagini tahmin bile edemezdim. Biggrin
çok tatli biri Smile
♥jυɴɢ yoɴɢ нwα|мιɴ нyυĸ|joɴɢ нyυɴ|jυɴɢ ѕнιɴ♥
Çok tatli Smile Paylasim için tesekkürler Smile
Cidden çok tatlı bi kız Smile
(29-06-2011, Saat: 0:24)mihriban şimşek yazdı:
(25-06-2011, Saat: 17:54)bboonnccuukk yazdı: Çok seviyorum bu kizi, oyunculugu kendisi çok harika. En sevdigim ikinci bayan oyuncu. Biggrin Nazar degmesin masallah diyelim. Biggrin

Benim sevgim çok daha bir baska... Biggrin
Onu her yönüyle mükemmel görüyorum. Tek kelimeyle süper. Onay

aynı duyguları paylaşıyoruz galiba mihriban Smile goo hye sunum her yönüyle mükemmel Smile
[Resim: BOF18-2.gif?dateline=1346850577]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi