yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
General Information on DBSK / DBSK Genel Tanitim
Cassiopeia'lar tebrikler. :muzikgurubu:
Cas'm ve Cass'im (Ceren ve Isra) ellerinize saglik. Opucuk
Çok güzel ve basarili bir çalisma olmus. Alkis
Tek kelimeyle muhtesem olmus.Alkis Basta 2yung olmak üzere emegi geçen herkese tesekkürler, harikasiniz.Opucuk
Herbir kelimeyi okurken duygulandim.:img-cray: Çok harika isler yaptilar bugüne kadar ve umarim bundan sonra da hep birlikte çok güzel isler yapacaklar. Sarhos
[Resim: 4iy5j86.gif]
Sungkyunkwan Scandal

kim is love ~ ileri
Cassiopeia olmakla bir kez daha gurur duyuyorum iste:muzikgurubu: Bütün sayfalari incelerken,meleklerimizin DBSK ve Cassiopeia hakkinda söylediklerini okurken,çikis yaptiklari 2004 yilindan bu zamana kadar olan fotograflarina bakarken gözyaslarimi tutamadim dogrusuAglaelsalla Onlari tanimis olmak,2 yildan daha uzun bir süredir her animi onlarin bana yasattigi güzelliklerle dolu dolu geçirmis olmak hiç birseye degismeyecegim seyler.Evet Onlarin isigiyla paralayan bir Cassiopeia olmak ve sonsuza dek o isigin izinden gidecegimi bilmek çok huzur vericiOpucuk Zor zamanlar geçirsekte hep ayakta durmayi,umut etmeyi,büyük bir sadakat ve sabirla beklemeyi yine ''Melekler''imizden ögrendik^^'

Emekleriniz için tesekkürler Cassi'lerimOpucuk Bir kere daha ''Muhtesem Cassiopeia'' olmanin gururunu en derinlerde hissettim
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Çok güzel bir çalisma olmus Canim Cassiopeia'larim, ellerinize emeklerinize saglik, tanitimlardan resimlere kadar muhtesem ... Atkilic Opucuk
T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter
Ya naptiniz kizlar siz ya.Suan öyle yogun duygular yasiyorum ki,kalbim bin bir parçaya ayrildi sanki.Yüregim sizliyor ve bogazim dügümlendi.Of~Harikasiniz,harikayiz !
Bizimle gurur duyuyorum.Aglaelsalla Gerçekten suan her kelime saçma geliyor bana.
Hislerimi anlatamiyorum..

Sadece "Tesekkürler".
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Harika, DBSK'ye yarasir bir tanitim olmus ellerinize saglik kizlar Smile Okurken duygulandim, insallah tekrar bir araya gelecekler Atkilic
Biraz duygusal mi olmus,yoksa ben mi böyle oldum:img-cray: Ikinize vede yardimci olan tüm Cassilerime çok tesekkür ediyorum.Mükemmel tanitmissiniz.
O kadar mutluyum ki.Böyle bir grubu tanimak ve onlarin fani olmak(Ki bir Cassiopeia için fan kelimesi tarif bile edilemiz) dünyanin en en en ama en harika,en mükemmel durumu.Iki senedir Cassiopeia'yim.Bu iki sene boyunca hep bundan gurur duydum.Onlari asla birakmayacagim,onlarin bizi birakmayacagina eminim.Atkilic

Tekrar tesekkürler CassilerimOpucuk
|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Ne Mutlu Turkish Cassiopeia'yim diyene !
Kizlar bu çok güzel olmus,gerçekten ellerinize,ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum..
Bu tür tanitimlar,diger tüm tanitimlara tas çikariyor resmen !
TR Cassiopeia Farki iste.Su 5 güzellik karsisinda bizler onlar ile birlikte daha bir güzel oluyoruz..Opucuk
Her ödül,her yil,her an onlar ile geçirdigimiz,sanki onlar yanibasimizdalarmis gibi..
Onlarin sevinçlerini, ve hüzünlerini birlikte paylasip hissediyoruz hepimiz birer birer !
Cünki biz "Gökyüzüyüz" onlar ise bizim ayilmaz "5 Yildizimiz" !
Cause We are Cassiopeia,Cause we are the Sky and they are the Stars. ~ Kalp

Ay cosuyorum birisi beni indirsin yahu. Atkilic Sarhos
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
Çok güzel olmus Sarhos
Çok güzel olmus.Emeginize saglik.Fotograflara bakarken bende hüzünlendim:img-cray:.Insallah yine eskisi gibi bir arada olurlar:img-cray:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi