yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geleneksel Araçlar ve Mutfak Esyalari / Korean Traditional Tools & Utensils
Tesekkür ederiz, ç.ok ilgimi çekiyordu açikçasi sayende daha yakindan tanimis oldum. Smile
Ellerinize saglik, hepsi çok güzel. Buram buram eski Kore kokuyor. Smile

Angel  Buralar hep dutluktu...
(16-07-2009, Saat: 12:00)Setsuna yazdı: Tesekkür ederiz, ç.ok ilgimi çekiyordu açikçasi sayende daha yakindan tanimis oldum. Smile

Rica ederim canim. Smile Smile
Emekleriniz için çok tesekkürler, çok merak ettigim bir konuydu.
Özellikle, çorba ve pirinç kaplariyla kasiklar çok hosuma gitti. Smile
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
Harika bir tanitim olmus, çok özenli hazirlamissin, elline saglik. Alkis

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Kesinlikle çok önemli bir konu, Kore dizilerini izledikçe özellikle saray laydileriyle ilgili olanlarda hepimiz çok merak ediyorduk. Smile Tesekkürler.
Çok güzel bir paylasim olmus. Ellerine saglik. Alkis

Hyun Bin :j

Kore kültürünün en önemli ve ayrilmaz parçalari bunlar olsa gerek. Smile Konu için tesekkürler. Smile
Diyecek birsey bulamiyorum. Smile Mükemmelsin ya. Smile Sürekli dizilerde olsun sitede olsun bahsedilen en çok ilgi duydugum konulardan birini çok güzel bir sekilde tanitmissin. Bu essiz bilgiler için çok tesekkürler, ellerine saglik. Smile Onay
Geleneksel keseleri ve yazi aletleri çok hosuma gidiyor. Smile Ellerinize saglik.
İmzanız kurallara uygun olmadığı için kaldırılmıştır.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi