yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gaba Kawa (카와)
Gaba Kawa (카와)

[Resim: 11362e.jpg]

Şeytan dünyasından dünyaya gelen kız, Rara'nın tek bir amacı vardır o da yapabildiğince çok kötülük yapmak, insanlığı karanlığa sürüklemek. Kolay görünüyor, değil mi? Ama Rara bir insana aşık olduktan sonra bu o kadar da kolay değildir artık. Ölümlülere yardım etmesi ve onlara aşık olması düşünülemez bile! Ama Rara'nın ona Gaba Kawa, Rara sakin insanların senin şeytan olduğunu fark etmesine izin verme! Diye takılan yakışıklı Retsu Aku ile aynı liseye girmesiyle başına gelecek şey tam da budur.

Çeviri: Orion-gng ( Opucuk )

-------------------------------------------------------------------

English

Rara, a girl from the demon world, arrives on earth with only one goal in mind: To do as many bad things as possible.To draw humans to the darkness. Sounds easy, doesnt it? It's not as easy as it sounds when Rara starts to fall in love with a human. They're not supposed to help mortals and they're definitely not supposed to fall in love with them! But that's just what happens when Rara enters high school, where a hot guy named Retsu Aku calls her "Gaba Kawa"! Rara, don't forget not let the humans aware that you re a demon.

~Source & Kaynak~

[Resim: gabakawa6.jpg]

[Resim: gabakawa9.jpg]

[Resim: gabakawa5.jpg]

[Resim: gabakawa7.jpg]

[Resim: gabakawa2.jpg]

[Resim: gabakawa8.jpg]

[Resim: gabakawa4.jpg]

[Resim: gabakawa1.jpg]

[Resim: gabakawa3.jpg]

Ilginç bir konusu varmis. Bu tarz seyleri sevmeyen ben için bir baslangiç olabilir.
Tanitim ve çeviri için tesekkürler.
So I'm never gonna dance again
The way I danced with you
Never without your love

Ellerine, emegine saglik bitanem. Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi