yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ga Mountain (가산 / Ga-san)
Ga Mountain (가산 / Ga-san)

[Resim: ai1z3z8.jpg]

Dağın Yüksekliği: 902 metre

Chilgok'ta Ga Dağı, TaeGu'da ise Palgongsan olarak bilinir ve Kuzey Kyoungsang ilini kapsar. TaeGu'da yaklaşık 10 km. yer kaplar. Ka Dağı'nın diğer bir adı ise "Chilbong Dağı" (Yedi Tepeler Dağı) olarak bilinir. Ka Dağı'nın en yüksek zirvesi Chilgok'ta bulunur. Chilgok; Korecede yedi zirveden oluşan yedi vadi anlamındadır.
Ka Dağı'nda bulunan ve 1640'ta inşa edilen kale 180 yıldır devlete aittir. (Yani Chilgok'a aitmiş.)

Ka Dağının taşıyla ilgili bir efsaneye göre Aziz Doson, Peninsula'da seyahat ederken toprağın enerjisini kontrol edebilmek amacıyla bir taşın içine at ve inek şekillerinde demirler yerleştirir.
Ka Dağında, tüm bunlara ek olarak Ejderha Taşı manzarası ve dağlarda dolaştığı rivayet edilen dağ büyücülerinin keyfine varabilirsiniz.

Çeviri: sena_spidergirl & GDrug

[Resim: p0305m.jpg]

English

Address: San98-1, Gasan-ri, Gasan-myeon, Chilgok-gun, Gyeongsangbuk-do

Height of the Mountain: 902 m

Mt. Kasan in Chilgok is considered as Mt. Palgongsan in Taegu, encompassing the North Kyoungsang Province.About 10 Kilometers away from Mt. Palgongsan in Taegu, Mt. Kasan has another name called Mt. Chilbong (Seven Peaks), located in Kasan-ri, Kasan-myun with the highest peak in Chilgok areas. Chilgok means seven valleys in Korean formed from seven peaks. It had a provincial government office for about 180 years with the fortress constructed in 1640.The fortress is also a historical place where harsh battles happened during the Korean War. Currently, many people visit Kasan to see the fortress and Kasan Rock. Deep forest and spring water coming out between rocks gives visitor pleasant moments to forget hot weather in the middle of summer.

According to a legend about the Kasan Rock, Saint Doson buried horse-shaped and cow-shaped iron in the rock in order to control the earth energy while travelling around mountains in the Peninsula. At the peak of Kasan Mountain, you can also enjoy the scenery of the Dragon rock and Yuseondae where mountain wizards are said to have played around.

Kaynak / Source

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

[Resim: 30766006.jpg]

[Resim: 18560152b.jpg]

[Resim: 82861310.jpg]

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

Çok hoş, teşekkürler. ^^
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi