yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
G-Dragon'un Doğum Günü Kutlama Projesi / G-Dragon's Birthday Celebration Project
HAPPY BIRTHDAY OPPA !

[Resim: si16att.gif]

[Resim: i7yaztc.png]

[Resim: dkmdwwu.jpg]

Seni Çook ama çook seviyorum biricik oppam.
Iyi ki seni ve sizi tanimisim. ~
Umarim dogum günün sana sans getirir ve dileklerin yerine gelir. ♥

♥♥♥♥

I love BIGBANG.
[Resim: bigbang01gn9.jpg]

My G' World.n<3 Opucuk
Benim ilk ve tek sonsuza kadar da degismeyecek tek oppam. Happy0064
Dogum günün kutlu olsun, belki bundan birkaç yil sonra birlikte kutlayacagiz. Abaza BIGBANG'imin lideri, kalbimin lideri, sana büyük bir askla bagliyim. TT Sensiz olmuyor. TT Abaza Yaninda olmayi istiyorum ben. Aglama

L O L L I P O P G D

BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
[Resim: balloon035iv6.gif]

D en yakisikli lideri, dog!
um günün kutlu olsun.
[Resim: o0333048311423117212.png]

Iyi ki, iyi ki dogdun birtanem. Saengil Chuka Hamnida.
Nasil anlatsam bilemedim benim için çok ayrisin, esin benzerin yok. Sana asigim ben ya.
Içimdeki GD aski bambaska. Kalp

Yeni yasin sana saglik, mutluluk, huzur getirsin birtanem. Hayatin boyunca hep gül, gülmek yüzünden hiç eksik olmasin. Opucuk
Aldigim hediyeyi T.O.P'ye gönderdim o sana dogum günü partinde verecek. Insallah bir daha ki dogum gününde ben veririm hediyeni. Biggrin

Buda dogum günü hediyen, süpriz içinden ben çiktim. Biggrin

[Resim: d394397.gif]
Seni seviyorum birtanem. Kalp
[Resim: c350350.gif]
2006-2018 ♕ KINGS ♕ BIGBANG ♕
[Resim: 116ya6.gif]
Oppam Suan yaninda olup boynuna atlayip dogum günün kutlu olsun demeyi o kadar çok isterdim ki. TT
Insallah o da olur bir gün. ^^

Neyse Iyi ki dogdun liderim. Opucuk Iyi ki varsin. Iyi ki seni ve BIGBANG'i tanidim.
Yeni yasin sana hep mutluluk ve sans getirsin. Hayatin boyunca o yüzündeki mükemmel gülümseme hiç eksik olmasin. Hep mutlu ol. Kalp Kalp
Seni ço...ok çok çok seviyorum. Opucuk
Nice mutlu yillara. Kalp
[Resim: 5ep97ty.gif]

[Resim: 66n7ucp.gif] Iyiki Dogdun G-D! [Resim: 66n7ucp.gif]

[Resim: jqphr21.gif]
Iyi ki dogdun, iyi ki aramizdasin. Blush Senin gibi bir lider daha gelmez dünyaya. Angel Sen benim en sevdigim 2. oppamsin. Abaza Nice senelere. Blush Seni seviyoruz. Kalp

SS501 & GOT7

[Resim: FTxRJ.gif]

IYIKI DOGDUN KWON LIDER!!!

Gelmis geçmis en iyi lider, en iyi giyinen kisi, en harika söz yazari, en güzel gülen, en iyi rapçi Kore'nin en büyük YILDIZ'i. Iyiki dogdun oppalarin oppasi.

Seni tanidigim an hayatimin degistigi andi. Ve de iyi ki seni tanimisim ve hayatim degismis. Yasamimda yeni bir sayfa açmama yardim ettin Kwon. Sen gelmis geçmis en harika insansin.
23. yas günün kutlu olsun. Yillar geçti ve sen her yil daha popülerlestin. Kalplerimizde yer edindin. Kore'nin en büyük yildizi olmada emin adimlarla ilerledin ve amacina ulastin. Bu dogum gününde de yaninda olmayi tüm VIPler her seyden çok istiyorlar emin ol. Ve de umut ediyoruz ki bir dogum gününde yaninda olacagiz ve senin elini tutacagiz.

Nice mutlu yillara GD! Umarim hayatinda tüm istediklerin olur. Sen hep böyle gülümse ve harika isler basar. Böylece bizler de sana destek olabilecek gücü bulalim. Seni seviyorum GD! Hem de çok!

[Resim: nguaa.jpg]

Seni bu fotografla sevmeye basladim. Ve de Heartbreaker'la da asik oldum.

Sonsuza dek de bu duygularla hayatima devam edecegim. Saranghae Kwon Leader

[Resim: geburtstag5036kj.gif]
''Eğer saf bir kalbin varsa,engeller hakkında endişelenmene gerek yok..Herşey iyi olacak..''
by DAESUNG
Hiç bir hazirligim hiç bir çalismam yok!
Çünkü vaktim ve imkanim yok!
Bu sene sana karsi size karsi mahcubum hep. Aglama

Ama liderim, sen dogdugun için o kadar mutluyum ki girip iki üç bir sey yazmadan edemedim.

Iyi ki dogmussun kelimelerimin kifayetsiz kaldigi insan. ~ Heart
Yüzün, kalbin, sesin hep bizimle olsun.
Hayat hep sana mutluluk getirsin.
Getirsin ki BIGBANG' imizle birlikte hep o güzel gülümsemenizle isitin içimizi. Kalp Opucuk

BIGBANG is V.I.P!!~
Dünyanin en tatli, en karizmatik, en çilgin Lideri!

[Resim: 002.gif]

Dogum günün kutlu olsun çilgin Oppam benim Kalp Her zaman seninleyiz. VIPlerin seni çok seviyor!

[Resim: 47894907yl6.gif]

Yillar sonra da yine böyle güzel sarkilar dinleyip, basarilarini kutlamak dilegiyle! Seni çok seviyorum! Seni çok ama çok seviyoruz!
[Resim: 848og1.gif]

GD GD Baby Baby Kalp
Saengil Chuka Hamnidaaaa Sevimli Liderim. HeartBiggrin

Dünya'nin en sevimli, karizmatik, çilgin, iyi kalpli, sirin, yakisikli ve en iyi lideri Ji yong'umuz iyi ki dogdun ,iyi ki bu dünyaya gelip bizleri bugün sevindirdin. Smile Seni ne kadar çok sevdigimi duygularimi yaziya dökemiyorum su an. Ama çommal çommal saranghae liderim. Biggrin Yeni yasin sana sans, mutluluk ,pek çok basarilar getirir insallah. Sevdiklerinle ve bizlerle nice senelere Kwon. Biggrin Biggrin

[Resim: 76095155.jpg]
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi