yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
G-Dragon Fan Club / G-Dragon Sevenler Kulübü
Özgücüm yeni fanimiz hairli olsun üyeleriniz bol olsun Onay
(25-12-2009, Saat: 23:04)__HooN__ yazdı: Benide üye yaparmisiniz ?

ekledim canim aramiza hosgeldin Biggrin
Resimler harika Opucuk
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

ben de üye olmak istiyorum beni de ekleyin listeye
(25-12-2009, Saat: 23:23)ShiN-a yazdı: Resimler harika Opucuk

(25-12-2009, Saat: 23:28)beyza_max yazdı: ben de üye olmak istiyorum beni de ekleyin listeye

Ekledim beyzam aramiza hosgeldin Biggrin resimleri beyenmene sevindim ama çocukta tip olunca resimlerde çirikin çikmasi olumsuz oluyor Biggrin
Yeni fanin hayirli olsun özgüm...listeye benim de adimi eklermisin bitanem... Opucuk
İmzamçokBÜYÜKhani
o g-dragon fan açilmis yaa :muzikgurubu: Biggrin dünyanin en tatli grup liderlerinden biri Biggrin hem iyi bir ses hem iyi bir dansçi ya Opucuk (çokta yakisikli Abaza ) sagol özgüm bu fan gerekliydi Onay Opucuk
(25-12-2009, Saat: 23:35)ewrem-se7en yazdı: Yeni fanin hayirli olsun özgüm...listeye benim de adimi eklermisin bitanem... Opucuk

(25-12-2009, Saat: 23:36)esra_123 yazdı: o g-dragon fan açilmis yaa :muzikgurubu: Biggrin dünyanin en tatli grup liderlerinden biri Biggrin hem iyi bir ses hem iyi bir dansçi ya Opucuk (çokta yakisikli Abaza ) sagol özgüm bu fan gerekliydi Onay Opucuk

ekledim mervem aramiza hosgeldin esra sende dünyaya hosgeldin Biggrin hih bak simdi 3 tane zaten beyeniyodun simdi 4 olacak Biggrin
benide üye yapabilir misinizBiggrin
(26-12-2009, Saat: 14:48)ipek neslihan yazdı: benide üye yapabilir misinizBiggrin

tabi canim ekliyorum hemen Biggrin aramiza hosgeldin bitanem Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi