yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Full House Take 2 / 풀하우스 Take 2 (2012)
Benim anlamadigim; madem Full House'un 2'si daha farkli bir konu olmasi gerekliydi. Tamam oyuncularini çok seviyorum ama sadece 1.sindeki kiz yerine Yoon Eun Hye gelmis.
[/color][/size][/font][color=#FF6347]Güleηçocuк
(28-11-2009, Saat: 21:24)gülençocuk yazdı: Benim anlamadigim; madem Full House'un 2'si daha farkli bir konu olmasi gerekliydi. Tamam oyuncularini çok seviyorum ama sadece 1.sindeki kiz yerine Yoon Eun Hye gelmis.

Konusu farkli olacak diye oyuncularin illaki degismesi gerekmiyor arkadasim.
ησктα кα∂αя мєηƒααт ιçιη νιяgüℓ кα∂αя єğιℓмєм !
Saraydaki Mücevher

Ben de konusu farkli olsun diye oyuncularin degismesi gerekiyor demedim arkadasim. Smile Ben oyunculari degistigi için konusunda da az bir degisiklik yapsalardi diye yakindim..
[/color][/size][/font][color=#FF6347]Güleηçocuк
Ben Full House'un 1'ini bile daha izlemedim ama arkadasim o kadar israr ediyor ki galiba izlemek zorunda kalacagim... Tabi ki sizin yorumlariniz da var... Tabi ki bir de Yoon Eun Hye Min'in de dizide yer alma ihtimali var, insallah...
Ben Full House'u sirf Bi Rain için izledim ama nedense pek begenmedim. 2. sezonunu insallah çekerler yine de.
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Ya oyuncular ayni kalmali. Smile Bu arada bu dizi kesin var mi? Bazi sitelerde çekilmedigi yaziyor, bilenler yazsin lütfen, hayallerim yikildi resmen. Aglaelsalla
Of bu ikili olmazsa seyretmek zevkli olmaz bu bir..

[Resim: 76307538qh2.png]

Ikincisi de hala bir haber yok... Yani muhtemelen çekilmeyecek.... Kizgin
Rain Ninja Assassin'den sonra neye baslayacak bilmiyorum.

Ama Full House'a baslasa çok iyi eder. Ofkeli
Yeter artik bizi beklettigi. Biggrin Biggrin

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
2. çekilseydi güzel olurdu bir de oyuncular degismese ya...
Evet ya ben hala onu bekliyorum... Zaten Bi Rain ve basroldeki kiz olmazsa zevki çikmaz ki dizinin... Bana ne ya olsun dizi ama... Sad
Ya çekilecek mi çekilmeyecek mi ya? Bir karar verseler de biz de rahatlasak... Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi