yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Full House Take 2 / 풀하우스 Take 2 (2012)
Yoon Eun Hye çok güzel bir kiz ama Ji Eun rolünü Song Hye Kyo oynamaliydi, öyle tanindi öyle gitmeliydi...

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Yoon Eun Hye'nin oynama imkani yok, yeni dizisi basladi. Rain büyük ihtimalle, hatta çok büyük ihtimalle oynamayacak. Bence bu durumda yayinlamazlar. Onay
Song Hye Kyo'dan pek hoslanmiyorum, Yoon Eun Hye'nin oynamasina çok sevinmedim dogrusu, Han Ji Eun rolüne pek uyacagini düsünmüyorum. Ama yine de Yoon Eun Hye bence eksikligini hissettirmez. Smile
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
Hayir! Yoon gitsin Lady Castle'i çeksin. Full House'a bulasmasin. Yoon Eun Hye de iyi bir oyuncu ama Full House'un devami olacaksa Song Hye Kyo oynamali.
(01-08-2009, Saat: 23:20)lady yoon yazdı: Hayir!!!Yoon gitsin Lady Castle'i çeksin.Full House'a bulasmasin.Yoon Eun Hye de iyi bir oyuncu ama Full House'un devami olacaksa Song Hye Kyo oynamali.

Ayni fikirdeyim, kesinlikle Song Hye Kyo oynamali tekrar. Opucuk
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

(01-08-2009, Saat: 23:27)hayalkusu yazdı:
(01-08-2009, Saat: 23:20)lady yoon yazdı: Hayir!!!Yoon gitsin Lady Castle'i çeksin.Full House'a bulasmasin.Yoon Eun Hye de iyi bir oyuncu ama Full House'un devami olacaksa Song Hye Kyo oynamali.

Ayni fikirdeyim, kesinlikle Song Hye Kyo oynamali tekrar. Opucuk

Ben de Song Hye Kyo'yu seçerim. Full House kesinlikle onunla devam etmeli... Onay
Hala oyuncular konusunda hiçbir site kesin bir sey yazmiyor. Bu çok sinir bozucu bir durum...
Ama son günlerde çogu sitede yazan su ki dizide Yoon Eun Hye oynayacak... Sad
YEH'in de dizileri, filmleri falan varmis. Ama Full House projesinde oynamayi da kabul etmis.
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Olamaz ya, cidden olamaz. Song Hye Kyo olmadan Full House olmaz... Tamam diger bayan basarili olabilir ama bu role yakismaz, eger o oynayacaksa Full House çekilmesin hiç ya. Birlikte en iyi çift ödülünü almislar, diziyi tekrar çekiyorlar ve biri yok. Böyle bir sey olabilir mi, keyfim kaçti.
Bence kadro hiç degismemeli. Zaten o dizide en çok eglendirenler Bi Rain'le Song Hye Kyo'ydu. Dizi çekimleri baslamamis miydi? Eger basladiysa nasil degistirsinler ki oyunculari, zaman kaybi olur. Dizinin kadrosu süper insallah yayinlandiktan kisa bir süre sonra biz de Türkçe alt yazili izleyebiliriz.
Bence de Song Hye Kyo oynasin yoksa o dizinin benim için anlami biter. Biggrin Ben Song oynuyor diye çok sevmistim zaten...
Agustos bitecek dizi nerde ya? Kesin bir tarih bulan var mi internette? Ben bualmadim da...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi