yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Full House Take 2 / 풀하우스 Take 2 (2012)
Aynen bence de çok iyi olmus reddettigi... Benim tek favorimdir PuHo. Biggrin Biggrin Biggrin Bayilirim, 5 kez izledim o kadar çok severim... Fakat 2. sezonun konusu hakkinda bilgisi olan var mi?
Güzel haber, bu diziyi begenmistim... Onay Yoon Eun Hye'ye Han Ji Eun rolü mü teklif edilmis acaba? Basrol oyuncularinin ayni kisiler olmasi güzel olmus... Onay

Kesinlestigine sevindim... Birinci sezonunu çok severek izlemistim, ikinci sezonda birincisi kadar iyi olursa süper olur.

Just Feel Better
Birinci sezonu begenerek izlemistim, ikinci sezonu da insallah birinci sezon kadar güzel olur.
İmza fazla yer kaplıyor.

Oyuncu kadrosu daha kesinlesmedi benim bildigim. Smile Oyuncular daha seçilmedi. Hevesiniz kursaginizda kalsin istemezdim ama... Smile
Evet oyuncular tam kesinlesmemis.
Song Hye Kyo ve Yoon Eun Hye yaziyor çogu yerde Bi Rain'e partner olarak.
Song Hye Kyo ile anlasilirsa Yoon Eun Hye oynamayacakmis.
Yoon Eun Hye'in istedigi rol Song Hye Kyo'nun oynadigi Han Ji-Eun karakteriymis.

Neyse oyuncular farkli da olsa yine de dizinin 2. sezonunu izlemek güzel olur bence. Onay
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
(21-06-2009, Saat: 18:39)Melissaa yazdı: Evet oyuncular tam kesinlesmemis.
Song Hye Kyo ve Yoon Eun Hye yaziyor çogu yerde Bi Rain'e partner olarak.
Song Hye Kyo ile anlasilirsa Yoon Eun Hye oynamayacakmis.
Yoon Eun Hye'in istedigi rol Song Hye Kyo'nun oynadigi Han Ji-Eun karakteriymis.

Neyse oyuncular farkli da olsa yine de dizinin 2. sezonunu izlemek güzel olur bence. Onay

Han Ji Eun umarim Song Hye Kyo olarak kalir. Smile

Biran önce baslasin, çünkü severek izledigim bir dizi idi. Smile
[Resim: 10.gif]
Ellerine saglik Melisacim. Bu habere gerçekten çok mutlu oldum. Paylasim için tesekkür ederim. Biggrin
Kim Hyun Joong

Ben bir Full House hayrani olarak heyecanla bekliyorum, bence hemen çekimlere baslasinlar. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi