yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Frozen Flower / 쌍화점 (2008)
Nasil kral muhafizina asik kral gay mi?
Muhafizda ona asiksa tabii oda ayni sekilde...
Yoksa sevgiden kastin kardes gibi, arkadas gibi mi seviyorda sonra muhafiz Kraliçeye asik oluyor...
Ay anlamadim ben çocugu olmuyor diye biliyorum kralin ve diger adamdan yardim istiyordu...
Ben daha izlemedim tabii, izleyince anlariz...
(05-05-2009, Saat: 13:22)prencess yazdı: Nasil kral muhafizina asik kral gay mi?
Muhafizda ona asiksa tabii oda ayni sekilde...
Yoksa sevgiden kastin kardes gibi, arkadas gibi mi seviyorda sonra muhafiz Kraliçeye asik oluyor...
Ay anlamadim ben çocugu olmuyor diye biliyorum kralin ve diger adamdan yardim istiyordu...
Ben daha izlemedim tabii, izleyince anlariz...

Tamam anlamisin kral gay, muhafizda baslarda öyle gibi ama sonra kraliçeye asik oluyor, ona hediye falan aliyor önceleri. Kral birlikte olmalarinin istiyor ama sonra kraliçe ile muhafiz resmen yasak ask yasiyorlar. Komik olansa kral bunlarin gizlice birlikte olduklarinin ögrenince kraliçeyi degil muhafizi kiskaniyor benim anladigim bu. Hatta defalarca sen kraliçeyi seviyor musun? diye soruyor benim anladigim bu ama Ingilizcem çok kötü oldugu için yanlisda anlamis olabilirim. Yok canim yanlis anlamadim muhafiz bas baya seviyorum kraliçeyi dedi uf, yine çenem düstü neredeyse tüm filmi anlattim.
[Resim: 2474.jpg]

Yahu ne bileyim sadece gay oldugu için degil de cocugum olmadigi için verdi dedim. Gerçekten gay olacagi aklima gelmezdi ama olabilir tabii...
Vay be muhafiz bir kadina asik olabildigine göre, kralda olabilir aslinda neden olmamis?
Benim ki de soru ya...
Vay be böyle demek, iyi bakalim çevirisi gelince görürüz ne oldugunu.
Yorumlarinizi okudum ve nasil bir film oldugunu merak ettim dogrusu. Eger online izleyenler link atarsa sevinirim. Ingilizce ya da Türkçe farketmez. Smile
Yorumlarinizdan süper bir seye benzedigini çikardim.Yanliz 18+ yas mi? Yani ben daha 7 yil beklemek zorunda miyim? Çok merak ettim ama ya. Bu kral-muhafiz-kraliçe bayagi ilgimi çekti. Izlemeyi düsünüyorum. Biggrin

Nasil bir dizi? Güzel mi? Tavsiye ediyor musunuz? Ayrica kaç bölüm?
Abracadabra da irwojyeora..
Film bu dizi degil ama ben bile izlemek konusunda tereddüt ediyorum valla sen bilirsin ama...
Ama ben ilk sinemaya girdigi günden beri bekliyorum altyazisi çiksin diye... Yani ilgimi çekmisti...
Yok ben almiyim bu filmi kalsin. 3. parta kadar izledim vazgeçtim greatjanggeum hele sen hiç alma.
(05-05-2009, Saat: 22:53)angelus2097 yazdı: Yok ben almiyim bu filmi kalsin 3. parta kadar izledim vazgeçtim greatjanggeum hele sen hiç alma.

Evet arkadaslar tekrar uyarmak istiyorum. 18 degil 20 yas altiysaniz izlemenizi tavsiye etmem. Genelde güzel bir film ama lütfen yas sinirina uyalim, uymayanlari uyaralim. Bu da ata sözü gibi oldu ama ben TR alt yazisi gelirse bi daha izlerim çünkü anlamadigim yerler var. Ingilzcemin berbat olmasindan dolayi.
[Resim: 2474.jpg]

(06-05-2009, Saat: 0:08)menekse yazdı:
(05-05-2009, Saat: 22:53)angelus2097 yazdı: Yok ben almiyim bu filmi kalsin 3. parta kadar izledim vazgeçtim greatjanggeum hele sen hiç alma.

Evet arkadaslar tekrar uyarmak istiyorum. 18 degil 20 yas altiysaniz izlemenizi tavsiye etmem. Genelde güzel bir film ama lütfen yas sinirina uyalim, uymayanlari uyaralim. Bu da ata sözü gibi oldu ama ben TR alt yazisi gelirse bi daha izlerim çünkü anlamadigim yerler var. Ingilzcemin berbat olmasindan dolayi.

Ben 20 yas degil, 25 yas üstüyüm ama beni bile asti. Biggrin Hayir zit kutuplar olsa neyse de, bunlar ayni kutup. Biggrin
Aslinda benim için fark etmez. Biggrin Madem siz öyle diyorsunuz... Ama çok merak ettim ya. Ne yapayim ben?

Türkçe altyazisi var mi? Yoksa izlememe gerek yok, anlayamam zaten.
Abracadabra da irwojyeora..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi