yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Frozen Flower / 쌍화점 (2008)
(14-06-2010, Saat: 14:58)burcu choi yazdı: Dizinin konusunu okumayarak direkt filmi ingilizce izledim. Hem pisman oldum hem de garip oldum. Film de çok fazla +18 sahneler vardi ama o sahneler olmadan da o film anlatilamazdi. Genel olarak ilk defa bir filmi ileriye sararak izledim. Biggrin
Konu için tesekkür ederim... Smile

Aynen katiliyorum canim neydi o sahneler öyle, erotik ya da sex filmi izlemek istesem baska sitelerden açar bakardim ama böyle bir niyetim de yok, kendime ters yasayisima ters bir filmdi. Kendimden hiçbir sey bulmadim çok sikiciydi zaten sardirarak izledim. Güzel bir film degildi. Krala da acidim dogrusu... Her seyin bir çözümü vardir ama filmdeki çözüm çok saçmaydi...
Sevgili Koresever Korecan arkadasarim bu filmi burada övdüklerine bakmayin çok vasat bir filmdi ama erotik sevenler izlesin...
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
Yahu bu da neydi film çok müstehcen, ilk sözümü geri aliyorum. Tarihi dizilerden en kötüsü, bana güvenin ve bu filmi izlemeyin...
Paylasim için tesekkürler. Smile

Tesekkürler...

Kanatlarımız var da uçmaya mı çalıştık?
Ya da düşmek bitmezken uçmaya mı alıştık?
Gözlerimiz bundan mı her daim yukarıda.Uçmaya çalışırken kırıldı kanadımız.
Bir medeniyet düşün düşmeyi uçmak sanan.Bir kanat düşün düşmek için olmayan.
Bir rahmet düşün alemleri kaplayan.

HYUN JOONG~RAİN

Lee Min Ho röportajinda okumustum. Bu filmi izlediginde çok utanmis diye. Burada da yorumlari okuyunca nedenini anladim. Biggrin Aslinda çok izlemek istedigim bir filmdi ama sanirim izlemiyecegim. Gerek kalmadi, yani ne kadar kötüymüs ki o sahneler bu kadar tepki aldi. Biggrin

Saatim her zaman Min'e beş var.
Ya da Min'i beş geçiyor.
Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz.
Günlerden Minertesidir.
Ben Min'i düşünürüm, üşümem.
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar.
İki kere iki dört elde var Min^^
Smile Tamam +18 sahne dozunu asmis kabul ama çok siradisi bir konu ve ironi var. Tam bir kara film aslinda, erotizimden fazlaca nasibini almasa konu olarak drama. Ben begendim.
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Güzel filme benziyor. Paylasim için tesekkürler. Onay
Merhaba filme çok tepki var ama konusu çok ilgimi çekti izleyebilir miyim bilmiyorum. Atlaya atlaya denemek istiyorum ama internette saglam bir link bulamadim, izleyen arkadaslar nereden izledikleri konusunda bilgi verebilirse çok sevinirim. Smile
Paylasim için çok tesekkürler. Güzel bir filme benziyor. Smile
hiç güzel bi film degildi bence goongtaki kizdan sogudum hiç utanmamis resmen
Like rain on a Monday morning, like pain that just keeps on going on...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi