yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Frozen Flower / 쌍화점 (2008)
(13-12-2009, Saat: 1:27)wiseacre_daisy yazdı: Kral'a bu konuda kizmamak lazim ama Jo in Seong asik olunmayacak bir adam degil :img-hysterical:

Haha. :d Ben senin gibi düsünemiyorum malesef. Üstelik bu filmden sonra adi geçen sahsiyeti sonsuza kadar kendi tarihine gömdüm diyebilirim, bir daha onun oldugu bir yapimi izleyecegimi sanmiyorum.
Isin asli ben hayranlarinin bu filmden sonraki tepkilerini merak ettim.Biggrin
Kendisi filmden hemen sonra askere gitti maglum, kaçti mi ne fanlarindan? Biggrin
Ben ismi Ayazda Bir Çiçek oldugu için yani ismi kulaga hos geldigi için ve tarihi oldugu için izlemek istemistim ama pisman oldum... Yas siniri bence de 30+ gibi bir sey olmali... Basta Kral'in çocugu olmadigi için krala baski yapiliyordu, kral kendince bir çözüm bulmak istiyor, sonrasini bilmiyorum... Gerisi izlemem mümkün degildi çünkü... Malum... Birçok güzel film varken buna sira gelmesine gerek yok bence. Smile
(13-12-2009, Saat: 21:20)ceyankbyz yazdı:
(13-12-2009, Saat: 1:27)wiseacre_daisy yazdı: Kral'a bu konuda kizmamak lazim ama Jo in Seong asik olunmayacak bir adam degil :img-hysterical:
Haha. :d Ben senin gibi düsünemiyorum malesef. Üstelik bu filmden sonra adi geçen sahsiyeti sonsuza kadar kendi tarihine gömdüm diyebilirim, bir daha onun oldugu bir yapimi izleyecegimi sanmiyorum.
Isin asli ben hayranlarinin bu filmden sonraki tepkilerini merak ettim.Biggrin
Kendisi filmden hemen sonra askere gitti maglum, kaçti mi ne fanlarindan? Biggrin

Her ne kadar bazi sahnelerini begenmemis de olsam (ilk defa bir kore filmini ileri sardim. Smile ) Jo in Seong'un kalbimdeki yeri hala ayni. Böyle bir filmde izlemek istemezdim. Nasil olmus da kabul etmis bu filmi anlayamiyorum ama yine de seviyorum. Kalp
Kore yapimlarinda benim hep dikkatimi çeken kadin erkek ya da erkek erkek iliskilerde belli bir sinirin olmasiydi. Hani bizim ülkemizde bu is bayagi abartildi hani. Kore yapimlari bu sebeple bana daha masum ve hos geliyordu. Hatta bir çogusunu çok çocukça bulmama ragmen ama bu film Koreyle ilgili tobularimi yerle bir etti. Simdiye kadar hiç bir Kore yapiminda böyle erotik sahnelere raslamamistim. Çok sasirdim. Hikaye iyiydi, hos bir filmdi genele yayarsak.
Lee Min Ho'nun izlerken neden utandigini artik anladim . ^^ Keske röportajini daha önce okusaydim. ^^
-Küçük yas grubu için uygun bir film degil. Bilginize gençler.

PHS VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Keske izlemeden önce okusaydim hersey bir tarihi dizi izleme istegimle basladi... Nerden bilebilirdim bu igrenç ötesi seyi? Korelilerden hiç beklemezdim! SAKIN IZLEMEYIN! PSIKOLOJINIZ BOZULUR! Neyse ki çok izlemedim öylesine baktim ve az kalsin kusacaktim... O igrenç sahneleri mükemmel yapmislar yani gel de kusma!!!
LeE MiN hO
Bu filmi uzun zaman önce, üstelik Kore dizi ve filmleriyle tanismadan da önce izledim.
Dogrudur filmde rahatsiz edici sahneler var ancak bugün benim aklimda kalan kurallar ve statüler arasinda sikisip kalmis üç insan arasindaki ask ilskisidir. Sonunda hepsi için üzüldüm.
Filmi izlemek isteyenlere tavsiye ederim. Dekor, kiyafetler, mekan her zamanki gibi kusursuz. Psikolojinizi bozmaz korkmayin. Smile
En merak ettigim filmlerden. Umarim izleyebilirim. Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Muhtesem bir organizasyon ellerine saglik çok tesekkür ederiz. Biggrin
Dizinin konusunu okumayarak direkt filmi ingilizce izledim. Hem pisman oldum hem de garip oldum. Film de çok fazla +18 sahneler vardi ama o sahneler olmadan da o film anlatilamazdi. Genel olarak ilk defa bir filmi ileriye sararak izledim. Biggrin
Konu için tesekkür ederim... Smile

let it be...
Kral ev korumasi hep merak etmisimdir. Bu film bunu bana yasatacak, çok sag olun...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi