yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forbidden Floor (4 Horror Tales 2) / 네번째 층 (2006)
Forbidden Floor (Korece Adı: 네번째 층; Romanizasyon: Ne beonjje cheung) 2006 yapımı bir Güney Kore korku filmidir. 4 Korku Hikayesi (4 Horror Tales) serisinin 2.sidir.

Yönetmen: Kwon Il-soo
Üretim: Ahn Byeong-ki
Yazar: Kwon Il-soo
Müzik:Oh Bong-jun
Yapım Şirket: CJ Entertainment
Süre: 90 min.
Ülke: Güney Kore
Önceki Seri: February 29
Sonraki Seri: Roommates

[Resim: Forbidden_Floor_film_poster.jpg]

Oyuncular:

Kim Seo-hyeong
Kim Yoo-jeong
Jo Yeong-jin
Kim Yeong-seon
Kim Ja-yeong

Özet:

Min-young ve altı yaşındaki kızı Joo-hee, 5. katta bulunan bir stüdyo daireye taşınırlar. Apartmanda katlar 1, 2, 3 ve 5 şeklindedir. 4. kat ses yalıtımı sağlamak için kapatılmıştır. Ancak burada gizli bir kat vardır. Bu gizli katın gizemini de izleyip görelim..

Min-young ve kızı apartmanlarında son derece sessiz yaşamasına rağmen alttaki (3. katta ki) komşusu HAN Chang-soo, gürültüye tahammül edemediğini söylemiş ve kızının sessiz olmasını dile getirmiştir. Kadın apartmandaki diğer sakinlerinde garip davranışlar sergilediğini fark eder. Ayrıca apartmanda esrarengiz ölümler meydana gelmektedir. Min-young, bu eve taşındıktan sonra kızı da çok tuhaf davranmaya başlamıştır. Son derece hırçın biri olmuştur. Joo-hee esrarengiz bir nedenden dolayı hasta olunca Min-young, bunun sebebini kendisi arayacaktır...

Synopsis:

Min-young moves onto the fifth floor of a new studio apartment with her six-year-old daughter, Joo-hee. She’s concerned when her downstairs neighbor, HAN Chang-soo, says that he cannot tolerate the noise above him, even though the two women live tranquilly. Furthermore, she is anxious about other residents’ strange behavior ? never mind the mysterious deaths. Min-young hardens herself mentally after the move into the new house, largely because of her daughter’s unprecedented odd behavior and continual run-ins with a bizarre woman. Convinced that Joo-hee has fallen sick and perturbed by the mysterious events around the studio apartment, Min-young looks to uncover the truth by herself
Hakkınızı helal edin. ~
Çektigim capsler...

[Resim: 74707907gm0.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 70340656yx9.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 70917247wc1.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
Bu seriyi izlemeye karar verdim.Bu 4 hikayeden 3.sü.Bence oldukça güzel hikayeler.Tesekkürler Tugba...
Az evvel izledim bu filmi... Hemen buraya yazayimd edim yorumumu. Ilk hikayeden çok daha güzeldi. Birazdan üçüncü hikayeye baslayacagim. Hepsinin konusu birbirinden farkli. Smile Bunun sonunu gerçekten begendim. Oyuncularda gerçekten harika ya. :muzikgurubu: Bu 4 Horror Tales serisinin 2. si . Arkadaslar hepsini izleyin. Inanin deger. Neyse ben bir an evvel 3. ye geçeyim. Biggrin
Hakkınızı helal edin. ~
Paylasim tesekkürler seriler güzele benziyor.
Film o kadar hosuma gitmedi ama ufak kiz çok güzel oynadi rolünü. AlkisAlkis
BIGBANG2NE1BlOCK BMBLAQINFINITEMISS A2PM

☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
Tesekkürler...

мƒ

Ebru&BüsRa...!
1. sini ben açmistim ve konusu çok hosuma gitmisti. Biggrin
Tesekkürler bende izleyecegim.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi