13-05-2012, Saat: 17:01
Bende ingilizcesi var harika korece'yide sipariş ettireceğim inşallah.
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
ChanBaek'e aşık.
FONO Korece Konuşma Kılavuzu
|
13-05-2012, Saat: 17:01
Bende ingilizcesi var harika korece'yide sipariş ettireceğim inşallah.
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
01-07-2012, Saat: 17:34
Ankara` da her yerde bulunur mu acaba? Sorduğum kitabevlerinde bulamadım da
![]()
It`s hard to tell the world we live is reality or dream...
13-08-2012, Saat: 4:09
Hepsiburada.com da var 17.85 e
![]()
20-08-2012, Saat: 1:40
Bugün D&R'dan bende aldım.Buyuk D&R'larda daha kolay bulunuyor.Kitap da en buyuk avantaj Korece yazılısıyla birlikte Turkce telaffuzu da verilmiş böylelikle okurken yaptığınız hataları daha cabuk duzeltebılıyorsunuz.Bence gayet iyi,almanızda fayda var!
![]()
27-08-2012, Saat: 0:03
En sonunda bende aldım ama ümidimi kesmiştim artık en son forumistanbulda bir kitapçıya öylesine girip sağa sola bakarken kendimi yabancı dil bölümünde budum bide baktım kalan son kitap anam öyle bir saldırdım ki kitaba sanki başka biri gelip elimden alıp kaçacakmış gibi anında kasaya gidip fiyatını falan sormadan "paketleyin" dedim kadında şaşırdı. "bu ne hiddet bu ne celal Kıtlıktan çıkmış" der gibi baka kaldı
![]() ![]() ![]() ![]() İmza İmza Dediğin Nedir ki Gülüm Ben Seni İmzasız da Severim. ???
Bir İnsan Bilmiyorsa Ne İstediğini, Hem Karşısındakini Ziyan Eder, Hem Kendini. Dibini Görmediğin Suya Dalmadığın Gibi, Emin Olmadığın SEVGİYE, TESLİM ETME KENDİNİ.!
22-11-2012, Saat: 17:10
bu kitap bende de var çok güzel gerçekten hatta istanbul'da oturan arkadaşlar varsa kapalı çarşıdan da alabilirler. 22 tl lik kitabı 15 tl ye verdi kitapçı .070. öğrenciyseniz bu indirim çok hoşunuza gidecektir
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|