yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FONO Korece Konuşma Kılavuzu
Ben bu kitabi pazar günü Ankara'dan aldim. Resmini eklerim.
Tavsiye de ederim. Ben çok begendim çünkü. Smile
(24-05-2011, Saat: 14:38).FTI.Öykü yazdı:
(24-05-2011, Saat: 9:24)nebu80 yazdı:
(24-05-2011, Saat: 7:30)SaHaRa yazdı: Daha önce çok baktim. FONO'nun kitaplari arasina bulamamistim yeni çikmis sanirim. Smile Bulamadikca baska dillerde kitaplarini aliyordum bir ara FONO'nun kolleksiyonunu bile yapmayi düsündüm. Biggrin Neyse bu gün gidip aliyim bari çok uzak kaldik. Paylasim için sagolun.

Bu arada paylasmadan edemiycem Korece'de 100 hatta 1000'e kadar sayabiliyorum Ni ha hah. Biggrin Onay

Ne olmus yani 1000 e kadar sayiyorsan bende 3 e kadar sayiyorum. Zuhaha

Zuhaha Ben de 49. 50'ye daha geçemedim. hysterical

Bende 3'e kadar sayabiliyorum. Zuhaha
[spoiler=HEPSİ DUYGUNUN SUÇU!][Resim: tumblr_mda6goyoQy1rhph9ho1_500.gif]
Seni ısırırım çocuk!

allam ben seni çok seviyorum aşke - wishne
Bende seni çok seviyom la - Cassandra~[/spoiler]
Kesinlikle ben de almaliyim ama nasil. Türkiye'de degilim. Aglama Arkadaslar kesinlikle FONO varsa isin icinde muhtesem. Ben Fransa'dayim. Gelmeden once once FONO yayinlarina ait bir kitap ve bir de sozluk almistim. Cok faydasini gordum. Muhtesem. Ah aldirmam lazim. Cok tesekkurler paylastigin icin.
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
(02-06-2011, Saat: 2:25)tomurcuk yazdı: Kesinlikle ben de almaliyim ama nasil. Türkiye'de degilim. Aglama Arkadaslar kesinlikle FONO varsa isin icinde muhtesem. Ben Fransa'dayim. Gelmeden once once FONO yayinlarina ait bir kitap ve bir de sozluk almistim. Cok faydasini gordum. Muhtesem. Ah aldirmam lazim. Cok tesekkurler paylastigin icin.

Rica ederim. Smile
Bende internetten siparis ettim. Güzel, begendim. Bilgi için tesekkürler.
Buyrun Resimler... Çok kaliteli degilleri çünkü daha yeni çektim ve günes isiginda ve flas ile çekilmediler. Biggrin Ama yine çeker koyarim Insallah daha kalitelilerini. Smile

[Resim: adsz1m.jpg]
[Resim: adsz2wb.jpg]
[Resim: adsz3lg.jpg]
[Resim: adsz4u.jpg]
[Resim: adsz5e.jpg]
(04-06-2011, Saat: 2:02)prens_yisan yazdı: Buyrun Resimler... Çok kaliteli degilleri çünkü daha yeni çektim ve günes isiginda ve flas ile çekilmediler. Biggrin Ama yine çeker koyarim Insallah daha kalitelilerini. Smile

[Resim: adsz1m.jpg]
[Resim: adsz2wb.jpg]
[Resim: adsz3lg.jpg]
[Resim: adsz4u.jpg]
[Resim: adsz5e.jpg]

Resimler için tesekkürler. Smile Fotograf makinem bozuldugu için resmini çekemiyordum.
(02-06-2011, Saat: 1:11)Cassandra~ yazdı:
(24-05-2011, Saat: 14:38).FTI.Öykü yazdı:
(24-05-2011, Saat: 9:24)nebu80 yazdı:
(24-05-2011, Saat: 7:30)SaHaRa yazdı: Daha önce çok baktim. FONO'nun kitaplari arasina bulamamistim yeni çikmis sanirim. Smile Bulamadikca baska dillerde kitaplarini aliyordum bir ara FONO'nun kolleksiyonunu bile yapmayi düsündüm. Biggrin Neyse bu gün gidip aliyim bari çok uzak kaldik. Paylasim için sagolun.

Bu arada paylasmadan edemiycem Korece'de 100 hatta 1000'e kadar sayabiliyorum Ni ha hah. Biggrin Onay

Ne olmus yani 1000 e kadar sayiyorsan bende 3 e kadar sayiyorum. Zuhaha

Zuhaha Ben de 49. 50'ye daha geçemedim. hysterical

Bende 3'e kadar sayabiliyorum. Zuhaha

Allah iyiliginizi versin. Bak ona kadar sayayim simdi Il, i, sam, sa, o, yuk, çil, pal, gu, sip Biggrin ama bir terslik var gibi hissediyorum acaba hana, tul, set'den olabilirmi Rolleyes
İmza İmza Dediğin Nedir ki Gülüm Ben Seni İmzasız da Severim. ???
Bir İnsan Bilmiyorsa Ne İstediğini, Hem Karşısındakini Ziyan Eder, Hem Kendini. Dibini Görmediğin Suya Dalmadığın Gibi,
Emin Olmadığın
SEVGİYE, TESLİM ETME KENDİNİ.
!
3'e kadar sayabilmem bile büyük bir basari Biggrin En kisa zamanda bu kitaptan edinmeliyim Biggrin Paylasim için tesekkürler Onay
Ben internet sitesinde bulamadim. Sad Kitapçilarda mi bulunuyor sadece ?_?

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi