yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FONO Korece Konuşma Kılavuzu
Içinde sadece diyaloglar mi var? Yoksa baska seylerde mi var?
[spoiler=HEPSİ DUYGUNUN SUÇU!][Resim: tumblr_mda6goyoQy1rhph9ho1_500.gif]
Seni ısırırım çocuk!

allam ben seni çok seviyorum aşke - wishne
Bende seni çok seviyom la - Cassandra~[/spoiler]
(03-05-2011, Saat: 21:53)Cassandra~ yazdı: Içinde sadece diyaloglar mi var? Yoksa baska seylerde mi var?

Diyaloglar, konu ile ilgili sözcükler, sayilar ve Türkçe-Korece sözlük.
Korece ögrenmek isteyen hersekilde basarir ve ögrenir, Türkçe-Korece sözlük bile kafi Smile yeterki istek olsun bilgilendirim için tesekkürler.
Bugün aldim. Kitap yargi yayinlarinin kitabinin genisletilmis versiyonu. Hazirlanis biçimi ayni. Isin asli su anda daha kapsayici bir kitap ihtiyaci var. Elimde Korece 1-2-3, yarginin kitabi ve bu var. Bunlar ancak akilli bir sekilde beraber kullanilirsa belki tatmin edici derece ögretici olabilir. Bu kitaptan seçerek cümle ezberleri yapilabilir. Kitabin arkasinda kelimelerin anlam karsiliklari verilmis. Fakat sözlük dememek lazim bu kisma.

Henüz Korece-Türkçe, Türkçe- Korece sözlük bulunmamakta. Sözlük çok ciddi bir is oldugu için uzun süre alacaktir. Ama baslanmasi lazim çalismaya veya insaallah baslamistir.
Resmini bulunca paylasacagim demistim. Buyrun resmini buldum. Smile

[Resim: untitled.jpg]
arkadaslar bende var bir tane.12 liraya aldim.çok yarari oluyor bana.çat pat konusuyorum korece'yiBiggrin
Daha önce çok baktim. FONO'nun kitaplari arasina bulamamistim yeni çikmis sanirim. Smile Bulamadikca baska dillerde kitaplarini aliyordum bir ara FONO'nun kolleksiyonunu bile yapmayi düsündüm. Biggrin Neyse bu gün gidip aliyim bari çok uzak kaldik. Paylasim için sagolun.

Bu arada paylasmadan edemiycem Korece'de 100 hatta 1000'e kadar sayabiliyorum Ni ha hah. Biggrin Onay
İmza İmza Dediğin Nedir ki Gülüm Ben Seni İmzasız da Severim. ???
Bir İnsan Bilmiyorsa Ne İstediğini, Hem Karşısındakini Ziyan Eder, Hem Kendini. Dibini Görmediğin Suya Dalmadığın Gibi,
Emin Olmadığın
SEVGİYE, TESLİM ETME KENDİNİ.
!
(24-05-2011, Saat: 7:30)SaHaRa yazdı: Daha önce çok baktim. FONO'nun kitaplari arasina bulamamistim yeni çikmis sanirim. Smile Bulamadikca baska dillerde kitaplarini aliyordum bir ara FONO'nun kolleksiyonunu bile yapmayi düsündüm. Biggrin Neyse bu gün gidip aliyim bari çok uzak kaldik. Paylasim için sagolun.

Bu arada paylasmadan edemiycem Korece'de 100 hatta 1000'e kadar sayabiliyorum Ni ha hah. Biggrin Onay

Ne olmus yani 1000 e kadar sayiyorsan bende 3 e kadar sayiyorum. Zuhaha

(24-05-2011, Saat: 9:24)nebu80 yazdı:
(24-05-2011, Saat: 7:30)SaHaRa yazdı: Daha önce çok baktim. FONO'nun kitaplari arasina bulamamistim yeni çikmis sanirim. Smile Bulamadikca baska dillerde kitaplarini aliyordum bir ara FONO'nun kolleksiyonunu bile yapmayi düsündüm. Biggrin Neyse bu gün gidip aliyim bari çok uzak kaldik. Paylasim için sagolun.

Ne olmus yani 1000 e kadar sayiyorsan bende 3 e kadar sayiyorum. Zuhaha

Zuhaha Ben de 49. 50'ye daha geçemedim. hysterical
Bugün gidemiyorum ama yarin (insallah) alacagim.
[Resim: safe_image.php?d=AQDiXN2dl_qGnJeO&w=130&...efault.jpg]

SS501 <3 FOREVER <3

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi