yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FONO Korece Konuşma Kılavuzu
FONO Korece Konusma Kılavuzu

[Resim: adszwkk.jpg]

Adı: Kendi Kendine-Pratik Korece Konuşma Kılavuzu
Yayını: FONO Yayınları
Basım Tarihi: Nisan 2011
Baskı Sayısı: 1. Baskı (İstanbul-Türkiye)
Fıyatı: 22,00 TL

Bu kitabı aldım ve şiddetle tavsiye ederim. Mükemmel bir kaynak. Bir Koreli ile karsılaşırsanız veya Kore'ye giderseniz hiç zorluk yasamazsınız. Smile

[Resim: korecekonusmakilavuzuor.jpg]

Bir kaç resim kitaptan.Tikla!
Su anda elimde piyasadaki malum kitaplar mevcut fakat yeterli olmadigini düsüngyorum. Buna da bakalim. Tesekkürler.
(01-05-2011, Saat: 18:32).FTI.Öykü yazdı: Henüz resmini bulamadim bulunca ekleyecegim. Ancak siz FONO Yayinlarinin sitesinden baska dillerdeki kilavuzlara bakabilirsiniz. Kapaklari hemen hemen ayni. Smile

Adi: Kendi Kendine-Pratik Korece Konusma Kilavuzu
Yayini: FONO Yayinlari
Basim Tarihi: Nisan 2011
Baski Sayisi: 1. Baski (Istanbul-Türkiye)
Fiyati: 22,00 TL

Bu kitabi aldim ve siddetle tavsiye ederim. Mükemmel bir kaynak. Bir Koreli ile karsilasirsaniz yahut Kore'ye giderseniz (Insallah Biggrin) hiç zorluk yasamazsiniz. Smile

kitabi aldigin yerin yani kitab evinin belirgin taninmis bir adi varmi ? yada internet üzerinden satisi olan bir site linki eklersen sevinirim. yada bana tam olarak aldigin yerin adini belirtirsen sevinirim bir gün yolum belki oaraya düser bende alirim. bendede bir kitap var fakat henüz çözmüs degilim Sad
(01-05-2011, Saat: 19:05)lee suyg byul yazdı:
(01-05-2011, Saat: 18:32).FTI.Öykü yazdı: Henüz resmini bulamadim bulunca ekleyecegim. Ancak siz FONO Yayinlarinin sitesinden baska dillerdeki kilavuzlara bakabilirsiniz. Kapaklari hemen hemen ayni. Smile

Adi: Kendi Kendine-Pratik Korece Konusma Kilavuzu
Yayini: FONO Yayinlari
Basim Tarihi: Nisan 2011
Baski Sayisi: 1. Baski (Istanbul-Türkiye)
Fiyati: 22,00 TL

Bu kitabi aldim ve siddetle tavsiye ederim. Mükemmel bir kaynak. Bir Koreli ile karsilasirsaniz yahut Kore'ye giderseniz (Insallah Biggrin) hiç zorluk yasamazsiniz. Smile

kitabi aldigin yerin yani kitab evinin belirgin taninmis bir adi varmi ? yada internet üzerinden satisi olan bir site linki eklersen sevinirim. yada bana tam olarak aldigin yerin adini belirtirsen sevinirim bir gün yolum belki oaraya düser bende alirim. bendede bir kitap var fakat henüz çözmüs degilim Sad

Izmir'deki Pan Kitabevinden aldim... Smile

Acaba Istanbul da var mi o kitaptan?Arastirmam lazim.:d
Siddetle tavsiye ettigini söyledin kitabin en çok hangi özelligi bunu söylemene neden oldu?
(03-05-2011, Saat: 19:01)gReen_07 yazdı: Acaba Istanbul da var mi o kitaptan?Arastirmam lazim.:d
Siddetle tavsiye ettigini söyledin kitabin en çok hangi özelligi bunu söylemene neden oldu?

Örnegin içinde kuafördeki diyaloglara varincaya kadar hemen hemen bütün diyaloglarin olmasi...
Bende yaklasik bir ay önce Fonoya mail atmistim.Korece konusma kilavuzu istiyoruz diye ?
(03-05-2011, Saat: 21:31)seyhan yazdı: Bende yaklasik bir ay önce Fonoya mail atmistim.Korece konusma kilavuzu istiyoruz diye ?
Sizin mail attiginiz tarihi bilemem ama kilavuz Nisan ayinda basildigi için sizin isteginizden sonra olmasi muhtemel...

Daha 2 hafta önce girmistik arkadasimla o kitabevine ve dil bölümüne baya bakmistim hiçbirsey bulamamistik üzülmüstüm. Japonca Çince var niye Kore yok diye üzülüyordum süper süper oldu bu. Biggrin
[Resim: qhRJL.png]
Twitterım
OneLeN wiseacre_daisy elif35.5 éhl@ S?L?N puduhepa1307 wishne ROCK PRENSESİ

Ben de: Ben dedim de bastilar demiyorum zaten. Aslinda böyle istekde bulunanlar çogalirsa Korece ile ilgili kitap ve set hazirlayabilirler. Konu için tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi