yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fog Street / Sisli Sokak (2006) [TAMAMLANDI]
[Resim: fogstreet.jpg]

Fog Street (안개시정거리) 2006 yapimi bir dizi - (Aslinda 1 bölümlük oldugu için film diyelim.) :atkilinc:

Bilgi Almak Için Tiklayiniz!!!

[Resim: 101tu.jpg]

Konu

Magazin muhabiri Yoon Soo (Kim Jung Hoon), bir gazetenin subesini idare eden abisi Young Soo'ya (Kim Jung Ki) yardim etmek için her sabah gazete dagitir. Sisli bir sabah bir parktaki bankta oturan Jung Hyo'yu (Ryu Hyun Kyung) fark eder ve onunla ilgilenmeye baslar. Birgün bir müze müdürü ile röportaj yaparken kazara Jung Hyo ile karsilastigina sevinir fakat kiz onu tanimadigi için hayal kirikligi yasar. Onunla parkta bir kaç kez karsilastiktan sonra Jung Hyo'nun uyurgezer oldugunu fark eder. Yoon Soo'nun Jung Hyo'ya olan hisleri derinlesmektedir...

Oyuncular:

Kim Jeong Hoon - Yoon Soo
Ryu Hyun Kyung - Jung Hyo
Kim Han - Tae Kyu
Kim Jung Ki - Young Soo
Ka Young - Ha Young

Fog Street / Sisli Sokak (2006) Türkçe Altyazisi

.rar   Sisli Sokak - Fog Street.rar (Dosya Boyutu: 8.87 KB / İndirme Sayısı: 116)

Çeviri: sunshine

Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: subview7fx.jpg]

Gerçekten güzel bir konusu var Kim Jeong Hoon yine süper tesekkür ederiz ablacim..Smile
Ilginç bir konusu var.Ama senden kaçmamis.Paylasiminiz için tesekkür ederim...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Güzel konusu varmis..
Tesekkür ederiz..Smile
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
1 bölümlük Onay güzele benziyor ablacim emegine saglikOpucuk
Altyazisi da çok kisa, bir günde bitiririm. Biggrin Su an videosunu indiriyorum. Indirince çeviriye hemen baslayacagim. Biggrin Konusunu begendim. :atkilinc:

Bu çeviriyi öneren elce arkadasimiza tesekkür ederim. Opucuk
Hakkınızı helal edin. ~
(18-03-2010, Saat: 1:07)sunshine yazdı: Altyazisi da çok kisa, bir günde bitiririm. Biggrin Su an videosunu indiriyorum. Indirince çeviriye hemen baslayacagim. Biggrin Konusunu begendim. :atkilinc:

Bu çeviriyi öneren elce arkadasimiza tesekkür ederim. Opucuk

Tugba:d yine yeni,yepyeni,hiç durulmuyorsun masallah,bir seyleri bitirince simdi ne izleyecegim dedirtmiyorsun insana,hemen yeni bir seyler ekliyorsun siraya,emegine saglikAlkis
Bakalim,konu güzelmis:Abaza: bekliyorum.
Rica ederim. Bu çabucak bitecek, sekerleme diyebilecegim bir çeviri olacak. Allahrazi
Hakkınızı helal edin. ~
Peki bunu nerden izleyebilir ya da indirebiliriz?Bazi sitelerde buldum ama Vietnamca alt yaziliydi.Ingilizce alt yazilisini nerden izleyebilirim?
Bir kaç gün sonra Türkçe altyazili izleyebileceksiniz. Onay
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi