30-03-2011, Saat: 22:39
Dizi* bence.
Daha uygun,daha hos geldi düsünce olarak.
Daha uygun,daha hos geldi düsünce olarak.

Anket Film mi? Dizi mi? Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
Film | 40 | 12.20% | |
Dizi | 288 | 87.80% | |
Toplam: | 328 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Film mi ? Dizi mi?
|
30-03-2011, Saat: 22:39
Dizi* bence.
Daha uygun,daha hos geldi düsünce olarak. ![]()
30-03-2011, Saat: 22:43
Dizi, Çünkü daha uzun sürüyor. Büyük ihtimalle yakisikli olacak olan partnerimle daha fazla zaman geçirmis oluruz
![]()
30-03-2011, Saat: 22:45
Dizi.
30-03-2011, Saat: 22:47
Her ikisi de.
Dizi insan da merak duysu uyandiriyor. Insan bir kez izlemeye baslayinca basindan kalkamiyor. Hep ne olacak ne diyecek sonraki bölümde ne olacak. Hep böyle bir merak ve telas içinde izliyor. Kendini kaptiriyor basindan kalkamiyor. Filmler ise. Dizilere göre kisa ve öz bir sekilde anlatiyor olaylari. Özetin özeti misali. Filmlerde de hep bir merak duygusu var ama en azindan bir kaç saat içinde anlatilmak istenen her seyi anlayabiliyoruz. sonrasinda ne olacak diye beklemiyoruz. Bir kerede izleyip kalkiyoruz. Ikisinin de kendine göre bir çok güzel yönü var. Ben bir birinden ayirmak niyetinde degilim. Genellikle hepimiz dizi izliyor olsak bile filmlerinde en az diziler kadar güzel oldugunu düsünüyorum.
30-03-2011, Saat: 22:47
ben filmi tercih ederdim aslinda ikisindede oynamak ister insan, yani seçim yapmak zor olsa gerek güzel bir paylasim tesekkürler
![]()
06-04-2011, Saat: 22:26
Aslinda ikisinde de oynamak isterdim ama birini seçeceksem dizi diyorum. Çünkü o daha uzun sürer ve daha uzun sürmesi demek Kore'de daha fazla kalmam demek...
![]() ![]() Love is real, real is love, Love is feeling, feeling love, Love is wanting to be loved. ~ Love is you, You and me, Love is knowing, We can be... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|