yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Field of Stars/별들의 들반 (Jiyoung Kong)
Field of Stars

Korece Adı: 별들의 들반
Yazar: Jiyoung Kong
Yayınevi: Changbi
223*152mm; 264 sayfa.

Bu Kitap Hakkında

Bu kitap bir sevgili hakkındadır, yazar beş yıl aradan sonra yeni romanını yazmıştır. Yazar tamamladığı roman altı kişinin oluşturduğu bir hikayenin toplamasıdır. Kore ve Almanya'nın arasında yolculuk yapmaktadırlar. Karakterlere artırılmış duygular kazandırmak,aşık olmak için tutkular kazandırmak, anılarına mahkum olanları keşfe çıkarak ortaya çıkarmak gibi karekterleri üzüntü ve hafızaları ile biçimlendirmiştir.
Yazar okuyucularının kalplerine dokunmanın bir yeteneği var. Bu kitapta, dünyadaki değişikliklere karşın keskin anlayışı ve duyumsal cümleleri ile çok daha fazla olgun edebi bir beceriyi göstermektedir. Berlin, bu romanda en çok gözüken yerdir. Soğuk savaş sonrasının yeri olarak Berlin'i tanımlar...

[Resim: ssskq3.jpg]

English

Korean Title: Byeoldeureui Deulpan
Author: Jiyoung Kong
Publisher: Changbi
223*152mm; 264 pages

About This Book

Beloved by great numbers of readers of all ages, Gong Jiyoung has released her new novel The Field of the Stars after five years of silence. The new novel is a collection of six interrelated stories that the writer completed while traveling back and forth between Korea and Germany. While centering on the characters associated with Berlin, the writer, with her refined sensibilities and fast-paced style, explores the passions and glorious moments of those destined to fall in love and their memories of sorrow and forgiveness.

Kaynak / Source
Tesekkürler ellerine emegine saglik Recep .
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Bu güzel kitap çevirisi için çok tesekkürler.
Paylasimin için tesekkürler...
aranaızda tekrar olmak çok güzel BiggrinBiggrinBiggrin
HERO Fan Club
SE7EN fan clup
DBSK fan clup
[/align]

Emeginize saglik. Smile

Paylasim için tesekkürler.

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Konu için tesekkürler.Smile
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
Paylasim için gam sa hap ni da. Biggrin
[Resim: 0103peoplel.jpg]
Güzel bir kitapmis...Tanitim için tesekkürler. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi