Yorumları: 841
Konuları: 29
Teşekkür Puanı:
69
17-03-2014, Saat: 23:31
(Son Düzenleme: 17-03-2014, Saat: 23:31, Düzenleyen: nobia.)
Yunho Reveals Changmin Suddenly does a Lot of Aegyo for Him
Yunho Changmin'in Birdenbire Kendi için Bir Sürü Aegyo Yaptığını Ortaya Çıkardı
Yunho, Changmin'in birdenbire aegyo'larının son zamanlarda arttığını söyledi.
TVXQ'nun iki üyesi, SBS Power "FM'in Jung Seong Hee's A Night Like Tonight" programına konuk oldu. Yunho yayın sırasında Changmin'e, " Hayranları Changmin'nin genelde şık ve tarz sahibi olduğunu düşünüyor ama son zamanlarda bir sürü aegyo yapıyor. Merak ediyorum, birden değiştiği mi ya da bir şeyleri mi fark etti ya da yalnız mı?" diye sordu.
Changmin, " "Lideri olarak Yunho hyung, her zaman sorumluluk sahibidir ve o tüm zor işleri yapar. Sanırım kendimi güvende hissettim ve bu yüzden çok fazla konuşmadım. Ama şimdi, eğer yardımcı olabileceksem, hyung'umun bir şeyler yapmamasını sağlayabilmem için bir adım atmam gerektiğini düşünüyorum. Şimdi böyle düşündüğüm için daha özgür hissediyorum ve kendimi daha iyi ifade edebiliyorum. Kaçak bir at gibi olduğumdan şimdi daha fazla aegyom var." diye cevap verdi.
Yunho, " Bunu daha çok sevdim. Bundan önce iki erkektik ve aegyo çok garip oluyordu. Ama şimdi birbirimizle şakalaşabiliyoruz. Artık birçok rengi olan bir grup olduk." diye ekledi.
nobia
Yunho revealed that Changmin's aegyo suddenly increased lately!
The two TVXQ members were guests on SBS Power FM's 'Jung Seong Hee's A Night Like Tonight". During the broadcast, Yunho asked CHangmin, "Fans usually think Changmin is chic, but lately he does a lot of aegyo. I'm curious if he's suddenly changed, or if he realized something, or if he's lonely."
Changmin answered, "As the leader, Yunho hyung is always responsible and he does all the difficult things. I guess I was just feeling safe from that, so I didn't talk much. But now, I think that if I could help, I should step forward to do things so hyung doesn't have to. Now that I think like that, I feel more free and I can express myself more. Now that I'm like that, I'm like a runaway horse. I guess I got more aegyo, too."
Yunho added, "I like this better. Before it was two guys, so aegyo was weird. But now that we can joke around with each other, I think we became a group with a lot of color."
17.03.2014-allkpop
Yorumları: 32,032
Konuları: 818
Teşekkür Puanı:
873
Yunho Reveals Changmin Suddenly does a Lot of Aegyo for Him
17.03.2014-allkpop
Yunho Changmin'in Birdenbire Kendi için Bir Sürü Aegyo Yaptığını Ortaya Çıkardı
nobia
>>> https://www.facebook.com/KoreaFansWorld
Yorumları: 124
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
15
2PM Experiences Small Fire on New MV Set
2PM, Yeni Müzik Klibinin Setinde Küçük Bir Yangın Vakasıyla Karşılaştı
Uzun zamandır beklenilen geri dönüşü için hazırlanırken; 2PM, sette yangına neden olan tehlikeli bir durumu atlattı.
16 Mart’ta, enews JYP Entertainment temsilcilerinden biriyle görüştü; temsilci şunu söyledi: “15 Mart, saat gece 10 surlarında, 2PM yeni albümün klibi için Gyeongido’da çekim yaparken yangın ortaya çıktı.”
“Şanslıydık ki, yangın daha ilk safhalarındayken fark edildi ve üyelerle set görevlileri karışmadan, hatta itfaiyecilerin gelmesine bile gerek kalmadan yangın söndürüldü.
Temsilci ayrıca şunları ekledi: “Hiçbir zarar gerçekleşmedi. Her şey halledildikten sonra çekimlere başladık.”
Bu arada 2PM Nisan’da geri dönüş düşünceleriyle şu anda bir albüm hazırlıyor. Jun.K Japonya’daki solo turuna Mayıs’ta çıkacak.
pwanggatime
Preparing for a long-awaited comeback, 2PM experienced a dangerous situation involving fire on the set.
On March 16, enews spoke with a JYP Entertainment rep, who said, “On March 15, at around 10 PM, 2PM was filming the new album’s music video in Gyeongido, when a fire happened.”
“Luckily, the fire was discovered in its beginning stages, and the fire was put out before the members, the staff and firefighters even came.”
The rep also added, “There was no loss. After everything settled down, we began filming.”
Meanwhile, 2PM is currently preparing an album with an April comeback in mind. Jun.K will go on his solo tour in Japan in May.
18.03.2014 - mwave
Teşekkür Puanı:
873
2PM Experiences Small Fire on New MV Set
18.03.2014 - mwave
2PM, Yeni Müzik Klibinin Setinde Küçük Bir Yangın Vakasıyla Karşılaştı
pwanggatime
Teşekkür Puanı:
15
SNSD Talks About Being Victims of the Black Ocean
SNSD, Siyah Okyanus’un Kurbanı Olmaktan Bahsetti
Girls’ Generation (SNSD) Siyah Okyanus’a kurban gittikleri zamandan bahsettiler.
17 Mart’taki SBS’in Healing Camp programına; SNSD üyeleri, “SNSD’nin 5 Büyük Hadisesi” hakkında konuşmak üzere misafir edildi.
Bu beş olaydan bir tanesini açıklarken Yoona şunları söyledi: “2007’de ilk albümümüz olan ‘Into the World’ promosyonlarını gerçekleştirirken Dream Concert’ta performans sergiledik ve on dakikalık bir boykota maruz kaldık. Hiç ışık ya da ses olmayan kapkaranlık seyirciye karşı sahnemizi sergilemeye başlamıştık, sanki orada hiç kimse yokmuş gibiydi.”
“Sahneye çıktığımızda herkes ışık-çubuklarını söndürmüştü. Sadece fanlarımızdan olan pembe ışıkları görebiliyorduk.”
Taeyeon da şunları paylaştı: “Çin’de SM Town konseri için performans sergilerken bazı hayranların kırmızı ışık-çubuklarıyla ‘X’ işareti yaptığını gördük.” Bununla beraber Yoona şunları ekleyerek herkesi güldürdü: “İlk başta kalp yaptıklarını düşünmüştüm bu yüzden daha hevesle sıkı bir sahne göstermeye çalıştım.”
pwanggatime
Girls’ Generation (SNSD) talked about the times when the group fell victim to the Black Ocean.
During March 17’s broadcast of SBS’s Healing Camp, the SNSD members guested on the show to share ‘SNSD’s Five Daebak Incidents.’
Explaining one of the five incidents, Yoona said, “At the time when we were promoting the first album Into the New World in 2007, we performed in Dream Concert, and faced ten minutes of boycott. We started performing in front of the dark audience without any lights or sound, as if no one was there.”
“When we went up to the stage, everyone had turned off their light sticks. We could only see the pink sticks from our fans,”
Taeyeon also shared, “When we performed for SM Town concert in China, we saw some fans making the ‘X’ with their red light sticks,” to which Yoona added, “I thought they were making hearts at first, so I started performing harder,” bringing out laughter.
18.03.2014 - mwave
Teşekkür Puanı:
15
18-03-2014, Saat: 16:56
(Son Düzenleme: 18-03-2014, Saat: 17:17, Düzenleyen: pwanggatime.)
JYP Confirms Sunye is Moving to Haiti with Her Family
JYP, Sunye’nin Ailesiyle Birlikte Haiti’ye Taşınacağını Onayladı
JYP Entertainment, Sunye’nin gerçekten de Haiti’ye doğru kendi yolunu çizdiğini onayladı.
18 Mart’ta bir JYP temsilcisi Newsen’e şunları söyledi: “Sunye önümüzdeki beş yıl boyunca Haiti’de yaşamak için gidiyor.”
Sunye Haiti’ye, eşi ve çocuğuyla birlikte Temmuz’da gitmeyi planlıyor.
Bundan biraz önce Wonder Girls’ün resmi sayfasında planlarını açıklayarak misyonerlik çalışmaları için Haiti’ye gideceğini ve kocasıyla birlikte bir sivil toplum örgütü kuracağını söyledi. Bu plana ek olarak, aktivitelerini bir ünlü olarak gerçekleştiriyor olacak.
Bu arada, Sunye geçen sene Ocak ayında evlendi, Ekim ayında bir oğlu oldu ve Aralık’ta JYP Entertainment’la kontratını yeniledi.
Haberin devamında Sunye’nin açıklamasının tamamı bulunmaktadır.
“Merhaba. Ben Sunye.”
Size son yazdığımdan beri hayli zaman oldu. Şimdi yazıyorum çünkü hayatımın gidiş yönü iyice açığa kavuştu ve bunu sizle paylaşmak istedim.
Bir Wonder Girls üyesi olarak geride bıraktığımız yedi yıl boyunca çok fazla sevgi gördüm, Kore’nin içinde ve dışında bir çok yere seyahat ederek ve istemeye cesaret edemeyeceğim harika şeyler tecrübe ederek.
Wonder Girls üyelerime, şirkettekilere ve özellikle bu kadar özel bir tecrübe edinmemi sağladıkları için Wonder Girls hayranlarına teşekkür etmek istiyorum.
Amerika’ya gittikten sonra geçmişte yaptığım şeylere baktım ve sürekli merak edip hakkında düşündüğüm şeylerle ilgili derin düşüncelere daldım.
Bu, Kilise programıma göre bir gönüllü olarak bir haftamı Haiti’de geçirdiğim zamandı ve bu bir hafta hayatımın yönünü tamamıyla değiştirdi.
Haiti’deyken kalbime en çok dokunan şey İncil’deki savurgan çocuğun hikayesiydi.
İki çocuk vardı. İlk çocuk babasının yanında çok sıkı çalışarak yaptığı iş için bir sürü övgü alırken ikinci çocuk evden ayrılarak babasını terk etmiş.
Baba ikinci çocuğunun dönmesini her gün gözyaşları dökerek beklemiş ama ilk çocuğu babasının kalbini görmezden gelmiş ve eski işinde çalışmayı sürdürmüş.
Eğer gerçekten babasını sevseydi ve ne kadar acı çektiğini bilseydi şimdiki işini sürdürmek yerine küçük kardeşini aramaya çıkardı ama ilk çocuk bunu yapmadı.
O ilk çocuk bana kendimi hatırlattı. Haiti’deki insanların kutsal kitap İncil’den tek bir kelime dahi bilmeden öldüklerini gördüğümden sadece kendi kişisel başarıma odaklanmış olduğum için kendimden utandım.
Bu yüzden hayatımı İncil’deki sözleri onları duymamış insanlara yaymak için adamaya karar verdim.
Evlenip çocuk sahibi olduktan sonra daha da kararlı bir hale geldim ve şimdi İncil’i yaymak için kocamla birlikte bir sivil toplum örgütü kurarak ikinci bir hayata başlayacağım.
Önümüzdeki Temmuz’da Haiti’ye taşınmaya ve beş yıl kadar bir süre için orada kalmaya karar verdik.
Bir ünlü olarak, aktivitelerime bu plana ek olarak devam edeceğim.
Wonder Girls üyelerine, şirkettekilere ve hayranlara kararımı anlayıp destek oldukları için teşekkür ediyorum ve bu kararımdan dolayı sinirli ve üzgün olanlardan da elimden geleni yaparak anlayışlı olmalarını rica ediyorum.
Mükemmel olmasam da size her zaman iyi yanlarımı göstermek için çok çalışacağım. Teşekkür ederim.
Sunye.”
pwanggatime
JYP Entertainment confirmed that Sunye will indeed be making her way to Haiti.
On March 18, JYP rep told Newsen, “Sunye will be leaving for Haiti for the next five years.”
Sunye is planning to leave for Haiti with her husband and child in July.
She previously posted on Wonder Girls’ official homepage her plan to leave for Haiti for missionary work and to create an NGO group with her husband. She will be carrying out her activities as a celebrity as an extension to this plan.
Meanwhile, Sunye got married last January, had a son in October, and re-signed with JYP Entertainment in December.
The following is the complete statement from Sunye.
“Hello. This is Sunye.
It’s been a while since I’ve written to you. I’m writing because the direction of my life has become clearer and I wanted to share it with you.
I’ve received so much love for the past seven years as a member of Wonder Girls, traveling in and out of Korea and experiencing amazing things that I cannot dare ask for.
I would like to thank the Wonder Girls members, the company members and above all, the fans of Wonder Girls for allowing me to have such precious experience.
After I went to America, I looked back at my times in the past and came to think deeply about things I’ve always wondered and thought about.
That’s when I spent a week volunteering in Haiti through my church program and that week completely changed the direction of my life.
The thing that touched my heart the most when I was in Haiti was the story of the prodigal son from the Bible.
There were two sons. The first son worked hard alongside his father, receiving praise for his work while the second son left the house, leaving his father.
The father waited for the second son to return, shedding his tears everyday, but the first son ignored the heart of father and just kept working on his old job.
If he truly loved his father and knew how much he was suffering, he should’ve left to look for his younger brother instead of doing his job, but the first son did not do that.
That first son reminded me of myself. As I saw the people of Haiti dying out without knowing a single Gospel from the Bible, I became embarrassed of myself for having focused only on my personal success.
So I decided to live my life spreading the Gospel to people who do not know of it.
I became more determined as I got married and had a child and now I will begin my second life with my husband as we make an NGO to spread the Gospel.
We’ve decided to move to Haiti this July and stay there for about five years.
I will continue my activities as a celebrity as an extension to this plan.
I thank the Wonder Girls members, company members and fans for understanding and supporting my decision and I will ask for understanding to those who are upset by this, by doing my best.
Even though I am imperfect, I will always work hard to show you the good sides of me. Thank you.
From Sunye.”
18.03.2014 - mwave
Teşekkür Puanı:
15
JYP Says Sunye Isn’t Leaving Wonder Girls and Wonder Girls Isn’t Disbanding
JYP Sunye'nin Gruptan Ayrılmayacağını ve Grubun Dağılmacağını Söyledi
Hayranların, Sunye’nin Haiti’de misyonerlik çalışmasını içeren yeni beş yıllık planlarına şaşkınlık tepkileriyle birlikte JYP Entertainment Sunye’nin gruptan ayrılmadığı ve Wonder Girls’ün dağılmadığını söyleyerek bu konuya açıklık getirdi.
18 Mart’ta, enews JYP Entertainment’la konuştu. Bir temsilci şunu söyledi: “Sunye, sitedeki yazıyı kendisi yazdı. Önümüzdeki beş sene boyunca misyonerlik çalışmaları yapmak için Haiti’ye gidiyor.”
“Sunye Haiti’ye gittiğinden, insanlar grubun dağıldığı ya da Sunye’nin gruptan ayrıldığı yönünde tahminler yürütüyorlar.” diyen temsilci şöyle devam etti: ”Önümüzdeki beş sene boyunca Haiti’yle ilgili planlar kurduğu doğru ama bunun gruptan ayrılması ve ya grubun dağılması konularını gündeme getirecek kadar bir meşguliyet yaratmamasını umuyoruz.”
pwanggatime
With fans shocked over Sunye’s new five year plan to do missionary work in Haiti, JYP Entertainment clarified that Sunye isn’t withdrawing and Wonder Girls isn’t breaking up.
On March 18, enews spoke with JYP Entertainment saying, “Sunye herself wrote the post on the website. She will be headed to Haiti for the next five years to do missionary work.”
“As Sunye is going to Haiti, people are assuming that the group is disbanding or that she’s leaving the group,” said the rep. “It’s true that she’s set up a plan for the next five years in Haiti, but we hope that this doesn’t get tied up with the subject of group withdrawal or disbandment.”
18.03.2014 - mwave
Teşekkür Puanı:
873
*SNSD Talks About Being Victims of the Black Ocean
*JYP Confirms Sunye is Moving to Haiti with Her Family
*JYP Says Sunye Isn’t Leaving Wonder Girls and Wonder Girls Isn’t Disbanding
18.03.2014 - mwave
*SNSD, Siyah Okyanus’un Kurbanı Olmaktan Bahsetti
*JYP, Sunye’nin Ailesiyle Birlikte Haiti’ye Taşınacağını Onayladı
*JYP Sunye'nin Gruptan Ayrılmayacağını ve Grubun Dağılmacağını Söyledi
pwanggatime
>>> http://www.korea-fans.com/forum/konu-fashion-magazine-news-from-korea--81062.html?pid=2796112#pid2796112
Yorumları: 139
Teşekkür Puanı:
17
Ivy with Mnet's 'Trot X'
Ivy Mnet'in 'Trot X'in Tanıtımında
Şarkıcı Ivy, 18 Mart'ta Seoul'de müzik kanalı Mnet'in yeni yetenek programı ''Trot X''in tanıtım etkinliğine katıldı.
WendyT
Singer Ivy attends an event in Seoul on March 18, 2014 to promote the cable music channel Mnet's audition show "Trot X."
18.03.2014 yonhap
Yorumları: 139
Teşekkür Puanı:
17
Hong Jin-young with Mnet's 'Trot X'
Hong Jin-young Mnet'in 'Trot X'in Tanıtımında
Şarkıcı Hong-Jin young, 18 Mart'ta Seoul'de müzik kanalı Mnet'in yeni yetenek programı ''Trot X''in tanıtım etkinliğine katıldı. Sağ taraftaki şarkıcı Sul Un-do, sol taraftaki Park Hyun-bin'dir.
WendyT
Singer Hong Jin-young attends an event in Seoul on March 18, 2014 to promote the cable music channel Mnet's audition show "Trot X." On the right is singer Sul Un-do. Singer Park Hyun-bin is on the left.
18.03.2014 yonhap
|