29-07-2011, Saat: 15:11
Tesekkürler ^^
DongHae my sweetheart
IU lover^^
Infınıte~B2ST~Fx~SNSD~2pm
IU lover^^
Infınıte~B2ST~Fx~SNSD~2pm
|
Fashion and Magazine News from Korea
|
|
29-07-2011, Saat: 15:11
Tesekkürler ^^
DongHae my sweetheart
IU lover^^ Infınıte~B2ST~Fx~SNSD~2pm
29-07-2011, Saat: 15:14
Haberler için tesekkürler
DBSK's Yunho Transforms into a Jedi on Ice!
DBSK’den Yunho Buz Üzerinde Adeta Bir Jedi’ye (Yildiz Savaslari filmlerinde, barisin koruyuculari olarak adlandirilan hayali gruptur.) Dönüstü DBSK’den Yunho ve partneri Claudia Muller, tüm zamanlarin en favori "Star Wars" melodisi ile kaydigi Kim Yuna’nin kayak sovu “Kiss and Cry”in dördüncü turunda muhtesem bir performans gösterdi. Dördüncü yarisma için tema atlamalardi ve artistik patinajda oldukça zor, öne dogru yapilan bir atlayis türü olan “axel”i sergileyerek hem jürileri hem de kalabaligi büyüleyen Youn tekli atlamalar arasinda en zor olan, bir tam ve yarim burguyu yaparak atladi. ‘hilal’ DBSK’s Yunho and partner Claudia Muller showed off a spectacular performance in the fourth round of competitions on “Kim Yuna’s Kiss and Cry,” where they skated to the all-time favorite “Star Wars” melody. The theme for the fourth competition was jumps, and Yunho wowed both the judges and the crowd by executing the axel, a one-and-a-half revolution jump and the most difficult among single jumps. 29.07.2011-Soompi.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
29-07-2011, Saat: 17:48
(Son Düzenleme: 29-07-2011, Saat: 17:59, Düzenleyen: filizkarali.)
miss A’s Suzy on acting plans and ‘Dream High 2′
Miss A’den Suzy “Dream High 2”de Oynamayi Planliyor Miss A üyesi Suzy geçen yil, KBS dramasi “Dream High”da “Go Hye Mi” adiyla soguk ama duyarli bir karakteri canlandirmisti. Miss A’in geri dönüs yaptigi “Good Bye Baby“ sarkisinin tanitimlariyla mesgul olmasina ragmen, oyunculugu yeniden sürdürme konusunda fanlari yardimci olamadi mi merak ediyorum. Herald News’in bir röportajinda, “Su an için oyunculuk yapmiyorum ama ileride tekrar yapmak isteyecegimi biliyorum” diye cevap verdi. SBS dramasi 'City Hunter'i izlemekten keyif aliyorum ve Park Min Young gibi aksiyon sahneleri olan bir rol denemek isterdim. " dedi. Gelecek yil içinde "Dream 'High 2”de rol almayi isteyip istemedigi soruldugunda, “Baskasi olsun istemez miydiniz? Go Hye Mi gibi yetisen küçük bir rolde oynayacagimi düsünüyorum.” dedi. ‘hilal’ miss A’s Suzy made her acting debut last year through KBS’s ‘Dream High‘ as a cold, yet sensitive character named ‘Go Hyemi’. Although she’s now busy with promotions for miss A’s comeback with “Good Bye Baby“, fans couldn’t help but wonder about whether she’d pursue acting again in the future. In an interview with Herald News, she replied, “I don’t have acting plans for now, but I do know that I’d like to act again in the future. I had a lot of fun watching SBS’s ‘City Hunter‘, and would love to try a role with action scenes like Park Min Young’s.” When asked whether she would like to act in ‘Dream High 2‘ next year, she replied, “Wouldn’t someone else like to? I think I’m going to be making a cameo as ‘grown up Hyemi’.” 29.07.2011-Allkpop ![]()
29-07-2011, Saat: 18:01
(Son Düzenleme: 29-07-2011, Saat: 18:02, Düzenleyen: filizkarali.)
Suzy'nin oyunculugu pek begenilmemisti zaten
![]() Oysa ki ben begenmistim ![]() Bu arada Dream High 2'de farkli oyuncular olacak diye biliyordum. Öyle degil miymis? Haber için tesekkürler
İmzanız 400x103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.
29-07-2011, Saat: 18:07
(29-07-2011, Saat: 18:01)filizkarali yazdı: Suzy'nin oyunculugu pek begenilmemisti zaten Ben de begenmistim oyunculugunu ama çok aglattilar kizi çekimlerde. Ben de öyle duymustum. Sanirim, bunlari da arada sirada gösterecekler ![]()
29-07-2011, Saat: 19:20
(Son Düzenleme: 29-07-2011, Saat: 19:24, Düzenleyen: filizkarali.)
2PM Unveils Album Jacket Photos for Japanese Single “I’m Your Man”
2PM Mini Albüm ''I'm Your Man'' Için Poz Verdi Popüler müzik grubu 2PM, ikinci Japonca single 'I'm Your Man' için ceketleriyle poz verdi. Grup, Mayis ayinda ''Take Off'' ile yaptiklari ilk Japonca çikislarinin ardindan, Japonya'da popülaritelerini arttirmak için dügmeye basti ve ikinci Japonca tek sarkilik albümleri ''I'm Your Man''e klip çekti ve albüm için çekilen ceketli fotograflarini paylasti. Fotograflarda, 2PM giydikleri sik takim elbiseleriyle erkeksi bir görünüm kazanmis. Basimi sinirli sayida yapilan mini albüm çok yakinda 2PM hayranlariyla bulusacak. JYP Japon taafindan verilen demeçte; ''2PM'in ikinci Japonca mini albümü için verdigi ceketli pozlarla, piyasanin beklentileri yükseldi. 'I'm Your Man' 2PM'in erkeksiligini disa vuran bir sarki. Onlar takim elbiselerindeki kravatlari kullanarak bir kravat sovu yapacaklar. Tüm bunlari sabilizlikla bekliyoruz.'' seklinde konusuldu. ''I'm Your Man''in klibi 1 Agustos'ta grubun Japonya'daki resmi sitesinde (www.2pmjapan.com ) yayimlanacak. Sarki ise 17 Agustos'ta raflardaki yerini alacak. ottokaji 2PM has released the album jacket photos for their second Japanese single, “I’m Your Man.” After making their Japanese debut with “Take Off” in May, 2PM has become one of the most popular idol groups in Japan. And following the release of their teaser video for “I’m Your Man” and today’s release of album jacket photos, fan anticipation for the group’s return to Japan is shooting through the roof! (See video teaser of their dance above!) In the photos, 2PM is neatly dressed in a suit, exuding the masculinity and “animal-idol” image 2PM is best-known for. The album will be released in a regular single and limited edition as well. “With the release of jacket photos for 2PM’s second Japanese single, ‘I’m Your Man,’ industry expectation for 2PM’s return is higher than ever. ‘I’m Your Man’ is a song that expresses 2PM’s masculinity, and they will show a ‘necktie’ performance using actual neckties, so look forward to their performance,” JYP Japan said in a statement. The music video of “I’m Your Man” will first be released on August 1st through 2PM’s official Japanese homepage (www.2pmjapan.com ) and the single will hit stores on August 17th in Japan. 29.07.2011 soompi.com ![]() ![]() ![]() ![]()
29-07-2011, Saat: 21:36
Park Bom Eats More Than Just Watermelons
Park Bom Karpuzdan Çok Daha Fazlasini Yiyor 2NE1'in üyesi Park Bom ve onun antrenörü uyguladiklari karpuz diyetinin arkasindaki gerçekleri paylasti. Google'a 'Park Bom' yazildiginda muhtemelen yaninda 'misir diyeti', 'salata diyeti' ya da 'kapuz diyeti' de yaziyor olur. Fakat YG Family'nin antrenorü, Hwang, Bom'un bu üç yiyecekten çok daha fazlasini yedigini açikladi. SBS'deki ''Inkiyako''nun 26 Temmuz'daki bölümünde Hwang, Park Bom'un piriçten çok karpuz yediginden bahsetmisti. Bu cümle zamanla yanlis yorumlanarak ''Ben yalnizca karpuz yiyorum.''a dönüsmüstü. Tüm bu yanlis anlamalardan dolayi, söylediklerine bir açiklama getiren Hwang, ''Karpuz insana tokluk hissi verir. Yemekten önce yendiginde daha az yemek yemeyi saglar. Park Bom sadece karpuz yemiyor. Fakat tokluk hissi vermesi için yemeklerden önce karpuz yiyor. Insanlara yanlis bilgi vermek istemem.'' diyerek 'karpuz diyeti' söylentilerine bir son verdi. Park Bom uyguladigi üç yemege ve findik ile misira dayanan saglikli diyetleri sayesinde rahatça kilo veriyor. ottokaji 2NE1's Park Bom and her trainer have revealed the truth behind her watermelon diet. Google “Park Bom” and you’ll probably find her name listed amongst tags such as “corn diet,” “lettuce diet,” or more recently, “watermelon diet.” However, YG Family’s trainer, Hwang, has revealed that Bom eats more than just those three foods. During the June 26th episode of SBS “Inkigayo,” he mentioned that she had been eating a lot of watermelon rather than rice. The comment spread, and eventually became misinterpreted as “I only eat watermelon,” coining the term “watermelon diet.” Hwang clarified the statement, explaining that watermelon is filling, and thus prevents overeating when ingested before a meal. ''Park Bom did not only eat watermelon, but ate some before her meals. I don’t want people to be misinformed,” he said. Park Bom lost weight due to a healthier diet, consisting of three meals and two snacks of corn and nuts. He also had Bom record her meals. 29.07.2011 soompi.com ![]() ![]()
29-07-2011, Saat: 21:39
Haber için tesekkür ederiz...
![]() (29-07-2011, Saat: 21:36)ottokaji yazdı: |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|