yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fan Club Köşesi / Fan Club's Corner
[Resim: qCnSN.png]

Temmuz ayının konukları Jang Geun Suk fanları yani "Turkish Eels"...
Tüm Jang Geun Suk severlerini bekliyoruz.
Dergimizin güzel sayfalarında ona olan sevginizi yansıtın... Wink

Not: Cümleleriniz çok uzun olmazsa memnun oluruz. Smile
Konu için teşekkürler. Smile
Biricik Askerim Hemen Dön! :'(
♥ SE7EN ♥
I'm A Lucky 7
Ömründe kimsenin hayranı olmamış, hayranlığı geçtim hiçbir ünlüye sevgi kırıntısı göstermemiş ben Jang Geun Suk'da tutuklu kaldım. İlk'im oldu ve daima tek'im olacak. Mükemmel insan nasıl olur, bu kadar yetenek bir insanda nasıl toplanır?... Hepsinin cevabı bu isimde saklı. Zordur bu çocuğu sevmek, emek ister, yürek ister. Bir kere adam gibi sevip, lafla değil yürekle Eel olunca da vazgeçmesi zordur. İyi ki Jang Geun Suk'u tanımışım, iyi ki ona bağlanmışım, iyi ki Turkish Eels ailesinin bir parçası olmuşum. Tek dileğim hayatımı aydınlatan o güzel gülümsemesi hiç eksilmesin yüzünden.
[Resim: p2qkk.gif]
Muhteşem bir ses, muhteşem bir oyunculuk yeteneği, harika danslar ve muhteşem bir fizik. Onu tüm bunlarla tanımlamak sanırım çok kolay olurdu. Ama Onu sadece böyle tanımlamak O'nun O iyilik dolu kalbine haksızlık olurdu. Onu O yapan doğallığı ve iyilik dolu yüreğidir. Bu nedenle de Yüreğimin Prensidir ^^

Uzun olmasın diye kısaltmaya çalıştım...Kullanmasanız da olur çünkü JKS konu olunca Çenem baya açılır :P
nothing is a random TURKISHEELS fight for you JANG KEUN SUK^^
O benim dünyam! Onunla nefes alan ve onunla yok olan...Öylesine güçlü, öylesine güzel, öylesine benim olan!!
Onun hakkında söyleyebileceğim tek şey bu.Zaten herkez onun mükemmelliğini, yakışıklılığını, iyiliğini biliyor.He bilmesine rağmen ona yüklenen ve arkasından konuşanlarada biz eels gücünü gösteriyoruz <3
Sevgiyle kalın.. Bye
Nasıl anlatsam nerden başlasam bilemiyorum. Ama onun gibi bir insanı sevdiğim için mutluyum.Herzaman arkasında en büyük destekçilerinden biride ben olacağım .Jang Keun Suk benim ilk göz ağrım dir .benve tüm sevenleri dayima arkasında olacağız.seni seviyorum jks.
muhteşem ses muhteşem karakter onu çok seviyorum çünkü gülümsemesi dünyalara bedel iyki var asya prensimiz onu çok seviyorum <3 <3 <3 jang geun suk <3 <3

TURKISHEELS ...
öncelikle gerçekten süper bir oyuncu sonra sesi çok iyi! hem çok çalışkan, yetenekli, azimli ve umut dolu. daha çok çok başarılı olacak inşallah sukkie Smile böyle şakacı, doğal, sevgi dolu biri sevilmez mi!
O gülümsediğinde eels gülümser! o üzüldüğünde eels üzülür!
Son gün; Yarın...
İçten duygularını dergimizde yansıtmak için son yazılarımızı ekleyelim.
Seni okuduğum yazılardan ve seyrettiğim videolardan tanıyorum. Daha iyi tanıyabilmem için çok uzaklardasın. Ama eminimki göründüğün gibi birisin. Bunun içinde ben seni çok seviyorum. Umarım yıldızın hiç sönmez, her zaman yükseklerden sevenlerine ışık saçarsın birtanem. Opucuk

Jang Keun Suk Fan Club

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi