yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fan Club Köşesi / Fan Club's Corner
Kendimi ates böcegi gibi hissediyorum bu çocuklara baktikça.. O kadar güzel bir duygu ki insan vazgeçemiyor, ne olursa olsun birakamiyor. Onlarin acilariyla üzülmek, küçücük bir gülümsemeleriyle mutlu olmak, sadece yazilicak bir kelime için günlerce beklemek.. Nasil oluyorda bu kadar çok alistim size bilmiyorum ama sunu biliyorum ki artik sizi birakamam, ne olursa olsun siz benim hep parlayan bes yildizim olarak kalacaksiniz. Herseyin bir sonu var biliyorum ama ne olursa olsun siz bes koca bebek asla bir birinizden ayrilmayin.. Hersey için tesekkürler, siz siz oldugunuz için biz çok mutluyuz. Umarim bütün hayatiniz boyunca mutlu olursunuz.

FIGHTING SHINee! Shawollar arkasinizda, daima!
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

Hayatimin en en dönüm noktasi. Hiç bitmeyen bir sevgi. Onlari hissetmek müthis bir duygu. Bence ShaWol olmak -gerçekten bir ShaWol olmak- herkese nasip olmayacak kadar müthis bir duygudur. Onlari hissetmek ve SHINee dünyasinin içinde olmak kesinlikle degisilmez ve paha biçilemez olan büyüleyici bir sey. Umm... Nasil desem... Anlatilmaz, yasanir gibilerinden. Yasamak ise hissetmekle olur. Onlar benim meleklerim, gökyüzüm, Parlayan dünyam... Sonsuza kadar sürecek olan...
SHINee´yi kendimi yanliz hissettigim dönemde tanidim ve ondan sonra onlara baglandim. Eger birgün onlardan kopmam gerekirse bu hayatimda yapacagim en zor, en istemeyerek yapacagim sey olur.. Onlari gercekten cok seviyorum. Shawol olmaktan gurur duyuyorum. SHINee ve Shawol olmak gercektende anlatilmaz yasanir bir duygu.. Söylemek istedigim onca sey var fakat kelimeleri bir araya getirip cümle kuramiyorum.. Onlar benim bes melegim.. Bes yildizim..
SHINee´yi cok cook coook seviyorum ve Shawol olmaktan gurur duyuorum.
FIGHTING SHINee !

Bu ayki konuklarimiz BEAST fanlari. B2UTY'ler...

Sevginizi onlara dergimizden de gösterin.

Not: Çok uzun cümleler kurmayin lütfen!
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
BEAST 'ın yeri benim için çok özeldir. Dansları, kendileri, davranışları ve özellikle şarkıları baştan aşağı muhteşem. Slow şarkılarını dinlediğimde özellikle ''Fiction'' ve ''On Rainy Days'' şarkılarını dinlediğimde hep ağlayasım gelir. İşlerini çok ciddiye alarak ve severek yaptıkları için şarkıları söylerken sanki o söylediklerini yaşıyormuş gibi beni çok etkiliyorlar. Ve hayranlarına çok özen gösteren bir grup. Çok candanlar. Ben onları sanki sanatçı değil içimizden biriymiş gibi görüyorum. Onları çok seviyorum. Umarım daima bizimle birlikte olurlar. ^^
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
BEAST'i sevmek çok farkli birsey benim için. Hepsine ayri ayri asigim. Bir grupta herkesi sevmem ama BEAST üyelerinin hepsini çoo...k seviyorum. Hepsi ayri ayri asiri yakisikli ve yetenekli. Samimiler, itici degiller ve içlerinden geldikleri gibi davraniyorlar. En sevdigim yönleri de birbirlerine destek olmalari. Herseyleri ilk oluyor. (Tarzlarin da bile...) Canim çok sikkin oldugunda BEAST videosu izleyerek rahatlayabiliyorum, bütün sinirim gidiyor. XD BEAST'in herseyi çok güzel bence. BEAST söz konusu olunca kör fan oluyorum. >.< Ne yapiyor bunlar bize? O.o Her zaman BEAST Tek! BEAST Is The BEST! Fighting!
● вєαѕт ★ кαяα ★ втovιхх ★ ιɴғιɴιтe ●
[Resim: tumblr_n91d24EB6K1qd9cpdo1_500.gif]
Şarkıları, dansları, sahne şovları dışında B2ST'i B2ST yapan asıl şey kendileri. B2ST dedikten sonra cümleyi tamamlayacak, onları tanımlayacak her hangi bir kelime bulamıyorum. Dönüp dolaşıp her konu onlara çıkıyor, aynı döngüde ki su damlası gibi. Hep sahnede kalın, hep samimiyetinizle kalın. B2ST is the BEST!
o kadar grup tanıdım. Hepsininde büyük hayranı olmaya çalıştım. Ama hiçbiri bana hitap etmiyordu. Birden fiction şarkılarıyla gözüme batan B2ST beni kendine hayran bıraktı. Birbirleriyle olan dostlukları,komik halleri,sahne performansları,hepsinin harika yeteneklere sahip olması ve birçoğu diğer şirketlerin elemelerinden geçememişken yılmayıp yollarına devam etmeleri... ve daha bir çok özellikleri ile biz B2uty'leri çok önemseyen bir grubun hayranı olduğum için gurur duyuyorum Angel onlar benim erişilmez meleklerim Biggrin Opucuk
[Resim: beastb2stmidnightsunwal.jpg]

B2st - 4minute - btob
Beni Kore Fanı yapan grup BEAST.Yeri çok farklı bende.Başka bir gruba BEAST'e bağlandığım gibi bağlansam sanki BEAST'e ihanet edecekmişim gibi hissediyorum.Moralim bozuk olduğunda beni kendime getiren eşsiz canavarlar onlar.Hayatımın 6 parçası, bir bütünü BEAST. Dostlukları.hayranlarına verdikleri değerleri,hayatımdaki yerlerini sonsuzlaştırıyor.Ben bir B2UTY'im ve onlar benim BEAST'im.
Aynı gökyüzü,farklı yerler, sen ve ben
B2ST'i sevmek bence çok özel bir şey.Çok grup sevdim ben.Ama onların kalbimdeki yeri ayrı.Benim meleklerim,sizi çok seviyorum.Sizi anlatmaya kelimeler yetmez.Bize verdiğiniz değer sayesinde size bu kadar bağlanabildim.İnsan birini sevince kalbi deli gibi atar.Ve benim kalbimde sizin resminizi görünce deli gibi atıyor.Sizi çok seviyorum!
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi