yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fan Club Köşesi / Fan Club's Corner
2PM benim için her zaman özel bir grup olmustur. Aralarindaki bag çok hosuma gidiyor.Çok eglenceli bir grup. Eger sikintiniz varsa onlari izlemeniz yeterli, aninda mutlu olursunuz. Smile Yani benim için öyle. Biggrin
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
Bir Hottest olarak onlarla gurur duyuyorum.
Sizi o kadar çok seviyorumki çocuklar, kalbimdeki duygulari anlatmaya kelimeler yetmez... Kalp
Liderim, Junsu'm,muhtesem sesim benim.Sana ne desem az. Böyle bir lider hiç görmedim.Hemen sinirlenebilen,kahkahalariyla bizide güldürebilen bir insansin sen.
Khun,Thai prensim. Senin o saskin bakislarini, surat ifadeni yerim.Çok tatlisin ve bir o kadarda karizmasin. Kalp
Woo, sen nasil birseysin,yaramaz küçük çocuklar gibisin. Sarkilara kattigin o yüklü duygulara bayiliyorum. Biggrin
Taek,süper vücutlu insan ve bunu sergilemekten çekinmeyen sahsiyet. Smile Süper rapçim benim. Smile
Junho, o seker suratini sikip sikip kizartmak istiyorum, çok ayri bir durusun var onu sonuna kadar koru. Smile
Chan, maknem benim. Her ne kadar görüsüne büyük deselerde kisiligin bir o kadar küçük ve sevimli bir çoçuk. Smile
Size bayiliyorum benim dev çocuklarim.Hep böyle bir arada sevgi ile kalin ve bu kipir kipir macera dolu hayatinizdan asla vazgeçmeyin. Forever 2PM... Kalp
Bye 
Ben de 2pm Hottest'im. Onlari sevdigimi anlatamam. Onlari çok seviyorum. I Love Your PM. Biggrin Smile Tongue
Ben de bir HOTTEST'im. Ilk fani oldugum Koreli grup 2PM. Smile Benim ilk göz agrim oldugu için özel bir yeri var bende 2PM'in.
Junsu, biricik lider guruptaki gülme kaynagimin en önemli ismi. ;Yumusak sesi, sicakkanliligi, yerinde sakalari ve eringeçligi ile grup üyelerinin dedesi o. Biggrin
Taecyeon, disi sert ve karizmatik görünümlü içi sicacik kisilik biricik rapper.
Junho, samata. Biggrin Bence Chansung'dan ziyade grubun maknaesi o. Biggrin Böyle dedigime bakmayin o benim ilk oppam. Angel
Nickhun, karizma, cool ne desem az. Gruptaki en oturakli kisi. .d Bazen kelimeleri yanlis telaffuz eder o zaman çok tatli olur. Kalp
Wooyoung, sari civciv. Dansi, sesi, karizmasi ve tatliligiyla süper bir kisilik. Kalp Biraz zayif olmasaydi daha iyiydi ama Türkiye'ye gelirse eminim ki zayiflik sorunu gider. Biggrin
Vee Chansung, uzun boylu maknae. Uzun boyuyla grup üyeleri tarafindan dalga konusu olsa da ona boy yakisiyor. Kalp
Vee 2PM'e sonsuz sevgilerimle onlari çok seviyorum. Heart
2PM benim için hep farkli oldu. Onlari sanirim "Thank You" sarkisiyla tanimistim ve her Hottest bilir ki bu sarki Hottest'lara hitaben yazildi. Her üyenin kendine has tarzi ve kendine has bir sesi var. Bu onlari sevmemdeki en büyük etken. Hepsinde de ayri bir karizma var. Her üye benim abim gibidir ama Junho çok farkli. Onun durusu, bakisi, gülüsü, gözleri... Say say bitmez. Umarim bir gün onlari Türkiye'de görme imkanimiz olur. Sizi seviyorum 2PM.
[spoiler=HEPSİ DUYGUNUN SUÇU!][Resim: tumblr_mda6goyoQy1rhph9ho1_500.gif]
Seni ısırırım çocuk!

allam ben seni çok seviyorum aşke - wishne
Bende seni çok seviyom la - Cassandra~[/spoiler]
Hottest olmak muhtesem birseydir. 2PM, günün en sicak saati gibi gönlünüzü isitir. Onlara bakar güler, onlarla aglarsiniz. Dinlediginizde ya da izlediginizde asla pisman olmayacaginiz bir grup varsa oda 2PM'dir. Her zaman süprizlerle sizi kendine çeker. En sicak fanlar, en sicak adamlari daima sevecek. 2PM ♥ Hottest Sonsuza kadar. Hottest olmaktan gurur duyuyorum.
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
2PM tam olarak tanismam Dream High ile oldu. Jason'a vurulduktan sonra gittim bütün 2PM sarkilarini indirdim ve dinledim.Biggrin
We Got Warried, 2PM Show yada Dream High'i izlerseniz Hottest olursunuz, hiç kaçisiniz yok.Abaza
Bu kisa ve öz yazima su sözlerle son vermek istiyorum: Bütün dünya duysun! I Love You Wooyoung!!KalpKalpKalpKalp
2PM müthis bir grup. Sadece sarkilari degil kendileri de öyle. Sarkilarini sevmeyebilirsiniz ama onlari tanidiktan sonra vazgeçemezsiniz. 2PM Show'da tüm içtenlikleri, sevimlilikleri ile program yaptilar daha da baglandik onlara. Sahne önünde yapmacik degiller kendileri gibiler. Sarkilari zaten harika. Hottest olmak çok güzel. Smile
Konu 2PM olunca dile gelmek isteyen o kadar çok duygu varki... Içimden geçenleri mesajlara sigdirmam imkansiz.
2PM samimiyetin ve kardesligin görsel ifadesi bence. Her aniniz 2PM'le dolu bir Hottestsaniz bunu çok iyi bilirsiniz. Onlar sizi bir grubun yada ünlünün tek basina yapamayacagi kadar mutlu eder. Sizi bambaska alemlere götürürler. Bazen gülmeyi onlar ögretti bana diyebilecek kadar çok eglenirsiniz. Bazense onlar içinizdekileri sarkilara döker sizin yerinize, aglarsiniz saatlerce.
Dogalliklari dikkatinizi çeker ilk önce. Samimiyetleri dostluklari... Sonra bu koca adamlarin yaptigi isler dikkatinizi çeker. ''Yahu hiçmi dinlenmiyor bunlar?'' dersiniz. Onlar ter dökerken siz yorulursunuz onlarin yerine. Içiniz acir..Ve bir gün bir bakmissiniz koyu bir Hottest olmussunuz. =)
Etraflarinda olan Hottestlarin yerinde olabilmek için neler verebileceginizi düsünmeye baslarsiniz. Belkide tüm hayalleriniz bundan ibaret olur bir gün.
Kisa kesiyorum. ^^ Eger Hottest degilseniz çok sey kaybediyorsunuz demektir. Eger sizde bizden biriyseniz gurur duymaniz gerektigini çok iyi biliyorsunuz zaten. ^^
Tesekkürler...
.
"BIGBANG " Fan Clubs konusu kapanmistir..
Ayin 1 de yeni bir Fan Clubs konusu ile sizlerin mesajlarini bekliyoruz...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi