yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Faith / 신의 (2012)
az önce son bölümünüde izledim salya sümük ağlamaklıyım :ağlama: mükemmel dizi bi an mutlu bitmeyecek sandım ölüyodum en sonu şiddetle tavsiye edilir izleyin minhom manyah bi oyunculuk sergilemiş her zamanki gibi allah nazarlardan saklasın maşallah Smile
Teşekkürler...

min ho varsa kesinlikle harikadırHappy0064
(19-12-2012, Saat: 0:20)kissnur yazdı: az önce son bölümünüde izledim salya sümük ağlamaklıyım :ağlama: mükemmel dizi bi an mutlu bitmeyecek sandım ölüyodum en sonu şiddetle tavsiye edilir izleyin minhom manyah bi oyunculuk sergilemiş her zamanki gibi allah nazarlardan saklasın maşallah Smile

Bende bir üzüldüm, gözlerim doldu ama ters köşe yaptılar. İyiki de yaptılar Smile

IRIS

Bu dizi izlenmez mi ya Biggrin etkisinden kurtulamadım hala ehehe Smile
çok çok çok güzeldi Biggrin
Bu diziyi sırf Lee Min Ho için bu yoğunluğun arasında izledim.Aslında ilk sıralar unniyi seviyordum ama bu gerçekçi oyunculuk benim kıskançlık damarlarımı çatlattı.Artık sevmiyorum.İzleyeli uzun zaman olmasına rağmen yorum için kısmet bugüneymiş. Biggrin Biggrin
çok beğendim bu diziyi Smile
Love Is Gone..
henüz izlemedim ama muhteşem olduğunu tahmin ediyorum çünkü lee min ho nun yanısıra tüm oyuncu kadrosu şaheser gibiSmileSmile

Paylaşım için teşekkürler

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi