yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Faith / 신의 (2012)
Eminim Min Ho diger dizilerde oldugu gibi bunda da çok basarili olacak.
Diziyi merakla bekliyorum.O kiyafetlerin içinde daha da bir karizmatik olur.Smile

Konusu bana Saraydaki Mücevheri ve jangema'yi animsatti.

Lee Min Ho'yu tarihsel kiyafetlerin içinde izlemek güzel olacak.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Eminim güzel bir dizi izleyecegiz.
min ho varsa güzeldir. merakla bekliyorum..
ama ismini ilk Fatih diye okudum hysterical dedim türk ismiyle amanin..sonradan göz yanilmasi olmus Biggrin
O kadar çok türde oynadiktan sonra (bknz.ask,komedi,lise,dram/intikam)tarihi dizidede yetenegini sergiler benim oppam Wink Merakla bekliyoruz ama agustosa çok var Sad

(06-04-2012, Saat: 18:03)*melikee* yazdı: Bu diziyi merakla bekliyorum ama haberi okudunuz mu?
Bu dizinin çalinti oldugu iddia ediliyor..

Melikecim SBS açiklama yapti kapsamli bir hukuki inceleme sonrasinda, SBS ile ilgili telif hakki ihlali olmadigina karar verildi. Bu yüzden hiçbir ücret ödenmeden 'Faith'in çekimleri planlandigi gibi devam edecek.
'Faith' ve 'Dr. Jin'in genel temasi zamanda yolculuk yapip modern tibbi gösteren ve o zamanlarda tarihi büyük sahsiyetleri tedavi eden bir doktor Ancak, bu tür temalar romantik-komedilerde, filmlerde ve dizilerde çok yaygin...
[Resim: 10476.gif]

....Minoz Turkey....

Minho'm yine farkiyla ortada... Tarihi dizi çekecek olmasi beni heyecanlandiran bir baska nokta. Oppam yine bizi sasirtmaya devam ediyor ve ilk defa bir tarihi dizide oynayacak. Modern ve tarihi zamanda olacakmis diye duydum Benim simdiden favorim. Ama agustos'a kadar nasil beklerim orasi muamma. Minho Oppa :Heart: Fighting!!!!

♥I watching Descandants on the Sun♥
♥♥Vazgeçen zafer elde edemez♥
♥♥♥Minoz♥

Çok var daha ama bekliyoruz. Abaza Tesekkürler.^^

fry1905 ❤ hafsa96 ❤ Kore_Güzeli

Min Ho Sarhos

Tarihi bir dizide Min Ho'yu görmek için sabirsizlaniyorum. Kalp
2006-2018 ♕ KINGS ♕ BIGBANG ♕
Lee Min Ho 'Faith' Dizisinde Oynayacagina Yönelik Çikan Haberlere Sasirdi

Yapim sirketleri Lee Min ho için yarisiyorlar ama içlerinden birtanesi onunla çalisabilmek için digerlerinden biraz daha fazla istekli gibi görünüyor. 28 Subat'ta çikan, Lee Min Ho'nun Kim Jong Hak ve Song Ji Na'nin yeni dizisi olan 'Faith' de oynayacagi yönündeki haberler, Lee Min Ho'yu sasirtti.

Ayni tarihte Lee Min Ho'nun sirketinden bir temsilci; "Çok sayida teklif geldigi için, üzerinde düsündügümüz senaryo sayisi da çok. 'Faith', Lee Min Ho'nun yeni projesi olabilecegini düsündügümüz senaryolardan biriydi ama buna yönelik haberlerin çiktigini bilmiyorduk. Lee Min Ho su anda Hong Kong'ta reklam çekimi ve fan-meeting ile mesgul. Yeni projesine ve programina Kore'ye döndügünde karar verecek." dedi.

Minoz Türkiyeden alinti yaptim..

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi