yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Faces That You Want To See In Korean Dramas
Opucukjoo ji hoon ve tabiki yoon eun hyeOpucuk (ayrimaz ikililer)
Se7en
Han Ji min Onay
Bende;
ilk önce Lee Junki +Nam Sang Me,
sonra Se7en,Han Ji Min,So Ji Sob,Hyun Bin,Song Hye Kyo,
Kim Bum, Rain. diyorum....
kim jeong hoon, lee young ae ve özelliklede yoon eun hye ona bayiliyorum
sarkici olsalarda bi-rain ve se7en i görmekte güzel olurduBiggrin
En basta So ji sub,o zaten tartisilmaz Hyun Bin, Lee Jun Ki ,Denis Oh ,Jung Ryu Won onu basrollerde görmek istiyorum ,Lee Dae-hee, Im hoo, Song Il Gook,Bi rain,kim jeong hoon, simdilik aklima gelenler bunlar gerçi bütün korelileri seviyorum yeterki kore filmi olsun ben seyrederim kim oynarsa oynasin Biggrin
(15-02-2009, Saat: 17:01)türkümbenTÜRK yazdı: Opucukjoo ji hoon ve tabiki yoon eun hyeOpucuk (ayrimaz ikililer)
katiliyorum sana ama birde BIGBANGG yada bi tek DRAGON(Kwon Ji Young)da olsa olur yeterki görüyimSadOnayOnayOpucukG.DRAGONOpucuk
[Resim: nfzzk.gif][Resim: bugq9.gif]

tabikide ilk basta DBSK sonra se7en,jo ji hoon,kim jeong hoon,lee jun ki,BIGBANG,F.T ISLAND , FAHRENHEIT...
(türk dizilerindede oynarlarsa sevinirim dizilere renk lazim dimi ama Biggrin
)
olabilir mi acaba bilmiyorum aam
olabildigi kadar farkli kisiler oynasa çok iyi olur benceçünkü ben o rolle o insani bütünlestiriyorum farkli rol olunca dizilerin filmlerin ne biliyim iste oyunculukla yapildigi gerçek olmadigi falan ortaya cikiyoSmile
cikmasa ben gercek gibi benimsiyorum Smile
ji hoon un oldugu her dizinin tutacagina inaniyorum onu en yakin zamanda yeni bir projede görmek istiyorum....
haydi kore ileri!..........
tabiki Lee Dong Wook Ve Lee Dae Hae çok görmek isterim kore dizilerinde birlikte olmalarini..Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi