yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Faces That You Want To See In Korean Dramas
Faces That You Want To See In Korean Dramas

Kore Dizilerinde Görmek İstediğiniz Yüzler

Hepimiz Kore dizilerini çok seviyoruz ama bu dizilerde en çok kimleri görmek istiyoruz. Çok geniş bir konu olduğu için anket şeklinde yapmadım. Cevaplarınızı bekliyorum.

Ben Kyeon Mi Ri'yi Saraydaki Mücevher ile tanıdım ve izlediğim dizilerde onu gördükçe çok mutlu oluyorum.
Benim için önemli olan tanıdığım herhangi bir Koreli oyuncuyu dizilerde görmek mesela Saraydaki Mücevher'de Lady Chan onu Hello Miss dizisinde görünce çok sevindim. Smile
Konu için tesekkürler..
Ben öncelikle tabiki DBSK üyeleri diyorum..Bence tüm dizilerde oynayabilirler abartmayalim
Sonra Joo Ji Hoon , Boys Over Flowers'in oyuncularini da çok begeniyorum..
Bi Rain de daha çok görmek isterim tabiki..
Tüm Koreli oyuncular iyi Biggrin

...sufiyye falls in love...

ALWAYS KEEP THE FAITH
Bende en çok Lee Young Ae ve Joo Ji Hoon u görmek isterdim . Konu için tesekkürler Biggrin
Lütfen cevaplayinSmile
Tabiiki de Lee Young Ae ve Joo Ji Hoon Biggrin
Paylasim için saol Biggrin
[Resim: hthreekingrh2.jpg]
Saraydaki Mücevher Fans. Sarayın Rüzgarı Fans. Düşlerimin Prensi Fans. Zoraki Prens Fans. Lee Young Ae Fans. Gyeon Mi Ri Fans. Joo Ji Hoon Fans. Yang Mi Kyeong Fans. Tasarımcılık Fans.
Joo Ji Hoon ve Kim Jeong Hoon yeter bana Biggrin
İmza eni en fazla 400 olmalı.
Ben basta DBSK üyelerini özellikle Kim Jeong Hoon'u sonra Jo Ji Hoon ve en son olarak Chae Yang Biggrin (Birde ben =)
Bende Lee Young ae, rain bi, soji sub,joo ji hon en çok bu isimleri görmek istiyorumBiggrin
[Resim: 2474.jpg]

Tabiki de Lee Seo Jin,Han Ji min
Yoon Eun Hye ile Joo Ji Hoon yeter bana Biggrin baska kimseyi istemem.Belki Kim Jeong Hoon da olabilir ek olarak. Kisaca her dizi Goong tadinda olsun yeterBiggrinBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi