yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F.T Island
[Resim: ftislandftisland5675750.jpg]
[Resim: 1_img_94801.jpg]

[Resim: 2_img_94811.jpg]

[Resim: 3_img_94841.jpg]

[Resim: 4_img_95191.jpg]

[Resim: 5_img_96091.jpg]

[Resim: 6_img_96241.jpg]

[Resim: 7_img_96341.jpg]
[Resim: 346e586f3e7938e176596295564dc572.jpg]
[Resim: ELWSNTN1TA_205.jpg]
[Resim: LOR8C1LIQP_205_500_320.jpg]
[Resim: ZGLCVB40OF_205_500_320.jpg]
Ben birkaç gündür yoktum, burasi resimlerle dolmus... Seda'm harika resimler eklemissin, çok tesekkürler... =)
Bir de ben de forumu temsil etmek isterim, Ingilizce'm çok iyi mi bilmiyorum ama hocalar begeniyor ve Ingilizce yarismasina katiliyorum, bunlar sizce de yetiyorsa forumu temsil edebilir miyim? =)
Aslinda söylemeyebilirdim ama onlara sesimizi duyurabilmek için (bir ümit) facebook'a People who says; F.T Island come to the Turkey! diye bir grup kurdum hepimiz onlari görmek istiyoruz, ben Türkiye'ye gelmelerini de istiyorum, o yüzden bu grubu kurdum, katilirsaniz sevinirim... =)
Rica ederim. =) Irem de forumu temsil etmek istiyordu, sen de edebilrsin. Bence ikiniz de basvurun ve ikiniz de olun ya. Biggrin Güzel haberler verin bize, bu arada fan clube ugramayi unutmayin bence. Smile
[Resim: ftislandftisland5675780.jpg]
Resimler için tesekkürler Seda'm ama Min'in yok mu böyle bir resmi? =) Bir de Honggi artist gibi çikmis... =)
Ariyorum, bulunca koyarim. Evet Hong Gi çok seker çikmis ama su kürkleri giymesinler ya...
Arkadaslar ben buraya görevi belirttim ve isteyen arkadaslarin bana mesaj atmasini söyledim. Eger tek kisiyi isteseydim bir kisiye söyler onunla iletisim kurardim. Hepimizin görev almasini istiyorum, ayrica bir degil bir sürü temsilciye ihtiyacimiz var. Arada sorun çiksin istemiyorum zaten, daha tam belli olan bir sey yok, Julie ile daha konusmadik. Konuyu lütfen uzatip birbirimizi kirmayalim. Isteyen arkadaslari ben görüstürücegim, geriye kalan göreve atanma kismi benim tekelimde degil, bunun sözünü ben veremem, Julie da veremez. Baska bir yönetici var, Julie ile konustuktan sonra onunla görüsecegiz.
[Resim: 1230gc4.jpg]
FT ISLAND FAN CLUB
I'm sorry I love you fan club/winter sonata fan club/lee young ae fan club
Tamam Zeynep, açiklama için sagol. Görüsmelerden sonra bize de haber verirsen seviniriz, Ingilizcesi iyi olan arkadaslar basvuruyor zaten sana.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi