yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F.T Island
[Resim: 200757182645.jpg]
[Resim: 1185113439181_1.jpg]
[Resim: 67fpbn4.jpg]

[Resim: 20077793711pn2.jpg]
[Resim: photo34611no4105cp0.jpg]
[Resim: 118192059775389200_1-ahrom0820.jpg]
[Resim: 118192059781647100_1-ahrom0820.jpg]
[Resim: 118192093862751800_1-ahrom0820.jpg]
Evet mektubu yaziyorum:
"Merhaba Hwa Young,
Bu cevap biraz geçti özür dilerim. Nasilsin? Ben çok iyiyim." diye basliyor." Doga'm sen çok feci asiksin biliyorsun degil mi?" Aralardan kesiyorum mektup çok uzun çünkü. Biggrin "Geçen gün babamin arkadasi geldi yapimci olani geçerken kulak misafiri oldum, F.T.Island'la bir is mi ne yapiyormuslar. Bu onlari tekrar görecegim demek. Belki bu sefer firsatim olur da sizleri söylerim. Ama hiç belli olmaz. "Bu beni çok mutlu etti ya, canim Sona'm. "Bu arada ben de ev adreslerini numaralarini felan bulmaya çalisacagim, sizlerin arasini yapmazsam ben de Su-Hyun degilim. " Deli kiz ya canim. Smile "Bu arada sen Jae-jincilere takma canim ya, çok da fifi de geç ya da inodnod. Biggrin" Canimsin ya rahatlatti beni ya, oh be. Smile "Diyorum ki siz hani Kurban Bayramina gireceksiniz ya, buraya gel, gelemezsen de 15 tatilde gelsen ama ne olur gel. Bak hem seni konsere götürürüm. " Giderim belki ama hiç belli olmaz, insallah izin çikar. Smile "Kizim bu ne ya, bu kadar felsefe ve kafiye yapma bogulacagim. Biggrin " Çok komik kiz bu ya canim. Smile "Ya imkanlarimi zorlayacagim cidden F.T.Island ve F.I.One yi birlestirecegim." Biggrin "Hanife, Betül, Elif, Seda'ya çok selamlar, canim onlari da anlattigina göre çok sevdim. Onlar da senin gibi seker mi seker." Kizlar sizi çok sevmis. Smile "Ya ben sana ne diyorum takma bu kadar selamimi. =D Ayarlayacagim sana Jae-jin'i kavusacaksin, yoksa bu gidisle öleceksinn askindan, ya yok böyle bie sey." Yakinda Sona gelip dövecek beni ya. Biggrin "Neyse canim 3 sayfa oldu, bitiriyorum artik. Hosçakal, F.I.One,'ye selamlar. " Ve bitti, sadece bizi ilgirendiren yerleri aldim.

♥ Lee Jae-Jin ♥ I wish I were a fish in your dish Biggrin

Kısa bir süre için çeviri yapamayacağım. (:
Ben bu kizi çok sevdim... Aramizi yapcakmis ya, yasasin, çok mutluyum. Mutluluktan aglayacagim... =) (Sadece mutluluktan degil de neyse...)
Ay Süper ya... Çok mutlu oldum. =))
Ama söyledikleri insallah dogrudur, :/ umarim öyledir. =))
Zemheri resimler için tesekkürler. Smile
Dogacigim, söylediklerini zaman gösterecek. "Bu arada sen Jae-jincilere takma canim ya çok da fifi de geç ya da inodnod." Yanlis hatirlamiyorsam sen de bir Jae Jin hayraniydin ya da her neysen... BiggrinBiggrinBiggrin
SUPER JUNİOR FAN CLUB

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.

Hanife o nasil bilek güresi ya, masa lazim. Biggrin // Ya ortaya konusuyorum kendi üstlerine aliyorlar. Biggrin Ben Jaeci degilim, bu tabiri sevmem çünkü onu seviyorum, o ayri. Bu 1 kiz benim yazdigim seye cevap olarak bunu yazmis ve bana ögüt teselli anlaminda yazmis. O zaman nasil laf bana da gelebilir ki. Biggrin Sonuçta benim için diyor, yani beni hariç tutuyor. Biggrin Allah'im ya! Anlamiyor musunuz yoksa anlamamazliktan mi geliyorsunuz, ya da beni saf mi saniyorsunuz? Biggrin

.......

Kaynana konusuna gelmisken benimkini bulamadim bir türlü ama görümcemi buldum. Biggrin Benim kaynanam da çok mübarek insanmis, dünya tatlisi bir çocuk dogurmus. Biggrin Ben hazine adami buldum... Içindeki en saf duygulari hissettim... Limanina yanastim... Hafif esen rüzgariyla olgunlastim... Bir anda kendimi cennette buldum... Simdi tek adanin kalbine ulasmak kaldi... En saf duygularimla sana geldim Jae'm... Five In One, nasil olmus? Biggrin Birden aklima geldi, ilham melegim sagolsun. Smile

Ne bileyim, bence yine de bilek güresi adamlari yeniyor, sen ona bak... Hem güçlüdür benim askim, ben kaslarini da gördüm... =)
Ben sadece kaynanami degil bütün ailesini buldum, çok sekerler... Min'm kadar olmasa da görümcem de çok seker, çok sevdim... =)
Bu arada yazdigin söz çok güze,l bende Min'e bir sürü yazdim, buraya bir tanesini yaziyim...
Gözlerinde hayati sensizlikte ölümü gördüm Min...
Seninki kadar olmasa da benimki de güzel olmus... =)
Evet güzel simdi...Five In One'den müzik grubu olmaz. Biggrin Neden yillar gerek ögrenmemiz için o da biraz sikar. Biggrin Ama bizde de plan bitmez. Biggrin Evet Five In One üyeleri bundan sonra senaryo, beste, oyun yazariyiz. Adimizi böyle duyuracagiz. Ben beyin olaraktan =P söle Lead of F.I.one felan. =P Neysem bu düsüncemi Hanife ile konustum o da beyendi, siz de görüslerinizi söyleyin gelecegimizi çizelim. Bu ne ya, slogan gibi oldu. Biggrin

Rica ederim saylan_çu. Smile Vay Min'e bak! Smile Bu arada Irem ve Doga lütfen su Jea konusundaki karsilikli konusmayi sonlandirin bence, burda konusulmasi gereken bir sey degil. Bir özelden hallederseniz daha iyi olur.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi