yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F.T Island
Birkaç resim de ben ekleyeyim dedim,insallah önceden koyulmamistir.Varsa eger kusura bakmayin.

[Resim: junghooncw2.jpg]
[Resim: socuteehb6.jpg]
Won Binin küçüklügü...
[Resim: ohwonbinwq8.jpg]
[Resim: avatar3881wg2.gif]

F.T İsland Fan Klup
doktorapla yazdı:Birkaç resim de ben ekleyeyim dedim, insallah önceden koyulmamistir. Varsa eger kusura bakmayin.

[Resim: socuteehb6.jpg]
[Resim: junghooncw2.jpg]
Won Bin'in küçüklügü...
[Resim: ohwonbinwq8.jpg]

Ay koptum ya, çok komik Wonbin'in küçüklügü. BiggrinBiggrin

Tesekkürler. Smile

Bu arada WonBin'in sevgilisi hos kizmis. Smile
[Resim: 4vgwdbdxg3.jpg]
Nayir nolamaz!
WonBin'in sevgilisi mi var?
Haklisin naftalin, Won Bin benimki olmasina ragmen ben bile begendim kizi, Allah için güzel kiz. Zevkliymis Won Bin.
Saylan_çu üzülme eskisiymis söylendigine göre. Gerçi kizlar onu bos birakmaz vardir mutlaka sevgilisi.
Bunlari buldugum yerde birkaç ilgiç sey daha buldum. Gelecekteki askina mesaji suymus: Ne zaman karsima çikacaksin? Yanlizim... Canim ya beni bekliyor iste, birkaç yil daha sabretmesi gerek.

F.T İsland Fan Klup
Ben az önce Asyali bir arkadasima sordum, ne WonBin'in ne de grubun diger üyelerinin kiz arkadasi olmadigini söyledi. Smile
Insallah dogrudur canim. Smile Ama bana anormal geliyor olmamasi, yakisikli delikanlilar nasilsa... Smile Neyse canim benim için daha iyi, Allah bana bagislasin Won Bin'i. Smile

F.T İsland Fan Klup
Biligler için tesekkürler doktorapla. Smile Niye sana ya! BiggrinBiggrin

Gelecekteki askina mesaji suymus:Ne zaman karsima çikacaksin? Yanlizim...

Çok yakinda, çok yakinda... BiggrinBiggrin
Canim ya...
Rica ederim ne demek, her ne kadar rakip canim olsan da daha disli rakiplere karsi -en azindan simdilik- birlikte mücedele etmeliyiz. Biggrin Dayanisma yani... Smile

F.T İsland Fan Klup
saylan_çu yazdı:Ben az önce Asyali bir arkadasima sordum, ne WonBin'in ne de grubun diger üyelerinin kiz arkadasi olmadigini söyledi. Smile

Hadi ya! Çok sevindim! Happy0064Happy0064 Süper bir haber Zeynep, sagol. Happy0064Happy0064
Resimler ve bilgiler için tesekkürler kizlar. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi