yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F.T Island
Hayir, olamaz! Bu gerçek degildir! SadSadSad Aglamak istiyorum. SadSadSad
Galiba her hafta bir sevgili degistiriyor. Biggrin
saylan_çu yazdı:Galiba her hafta bir sevgili degistiriyor. Biggrin

Anam, o daha kötü! Yok canim hem herhafta sevgili degistirmek. Belki baska baska kisilerdir ya belki sevgilileri degildirler arkadaslari falandirlar. Çünkü çogu resimde yanlarinda birileri daha var. Biz de bir sey bulamiyorz kendimizi avutuyoruz. Sad
Keske öyle olsa Edacigim. Smile Belki de öyledir ama buldugum sitede kiz arkadasi olarak yaziyordu. Sad
Off ya offf! Sad Junhun sende mi ya! SadSad Ah ah Jae desen öyle, Junhun desen öyle... Sad Kizlar yine de sagolun gicik kizlari gösterdiginiz için. Smile Ellerinize saglik. Smile
Ay ne kötü ya, kizlar bir ögrenin Won Bin'in var mi yok mu? Ben de burda delirdim, kaptirmayalim güzelim çocugu. Sad
[Resim: avatar3881wg2.gif]

F.T İsland Fan Klup
Edacigim... BiggrinBiggrin

[Resim: 20070516mnet011ou4vl7.jpg]

[Resim: 0df2h4z1dr7.jpg]

[Resim: 6lmxeo9pj3.jpg]

[Resim: 2192987330e47f5c53d0obo8.jpg]

[Resim: 1822980658lif4.jpg]
Ya insallah eski sevgilisi filandir ya. Sad Sagol canim resimler için, ne zaman görsem aklima geliyor. Sad
eda yazdı:Ya insallah eski sevgilisi filandir ya. Sad Sagol canim resimler için, ne zaman görsem aklima geliyor. Sad

Off Eda'm. Biggrin Relax ol. BiggrinBiggrin Sevgilisini olmadigini ispatlamama az kaldi. Asya'da kirmizi bültenle araniyor o kizlar eger varsa. Arastirmam sürüyor canim, rahat ol. BiggrinBiggrin
Resimlerin hepsi çok güzel, ellerinize emeginize saglik.
Tesekkürler...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi