yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F.T Island Üyelerinin Sevgililerini Karsinizda Görseniz Tepkiniz Ne olur?
Hong ki nin yaninda bir kiz görsem...bilmiyorum yaa önce durumu anlamaya çalisirdim Smile gerçekten sevmiyor olabilir degil mi ama Smile ama eger sevdigini anlarsam kalbim çok kirilirdi bir daha onun hayatina girmeye çalismazdim (eger onu bulmus ve tanismissam tabi mutluluklar dilerdim o kadar...ama hayatim boyunca unutmayacagim da kesin ne biriyle evlenir ne de asik olabirdim...
Daha beni tanimadigi için bir sey demezdim ama kizlarin yanina bunu kar birakmazdim hiç sanslari yok saçlarini baslarini yolardim. Kizgin
Eger ben jae'nin yaninda bir kiz görürsem o kizi döverim Biggrin sonrada jae*yi azarlarim Biggrin müstakbel karini nasil aldatirsin diye Biggrin

♥ Lee Jae-Jin ♥ I wish I were a fish in your dish Biggrin

Kısa bir süre için çeviri yapamayacağım. (:
Ben wonbinin yaninda bir kiz görsem kesin döverdim kiz onla çiktigina pisman olurduBiggrin
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
Sadece sinir krizi geçirirdim.Ve sinirlendigimi yinede belli etmeye çalisirdim.

Choi Min'in sevgilisini görürsem o kizi ...parçalarim...

Bi Rain fan clup
(¯`°.•°•.★*..SE7EN..*★ .•°•.°´¯)*
Kim Jeong Hoon fan club
Zoraki Prens Fan club
Heo Yi Jae fan club
Düşlerimin prensi fan club
✿✿。.๐~*✿Yoon Eun Hye Fan Club✿*~๐.。✿✿
Kim Bum Fan Kulüp
Full House fan club
Valla junghoonun yaninda bir kiz görsem junghoonu alirim elinden kizin saçini basini yolar junghoonun girerim dudaklarina.
KOREDE NE VARSA FUN CLUB
(24-04-2009, Saat: 0:31)@hayal@ yazdı: Ben hongkinin sevgilisini gördügümde eger hongki ile tanismis ve kendimi ona sevdirmeye çalisiyorsam hongkinin tepkilerine göre hareket ederim ama eger hiç tanismadik ve uzaktan izliyorsam sadece hayatin bizi karsilastirmasini bekler tvyi açip hayatimizi arkadan izlerim. Biggrin

Sana katiliyorum elif ama insan üzülür yani. Aglama
● вєαѕт ★ кαяα ★ втovιхх ★ ιɴғιɴιтe ●
[Resim: tumblr_n91d24EB6K1qd9cpdo1_500.gif]
Çok üzülürüm Aglama
Him benim öyle asik olma hayran olma gibi duygularim pek yoktur hele kiskanma hiç yoktur birini begenirim ama ileriye gitmem gidemem.Eger ki hero'nun yaninda bir kiz görürsem mutlu olsunlar diye ellesmem.
Ama heroyla tanisiyorsak ve çok iyi arkadassak o kiz gelip aramizi bozduysa o zaman is rekabete biner inat olsun diye hem asik olur hem de onu kazanmaya çalisirim.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi