(17-12-2008, Saat: 21:39)Shin Chae-kyung yazdı: Bunlari okuyunca F.T.Island da bize sarki yaziyormus gibi geldi evet gerçekten F.T.Island da bize sarki yaziyor.Evet ayni seyleri bu sabah okuyunca bende hissettim... Min'm sanki beni rüyasinda görmüs gibi düsündüm çok mutluyum bu sarki sözlerini okudugumdan beri...=)
Sana ulasmayi ne kadar istedim.
Olabilecek her yolu denedim.
Senin/sana ait oldugumu.
Göstermenin bir yolunu bulmak.
Çok zordu.
Bu sözler iste bizi anlatiyor.. Simdi ben çalismak zorundayim Koreye gitmek için bu yüzden her yolu deniyorum... Çok duygulandim ya ben de onlar bizim için hiçbir sey yapmiyor diyordum.
Konuyu Oyla:
|
F.T Island - The One (Türkçe Sözlerle)
|
|
Gerçekten çok hos bir sarki sözleri de çok güzel... Bende sizlere katiliyorum onlarda bizi hissediyor umarim Türkiye de konser verirler yada hepimiz Kore de konserlerine gideriz.
![]() ![]()
Arkadaslar The One sarkisini dinleyebilecegimiz link nerede bir türlü bulamiyorum.
Ben bu sarkiyi zaten sözleri bilmeden kulaktan sevmistim,
bende denedim çevirmeyi ama üzerinde durmadim, çok güzel beni anlatiyor hayal-jung. ![]()
"Bir kelebeğin kanadı Everest dağını yerinden oynatabilir."
♥
Sarki sözleri için tesekkürler...
20-12-2008, Saat: 21:05
Birsey degil...=)
11-01-2009, Saat: 15:20
http://www.imeem.com/ohmysungteuk/music/...d_the_one/
Burdan hem dinleyip hem indirebilrsiniz...Dinlerken söylemek çok güzel...Hepsinin sesi çok güzel Min'mkide...=)
Sagol link için Hanife'm çok güzel bir parça.
11-01-2009, Saat: 16:52
Birsey degil...=)
11-01-2009, Saat: 16:57
한 - F.T 아일랜드
(홍) 만큼 나는 당신과 함께 있어요 내가 잘못 갈 수 없어 오, 베이비 나한테 뭘 할 수 있나요? 당신은 하나에요 (훈) 난 널 볼려고 노력 했어 정말 오래 오래 동안 들어 어쩌면 난 그냥 얼굴에 슬프지만, 나는 (??) 하지만 거짓말은하지 않겠습니다 사랑하는 당신이 언제 온다 모든 일들을 할 것이라고 (빈) 신나게 : 이 하루에 너무 오래 기다리게해 난 그렇게 강한 그것을 상상할 수있는 절대 (??) 만큼 나는 당신과 함께 있어요, 내가 잘못 갈 수 없어 오, 베이비 나한테 뭘 할 수 있나요? 당신은 하나에요 (환) 내가 당신을 어떻게 접촉을 시도하는 오들 있음 그럴 수 하지만 그것을 보여줄 수있는 방법을 찾기가 어렵다고 내가 네 친구가 있어요 (빈) 사랑하는 당신이 언제 온다 모든 일들을 할 것이라고 (Jaejin) 신나게 : 이 하루에 너무 오래 기다리게해 난 그렇게 강한 그것을 상상할 수있는 절대 (??) 만큼 나는 당신과 함께 있어요, 내가 잘못 갈 수 없어 오, 베이비 나한테 뭘 할 수 있나요? 당신은 하나에요 (홍) 사랑하는 당신이 언제 온다 모든 일들을 할 것이라고 아, 그래 (경음악 브릿지) (전체) 신나게 (반복) (홍) 당신들이 내게 무슨 짓을 오, 베이비 당신이 하나있어 |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Spoiler