(15-03-2011, Saat: 21:56)mel!nd@ yazdı:Seung Oricon Blog
Gerçekten...
Herkes... Iyi misiniz?..
Ben haberlerde tsunamiyi izledim..
Ve ayni zamanda gazeteler.. Tsunamide her sey vardi.. ve digerleri..
Biz de son zamanlarda endise ediyoruz..
Zor bir zaman.. Simdi;;
Gerçekten.. Güçlü olun..!
Ben destek veriyor olacagim..!

Konuyu Oyla:
F.T. Island's Blog / F.T. Island'in Blog Paylaşımları
|
18-03-2011, Saat: 17:18
Seung, duyarliligini seviyorum.
![]() Hazinelerimizin hepsi çok duyarli, bu harika bir sey... ![]() Love is real, real is love, Love is feeling, feeling love, Love is wanting to be loved. ~ Love is you, You and me, Love is knowing, We can be...
18-03-2011, Saat: 22:49
Konu için çok tesekkürler...
![]()
18-03-2011, Saat: 22:56
Bir zamanlar Song'un uslu biri oldugunu düsünürdüm; ama o da üsütük çikti.
![]() ![]() Diger prenslerimizin de bunlari yazmasini bekiyorum ![]()
19-03-2011, Saat: 1:56
Zaten Seung'un böyle saçmalamalarina bitiyorum :P Insan çevirirken zevk aliyor ~
26-03-2011, Saat: 20:24
(18-03-2011, Saat: 2:57)Ja(D)e* yazdı: Amanin üzülme sen ben senin yaninda yürürüm merak etme canim benim. ^^ 25.03.2011 Seunghyun Blog
![]() Yakinda.... Tekrar görüsecegiz ! ! 26/3 tarihinde yapilacak olan fan bulusmasi iptal edilmis olsada... Japonyaya.... Gitmek istiyoruz.. T.T Herkes ne yapiyor ? Geçenlerde... Haberlerde izledik. Lütfen güçlü kalin ! Ah.. Bu fotograf... Minari ve ben! Iyi geceler ! またすぐ。。。あいましょう!! 3/26の fanmeetingはcancelですけど。 にほんに。。。いきたいですね。。T.T みんな げんきですか? さいきんのNEWSを。。またみましだ。。 がんばってください!! あ。。。このしゃしんは。。みなりとぼくです! おやすみなさい!
27-04-2011, Saat: 23:54
15.04.2011 Seunghyun Blog
![]() Millet.... HongGi-hyung.... Japonyada... simdi... dizisi için... öyle mi ? Japonya... Ve bu yüzden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HongGi-hyung'un odasina geldim.... ve giydim... Hyung'un tisortunu. HongKi-hyung... üzgünüm... Millet... lütfen suna bakin!!! Ahhhhhhhhhhhhhhhh!!! Cool... Tisort'un ortasinda..... KURUKAFA !!!!!!!!!!! Millet ..... Çok tesekkür ederim!.. BYEBYE. 皆さん。。。HONGGIおにいさんは。。。 今。。どらまのために。。にほんですね?! にほん。。 それで!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HONGGIおにいさんのへやに。。入って。。。。おにいさんの。。。T-SHIRT お きましだ。。 Honggiおにいさん。。ごめんなさい。。 みなさん。。みてください! ああああああああああ!! がっこい。。。。 この。。。。。T-SHIRT..中で。。。SKULL!!!!!!!!!!!! 皆さん。。いままで。。ありがとうございます!。。BYEBYE.. 21.04.2011 Seunghyun Blog
Millet... Bi haberim var. HongKi-hyung'un.... dizisini izledim ! WOW.... Güzel... simdi... iyi hissediyorum! zzz Millet biliyosunuz,, degil mi? Dizinin isminin..... ne oldugunu;; 「Muscle Girl!」「Muscle Girl!」「Muscle Girl!」 「Muscle Girl!」「Muscle Girl!」「Muscle Girl!」 「Muscle Girl!」「Muscle Girl!」 Fightnig... Her zaman... Destekliyorum HongKi-hyung'un odasinda. (?) o.O Onun odasinda... T^T Üzgünüm, degil mi? Herkes Japonyada!!!! Bütün fanlar... Lütfen kontrol edin!!! Tesekkürler!!! みなさん。。。NEWSです! ホンギおにいさんの。。ドラマみました!!!!!!!!!!!! WOw。。。。。 なんか。。いま。。。GOODFEEL zzz みあなさんも。。してますね??zzz ドラマの。。なまえが。。。なんだけ;; 「マッスルガール!」「マッスルガール!」「マッスルガール!」「マッスルガール!」「マッスルガール!」「マッスルガール!」「マッスルガール!」「マッスルガール!」「マッスルガール!」 Fighting…いつも。。ホンギおにいさんの。。へやで。。おえんしてます! へやで。。T^T かなしいですね~ にほんの。。みなさん。。!!!! fanのまなさん。。。 checkしてみてください!!!!!!!! あざ!!!!!!!!!!
28-04-2011, Saat: 0:10
Haha, "Herkes Japonya'da"
Neden yalniz biraktiniz Seung'u ? ![]() Koptum, Seung çok harikasin. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi