yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F.T. Island News / F.T Island Haberleri
Arkadaşlar bu bölüme haberle ilgili resim yazı bulamadığımız zaman konu açalım ama kesinliği olsun. Smile

F.T Island, Aralık 2008'de moda dergisi Marie Claire'ye poz verdi.
(03-01-2009, Saat: 19:31)komutan çang yazdı: F.T Island, Aralik 2008'de moda dergisi Marie Claire'ye poz verdi.

tesekkürler
Ft Island in ana vokali Hong Gi son konserden sonra hastalanmis ve hala hastane bulunmakta o yüzden bir süre konserlere ara verilmis.
Hong Gi enisteme çok üzüldüm Min'm biryerde demiski:"Son zamanlarda bogazi çok kötüydü bu konserde çok yoruldu o yüzden hastaneye yatirildi..."
Geçmis olsun Hong Gi...=)
F.T Island, Aralik 2008'de Vogue Girl e poz verdi.
Arkadaşlar buraya kısa haberleri koyalım kanıt olanları konu olarak açalım.
"Bir kelebeğin kanadı Everest dağını yerinden oynatabilir."

Choi Min Hwan subat ayinda KBS de yayina girecek olan The Road Home dizisinde yer aliyor.
(07-01-2009, Saat: 20:40)Zemheri yazdı: Choi Min Hwan subat ayinda KBS de yayina girecek olan The Road Home dizisinde yer aliyor.
Ayrica Lee Hong Gi'de o dizide yer aliyor...
(07-01-2009, Saat: 21:06)!-MiN-! yazdı:
(07-01-2009, Saat: 20:40)Zemheri yazdı: Choi Min Hwan subat ayinda KBS de yayina girecek olan The Road Home dizisinde yer aliyor.
Ayrica Lee Hong Gi'de o dizide yer aliyor...

Evet bazi siteler olmadigini söyledigi için yazmamistim ama dogruladim onu resmi siteden.
Lee Hong Gi subat ayinda KBS de yayina girecek olan The Road Home dizisinde yer aliyor Biggrin
tesekkürlerSmile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi