Yorumları: 6,294
Konuları: 133
Teşekkür Puanı:
297
14-03-2012, Saat: 16:43
(Son Düzenleme: 14-03-2012, Saat: 16:43, Düzenleyen: Ja(D)e*.)
FT Island Tayvan müzik listelerini altüst etti!
![[Resim: ftislandjadejh.png]](http://img15.imageshack.us/img15/1152/ftislandjadejh.png)
FT Island Tayvanli müzik listelerini altüst etti.
Son zamanlarda, "Grown Up" albümünün çikis sarkisi "Severely", K-Pop single listelerinde 1. sirada ve G-music's, Kuang Nan Record ve eZPeer listelerinde en çok satan K-pop albümü olarak yer aldi.
Ayrica, MTV Tayvan Kore Pop listesinde birinci sirayi alip ülkelerinde popülerliklerini gösterdiler.
FNC Music " FT Island'in dokuz farkli listelerde albümleri, radyo yayinlari, cep telefonu ve melodileri ilk sirada yer aldi. Kore'nin yani sira Tayvan'da da seviliyorlar/tutuluyorlar." diye ifade etti.
FT Island geçenlerde CNBLUE ile Los Angeles'da ortaklasa yapmis olduklari konseri tamamladi ve suan ki son durak olan Asya turlari için hazirlanmaya basladilar.
Çeviri: Ja(D)e*
F.T. Island sweeps Taiwanese music charts
F.T. Island is sweeping up the Taiwanese music charts!
It was recently revealed that their song “Grown Up” off of their “Severely” album had ranked in at #1 on the K-Pop singles chart and most sold K-Pop albums chart on G-Music‘s ‘Kuang Nan Record‘ and ‘eZPeer+‘.
They also ranked first on the K-Pop music chart on MTV Taiwan, demonstrating their popularity in the country.
FNC Music expressed, “F.T. Island has ranked first on nine different charts for albums, broadcasts, mobiles, and ringtones. They’re a hit in Taiwan as well as Korea.”
F.T. Island recently completed their collaborative concert in Los Angeles with CNBLUE and are currently preparing for their next stop on their Asia tour.
Kaynak: allkpop
"Güneş doğup batıp, mevsim değiştiğinde iyileşeceğimi sanmıştım.
Senin yerin derinlerime işlemiş, yaran kapanmıyor"
✿
FT ISLAND - MEMORY
Teşekkür Puanı:
297
15-03-2012, Saat: 21:40
(Son Düzenleme: 15-03-2012, Saat: 22:48, Düzenleyen: Ja(D)e*.)
FT Island’dan Lee Hong Ki estetik cerrahi ziyaret etti: “Doktor görünümümü düzelttirmeme gerek olmadigini söyledi.”
![[Resim: ftislandjadeeejhhhh.png]](http://img846.imageshack.us/img846/6329/ftislandjadeeejhhhh.png)
FT Island grubu dördüncü mini albümü olan “Severely”i yayinladi ve çesitli müzik listelerinde üst siralarda yer aldi. Ayrica geçenlerde MBC’s Weekly Idol programina katildi ve eglenceli bir bölüm çekildi.
“Like The Birds” sarkisindan bu yana FT Island, Weekly Idol programina ikinci kez katiliyordu. Idol Say So adli bir bölümde üyeler hakkinda çikan dedikodularin dogru olup olmadigini ögrenmek için yeni bir bölüm çekiliyor.
“Pretty Boy ” olarak anilan grup, üyelerin dis görünüslerinin sirayla , lider Choi Jong Hun, takimda en iyi görünümlü adam olarak seçildi. Jonghun “Tüm üyeler dis görünüsünden dolayi oldukça kendinden emin. Biz asla estetik operasyonu geçirmedik” dedi. Onun (Jonghun'nun) bu yorumu olaganüstü görünüslerinden dolayi kendilerine olan güvenlerini gösteriyor.
Bunun üzerine Lee Hong Ki “Ilk çikisimizdan önce estetik cerrahina gittim ve doktor görünümümü düzelttirmeme gerek olmadigini söyledi.” diye ekledi.
Bunu duyan MC Jung Hyung Don kiskançligini gizleyemedi ve pretty boy erkek grubun üstünlügünü hissettigini gösterdi.
FT Island’s Lee Hong Ki visits a plastic surgeon: “The doctor says I have nothing to fix”
The band FT Island has released the fourth mini-album Severely and ranked at the top of various music charts. It also visited MBC’s Weekly Idol lately, spending some fun time shooting an episode.
It was the second time for FT Island to visit Weekly Idol since its song “Like The Birds.” In a recent shooting for the segment called Idols Say So some rumors about the members were brought up, finding out whether they were true or not.
Living up to its reputation as a “pretty boy” band, members ranked one another according to their looks and eventually the leader Choi Jong Hun was selected as the best-looking guy in the team. He said, “All members are quite confident of their looks. We’ve never had a plastic surgery.” His comment showed confidence in their “superior” looks, and Lee Hong Ki added, “I went to a plastic surgeon before the debut, but he said I have nothing to fix on my appearance.” On hearing this, the emcee Jung Hyung Don could not hide his jealousy and seemed to feel the dignity of a pretty boy band.
✿
FT ISLAND - MEMORY
Yorumları: 1,624
Konuları: 26
Teşekkür Puanı:
102
15-03-2012, Saat: 21:54
(Son Düzenleme: 15-03-2012, Saat: 22:47, Düzenleyen: Ja(D)e*.)
Hepsi de süper bencede estetige gerek yok. 
Severely, gerçekten süper bir parça, klibin sonunundan  ne kadar memnun olmasamda güzel. 
Paylasim için tesekkürler.
Yorumları: 1,091
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
49
Teşekkür Puanı:
297
Hangi FT Island üyesi bayanlarla daha çok baglanti kuruyor ?
![[Resim: 08e64ce7f322b3ed2f86de0.jpg]](http://img6.imageshack.us/img6/6355/08e64ce7f322b3ed2f86de0.jpg)
FT Island 14 Mart’ta, Idol of the Week’in MBC Every1's "Weekly Idol” bölümünde yer aldi. "Weekly Idol”ün bu bölümünde Choi Jong Hoon, FT Island üyeleri arasinda bayan numaralarina en çok sahip olan üye suçlamalarina açiklik getirdi.
Jung Hyung Don “Choi Jong Hoon’da kimin numaralari var?” diye sordugunda diger üyeler: KARA’dan Goo Hara, Girls Generation’dan Jessica, Davichi’den Kang Min Kyung, Miss A’dan Suzy’nin ismini verdi digerlerinin arasindan. Choi Jong Hoon, diger üyelerin ortaya çikardigi bu olay karsisinda hazirliksiz yakalanmis gibiydi.
O (Jonghun) “ Aslinda Goo Hara ile birlikte çesitli gösterilerimiz oldu. Onu daha iyi tanimak istedim. O yüzden ona telefon numarasini sordum. Jessica ile ayni kuaför salonunu kullaniyorduk. Orada olan bir personele Jessica’nin numarasini sordum çünkü arkadas olmak istiyordum. Nedeni aklimda baska birsey olmasi degildi.” diye ekledi.
MC Jung Hyung Don ve Defconn, Choi Jong Hoon’a ilk mesajinda ne yazdigini sordu. Jong Hoon " -Merhaba. Ben arkadas olmak istiyorum- yazdim ama daha fazla birsey yapmayacagim çünkü oyuncu olduguma dair söylentiler çikti" diyerek soruyu cevapladi.
![[Resim: f6bcd3c29708dc5fd419f51e.jpg]](http://img221.imageshack.us/img221/1861/f6bcd3c29708dc5fd419f51e.jpg)
Which FT Island Member Has the Most Female Contacts?
On March 14, FT Island was featured in the "Idol of the Week" segment of MBC Every1's "Weekly Idol." In this episode of "Weekly Idol," Choi Jong Hoon had an opportunity to explain himself and about the accusation of having the most female contacts among FT Island members.
When Jung Hyung Don asked FT Island, "Whose numbers does Choi Jong Hoon have?" other members named: Kara's Goo Hara, Girls' Generation's Jessica, Davichi's Kang Min Kyung, Miss A's Suzy, among many others. Choi Jong Hoon seemed to be caught off guard by other members' disclosure.
He explained, "In the case of Goo Hara, we were on several shows together. I wanted to get to know her better, so I asked her for her phone number. With Jessica, we use the same hair salon. I asked a staff member there for Jessica's number because I wanted to be friends. It's not because I had something else in mind."
MC Jung Hyung Don and Defconn asked Choi Jong Hoon about what he says in the initial text messages. He answered, "I say, 'Hello, I want to be friends.' But I don't do it anymore, because there has been rumors about me being a player."
✿
FT ISLAND - MEMORY
Yorumları: 1,091
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
49
Yorumları: 801
Konuları: 17
Teşekkür Puanı:
120
Ahh Ahh.. Saman altindan su yürüten sebek yariggmm 
Tamam yakisiklisin çapkinlik yapabilirsin ama acemi misin oglum ??  Prens kizlara yazmayi bilmiyo.
ComeToMeDance yeah!!
![[Resim: tumblr_inline_n9v1fraAuh1rjx1o1.png]](https://31.media.tumblr.com/edce7b2386e08ba82abe94ddca7896c6/tumblr_inline_n9v1fraAuh1rjx1o1.png)
Teşekkür Puanı:
297
FT Island “Fanlarimizi ‘Amansizca’ seviyoruz”
![[Resim: 2ewlbtc.jpg]](http://img718.imageshack.us/img718/8003/2ewlbtc.jpg)
FT Island fanlarina olan sevgilerini, son sahne performansi sonrasinda fan bulusmasinda gösterdi.
18 Mart’ta SBS ‘Inkigayo’ sonrasi yaklasik 400 fan FT Island’in fan bulusmasina katildi. O gün Choi Jonghun kisisel olarak fanlarina, sekerler, ekmek ve içecekler ismarladi.
Ayrica 14 Mart’ta White Day’in baslamasiyla 5 gün süreyle, FT Island üyeleri, müzik gösterileri için desteklemeye gelen fanlarina sekerler verdi.
Tanitim etkinlikleri sona erdikten sonra FT Island, “ Bize vermis oldugunuz destekten ve sevgiden dolayi fanlarimiza tesekkür etmek istiyoruz. Bizde sizi ‘Amansizca’ seviyoruz” dedi.
" 'Amancizca' seviyoruz" diye okuyunca tuhaf gelebilir ama Severely sarkisinin adini kullanip söylemisler. 지독하게'nin tam anlami 'amansizca' oldugu için öyle yazdim.
Buradan bizim çevirimizle dinlerseniz anlarsiniz. (:
FTIsland, “We Love Our Fans ‘Severely’”
FTIsland showed their love for fans by holding a fanmeeting after their last performance stage.
About 400 fans attended FTIsland’s fanmeeting after SBS ‘Inkigayo’ on 18 March. On this day, Choi Jonghun personally treated fans to candies, bread and drinks.
Starting from 14 March which is also White Day, FTIsland members took turns to give candies to their fans who came to support them at the music shows, for a period of 5 days.
With their promotional activities coming to an end, FTIsland said that, “We would like to thank our fans for all the love and support given to us. We love them ‘severely’ too”.
✿
FT ISLAND - MEMORY
|