yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F.T. Island'la Nasıl Tanıştık?
En sevilen sarkilari ve klipleri gezerken after love klibini izledik bizim kizlarla ve sesini ve sarkilarini çok begendik gerçekten harika isler yapiyorlar.Smile
Kim Hyun Joong 
Lee Min Ho & Le Jun Ki & Jang Geun Suk & Kim Jeong Hoon ve diğerleri
Hong Ki sagolsun onun sayesinde oldu. Önce Hong Ki'yi YAB da gördüm oyunculari arastirirken Hong Ki'nin F.T. Island üyesi oldugunu ögrendim parçalarini dinlerken "Iste budur" dedim. Ilk dinledigim parça da I hope du keyifle tekrar tekrar dinlemistim hala da devam.
╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.SUPER JUNIOR
Herzamanki gibi youtube'da geziniyordumBiggrin Sonra The Island diye bi film vardi onu izliyim dedim. Videolar içinde F.T Island çikti tabi ben durur muyum? Hemen açtim videoyu ve karsima ilk olarak Min Hwan'im çikti.Öyle bir gülüsü vardi ki çarpilmamak elimde degildiSarhos Sonra sarkilarini dinledim ve F.T Island hastasi biri oldumBiggrinBiggrin
(bu arada grubu gördükten sonra film falan hak getire Biggrin Ne izleyecegimi unutmustumBiggrin )

Love is real, real is love,
Love is feeling, feeling love,
Love is wanting to be loved.
~
Love is you,
You and me,
Love is knowing,
We can be...

Nasil tanistigimiz hakkinda hiç bir fikrim yok ama ilk göz agrim..
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
(26-01-2009, Saat: 2:21)@hayal@ yazdı: Bu bölümde F.T. Islandlimizda nasil tanistigimiz kim vasitasiyla tanistigimizi yazalimSmile

Ft Island ile bilgisayar dersinde benden önceki kore hayrani arkadasim sayesinde tanistim.Ve ekrana yapismami saglayan sarkilari ilk dinledigim sarkilari ise BAD WOMAN di.Manyak güzel bir sarkiydi.Ilk dinledigimde biraz aglamistim.Hele honggi'min o bakislari yok mu!of ofSarhosDertli
You're Beautiful sayesinde ilk Lee Hong Gi'yi tanidim,ardindan arastirdim ve bir grupta oldugunu ögrendim.Ve,o zamandan beri bir primadonnayim Sarhos
[Resim: ekinvi.png]
사랑해 승 리 ♥
Ekin V.I
ben Won Bin'in gidisi yanki yaratiyorken tanistim.herkes çok üzülmüs gözüküyordu demekki güzel bir grup dedim arastirdim,sarkilarini dinledim(ilk dinledigim sarkilari reo reo <3) çok sevdim hepsinide ve Won Bin'in Japonya'da verdigi veda konserinide seyredince artik bitmez tükenmez duygularim oldu onlara karsi Opucuk
♪ ☆ 「c.n Blue Fan Club」 ♪ ☆
ben sitede gezinirken gordum ve oppama aasik oldum cook yaikisikliydi ama 1,5 sene olmus gruptan ciktigi:img-cray:
you're beautiful jeremy sayesindeSmile <3<3
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
Ilk Tanismam Arirang Kanali Sayesinde Oldu Arirangi ilk Açtigimda Pops in seoul programi vardi ilk dinledigim Sarki FT Island'di O zaman Tanidim BiggrinBiggrin Bayagi Oldu 2-2,5 Sene Felan Heralda tam zamani hatirlamiyorum Smile

''Lee Hong Ki Saranghe ''

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi