yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F.T. ISLAND Icin Neyinizi Verirdiniz?
Icon_arrow 
Arkadaslar Buraya F.T. ISLAND Icin Neyinizi Verirdiniz Yaziyorsunuz.
Kalbimi, güzelligimi , gençligimi..Kisacasi kendimi, ruhumu..(Abarttim mi ne?Dodgy )

V.I.P ~~ BLACK JACK

Ben canimi kanimi hayatimi açikcasi hayatimi verirdim onlar benim bir tanem. Opucuk
Neyim varsa hepsi feda olsun hazinelerimeSarhos

Love is real, real is love,
Love is feeling, feeling love,
Love is wanting to be loved.
~
Love is you,
You and me,
Love is knowing,
We can be...

Bilmem hiç düsünmedim aslinda hong ki hyung için ne verebilirim ki kendim bisey vermem diye düsünüyorum ama ona mutluluk verebilirim Onay yani herhalde o kadarini yaparim. Smile
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
Valla ben korenin bütün gruplari için herseyimi veririm.
Kore'yi Seviyorum Çünkü Bana Hayyalerime Ulaşabileceğimi Öğretti =)
(28-07-2010, Saat: 17:21)goong qisi yazdı: Bilmem hiç düsünmedim aslinda hong ki hyung için ne verebilirim ki kendim bisey vermem diye düsünüyorum ama ona mutluluk verebilirimOnay yani herhalde o kadarini yaparim. Smile

Hongki hyung'un terfisi sonucu Biggrin (artik Hongki oppa) F.T. Island için herseyimi veririm onlar herseyden önemli. Onay
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
Tüm sevgimi ve zamanimi verirdim...
Beynimi verebilirim :img-hysterical:

hongkira'yı dinliyordum aklıma geldiniz
valla ben biraz cimriyim simdi sewgimi desem,lazim yani banada aklimi desem ,,deli gibi gezemem ... ruhumu desem bedenin ruhsuz bi önemi yok.. ama takas edebiliriz ben choiyi alirim...kasiliqindada gülücüqümü verebilirim nasil olsa choi çok sempatik.. benm yerimede güler..Biggrin ....(çok kötüyüm yha) :img-bee: napim yani....BiggrinBiggrin
400*103 Kuralına dikkat edelim.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi