yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F.T.Island Fan Club 2 / F.T. Island Primadonna Turkey Fan Club
Hong Ki grup lideri degil ama..Undecided
(30-07-2011, Saat: 21:24)_F.T. ISLAND_ yazdı: Hong Ki grup lideri degil ama..Undecided

Cidden ya büyük mantik hatasi. Çok ayip etmisler Jong'umuzaSad

Prenslerimiz basari üstüne basari kazaniyor, gurur duyuyorum hepsiyle Smile Çok çalisiyorlar. Shin Hye'ye de katiliyorum. Hong, o kadar yiyorsun nasil gittikçe kilo veriyorsun!! O kadar çok mu çalistiriyorlar sizi Sad

[Resim: ftislandfanclub.png]
F.T Island Fan Club

Sınav, sınav, sınav...
Seni bir atlatayım var ya...

Fana daha sık gireceğim Biggrin
Jong Hoon bunu görmesin valla çok kötü olmus gerçi Jonghoon da farkinda bunun ama neyse Biggrin park shin hye'yi çok severim dogru demis Biggrin bizim oglanlar cok calisiyolar özellikle de jin tweetlerinden anliyorum yani biraz dinlensinler ya Sad
(30-07-2011, Saat: 23:43)ßadqiirL_o5 yazdı:
FT ISLAND Üyeleri Twitter Mesajlarinda TVXQ’dan Bahsetti

[Resim: dbsk7m.jpg]

TVXQ hyeongdeul* bize “ Yarin Budokan’da bize iyi bir performans göstermek zorundasiniz” diyerek cesaret verdiler. Evet, anliyorum, kesinlikle iyi bir performans gösterecegiz.

[Resim: 21aydrs.jpg]

U-Know Yunho seonbaenim** bize dedi ki “Gelecek hakkinda endiselenmeyin. Su an yapmis oldugunuz seylerin tadini çikarin ve basarili bir gelecek sonunda bize gelecek..!!” Tesekkür ederim!

* Hyung ya da Hyeong (형) “ agabey” anlamina gelir, bir erkek yasça büyük bir adama hitap ettigi zaman kullanilir. Hyeongdeul (형들이) , Hyeong’un çogul halidir.

** Unvan eki –nim bir çok akrabalik terimini unvan yapmak için eklenirken, Seonbae (선배, 先輩) kidemli is arkadaslarina ve akil hocalarina hitap etmek için kullanilir.

KaynakBilmişee Hongki ve Choi Min Hwan ‘in twitter hesaplari
Ingilizce’ye Çeviren ve Paylasan: ContinueTVXQstaff_misslisieux @ ContinueTVXQ.com
Türkçe’ye Çeviren: DJaeJoong, TVXQTurkey
TVXQTurkey.com
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
DBSK'nin F.T Island'a destek veriyor olmasina çok sevindim. Cool
DBSK ve F.T. ISLAND. Güzel... Bence bu iki basarili grubun birbirlerine destek vermeleri çok güzel. Opucuk

Jong Hoon zaten bunun farkinda... O yüzden de üzüldügünü dile getirmisti. Sad
Hong Ki sen diyet falan mi yapiyorsun? Durtuk Yok yok çok çalisiyorsunuz... Ya dikkat edin kendinize. Sad
Ooo TVXQ süper. Biggrin Zaten FT Island'in yurtdisinda popülaritesinin nerdeyse onlar kadar oldugu söyleniyor. Biggrin

[Resim: ftislandfanclub.png]
F.T Island Fan Club

Sınav, sınav, sınav...
Seni bir atlatayım var ya...

Fana daha sık gireceğim Biggrin
Fotograflar için tesekkürler Seda. ^^
.
Fotograflar için sagol -,-
DongHae my sweetheart
IU lover^^

Infınıte~B2ST~Fx~SNSD~2pm
Bende üye olmak istiyorum Smile