Ay Seung saçini boyatmis
Hiç sevmedim :img-bee::img-bee: Tesekkürler Yesim'cigim
Geçmis olsun ayrica Pri'm
Hiç sevmedim :img-bee::img-bee: Tesekkürler Yesim'cigim
Geçmis olsun ayrica Pri'm
|
F.T.Island Fan Club 2 / F.T. Island Primadonna Turkey Fan Club
|
|
Ay Seung saçini boyatmis
Hiç sevmedim :img-bee::img-bee: Tesekkürler Yesim'cigim Geçmis olsun ayrica Pri'm
02-11-2010, Saat: 10:24
Fotograflara bayildim.Sabah sabah onlari görmek içimi açti
![]() Seung'un eski saç rengini daha çok seviyordum ama böyle de tatli olmus ![]() Fotograflar için tesekkürler ve çok geçmis olsun canim Love is real, real is love, Love is feeling, feeling love, Love is wanting to be loved. ~ Love is you, You and me, Love is knowing, We can be...
02-11-2010, Saat: 20:29
Çok tesekkür ederim.
Simdi iyiyim. Çabuk atlattim. ![]() Yeni resimlerlede geldim. FTIsland With Bang CH MC ![]() ![]() ![]() ![]()
02-11-2010, Saat: 20:30
02-11-2010, Saat: 20:38
Fotograflar çok güzel!O kiyafetlerini çok seviyorum zaten,ayri bir çekici oluyorlar
![]() Sagol unnim
Beni de üye yaparsaniz sevinirim ayrica çok güzel olmus, emegi geçenlerin eline saglik, paylasimlar için tesekkürler.
02-11-2010, Saat: 20:47
Ekin'im hiç önemli degil.
![]() tarik bayka ; O uzun seyi alinti yapmana gerek yoktu gibi. ![]() Neyse, bir Pri'miz daha oldu. Hosgeldin.
02-11-2010, Saat: 23:22
(02-11-2010, Saat: 20:40)tarik bayka yazdı: Beni de üye yaparsaniz sevinirim ayrica çok güzel olmus, emegi geçenlerin eline saglik, paylasimlar için tesekkürler. Listeye eklendiniz.. ![]() Aramiza hosgeldiniz.. ![]() --- Bu ara da paylasimlar için tesekkürler.. Süpersiniz kizlar..
.. ♥ ♥ ♥ youtube.com/cherijaamu
02-11-2010, Saat: 23:28
Jade'm döktürüyormüssün yine bakiyorum
Çok tesekkürler fotograflar için canim![]() Bu arada yeni Pri'miz hosgeldin
Love is real, real is love, Love is feeling, feeling love, Love is wanting to be loved. ~ Love is you, You and me, Love is knowing, We can be...
03-11-2010, Saat: 0:17
Beni de ekler misiniz listeye ???
hongkira'yı dinliyordum aklıma geldiniz |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|