yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Exhibition Of Fireworks Fan Club / Exhibition Of Fireworks Sevenler Kulübü
Muhtesem Dizi Exhibition Of Fireworks Fan Clube Hosgeldiniz.

[Resim: 23341826.jpg]

İsim : Exhibition Of Fireworks
Tür : Dram,Melodram,Romantik
Bölüm Sayısı : 16
Yayınlandığı Kanal : MBC

Konu :

Shin Na Ra, neredeyse 30'una gelmiş bir kadındır ve 10 yıllık erkek arkadaiına iş gezisi dönüşü hosgeldin süprizi yapar. Akşam yemeği sırasında erkek arkadaışı, ona sadece iliişkisinin olduğunu söylemez aynı zamanda başka bir kadına aşık olduğunu söyler. Bu ilişkilerinin sonudur. Kendini daha iyi hissetmek için Shin Na Ra bol miktarda alkol alır ve eski erkek arkadaşının verdiği yüzüğü, rastgele yabancı birinin kadehine atar. Yabancı In Jae, içkiyi yüzüğü farketmeden içer ve yüzügü yutar. Soluğu hastanede alır.

Kendini geçindirmek için Na Ra, 20 yaşındaki kız kardeşi gibi davranarak eski sevgilisinin asık oldugu Mi Rae'nin dükkaninda kozmetik memuru olarak çalışmaya başlar. Fakat kader, In Jae'yi dükkana getirir. In Jae de Mi Rae'ye aşıktır. Böylece onların şaşarıtıcı aşk hikayeleri başlar.

Oyuncular

Han Chae-young (한채영)
Kang Ji-hwan (강지환)
Park Eun-hye (박은혜)
Yoon Sang-hyeon (윤상현)
Park Jeong-soo (박정수)
Park Geun-hyeong (박근형)
Kim Chang-sook (김창숙)
Kim Joo-hyeon (김주현)
Sim Min (심민)

Resmi Konu İçin
Türkçe Altyazıları İndirmek İçin Tıklayınız

Resimli İmza Kodu
Kod:
[url=http://www.korea-fans.com/forum/exhibition-fireworks-fan-club-exhibition-fireworks-sevenler-klubu-t-33831.html]
[b] [url=http://www.korea-fans.com/forum/exhibition-fireworks-fan-club-exhibition-fireworks-sevenler-klubu-t-33831.html][color=#FF1493]✿✿[/color][color=#1E90FF]Exhibition Of Fireworks Fan Club/Exhibition Of Fireworks Sevenler Klübü[/color][color=#FF1493]✿✿[/color][/url][/b] [/url]

[Resim: 88936458.jpg]
✿✿Exhibition Of Fireworks Fan Club/Exhibition Of Fireworks Sevenler Klübü✿✿

Normal Kod
Kod:
[b] [url=http://www.korea-fans.com/forum/exhibition-fireworks-fan-club-exhibition-fireworks-sevenler-klubu-t-33831.html][color=#FF1493]✿✿[/color][color=#1E90FF]Exhibition Of Fireworks Fan Club/Exhibition Of Fireworks Sevenler Klübü[/color][color=#FF1493]✿✿[/color][/url][/b]

✿✿Exhibition Of Fireworks Fan Club/Exhibition Of Fireworks Sevenler Klübü✿✿

✿✿✿[Üyeler]✿✿✿

1.) burcu choi
2.) kore prensesi
3.) ßadqiirL_o5
4.) kbr!
5.) leeseo-jin
6.) !melis!
7.) lyl-seoul
8.) bigbang7
9.) kayramoon
10.) Windy
11.) Saliass
12.) sagopa

let it be...
Kadro süper.. Ama anlamadigim birsey var.. Han Chae-Young, A man called god'ta oynuyordu..

(29-04-2010, Saat: 20:37)nilamman yazdı: Kadro süper.. Ama anlamadigim birsey var.. Han Chae-Young, A man called god'ta oynuyordu..

Dizi A Man Called God'dan önce çekilen bir dizi Onay
Kadro'yu bende çok sevdim..

let it be...
Buraya bende üye oluyorum. Smile Yeni fan hayirli olsun...

Geri Döndüm

(29-04-2010, Saat: 20:43)kore prensesi yazdı: Buraya bende üye oluyorum. Smile Yeni fan hayirli olsun...

Hosgeldin.
Eun Hye dizisi sensiz olmazdi zaten..

let it be...
Ilk sayfada Park Eun Hye niye agliyor?Biliyormusunuz?
Diziyi izlemeden üye oldum ama en kisa zaman da yaptigim çeviriyi bitirir bitirmez ilk is bu diziyi izlemek olacak. Biggrin

Geri Döndüm

Han Chae-young 'i çok seviyorum. Smile Biraz karmasik asklar var sanki bu dizide; ama yine de izlemek isterim. Biggrin
Tanitim için tesekkürler. Smile

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Ilk bölümden bir sahne Smile

-Na Ra! [Na Ra'nin Arkadasi]

-Hayal kuruyordum serseri! [Na Ra ]

-Vücudun sandigimdan daha iyiymis! [Na Ra'nin Arkadasi]

-Saçma sapan konusmayi birak.
Acele et de gidelim!
Sinav zamani olunca
kütüphanede oturacak yer olmuyor. [Na Ra ]

-Na Ra, sadece bir kez.
Seni düsünmeden edemiyorum.[Na Ra'nin Arkadasi]

Çeviri: sark_gunesi

let it be...
Canim Nara kim onuda belirtesen iyi olurdu.Yani konusmacilarin gerçek adini. Biggrin Anlamadimda kim kime diyor. Smile

Geri Döndüm

(29-04-2010, Saat: 21:02)burcu choi yazdı: Ilk bölümden bir sahne Smile

-Na Ra! [Na Ra'nin Arkadasi]

-Hayal kuruyordum serseri! [Na Ra ]

-Vücudun sandigimdan daha iyiymis! [Na Ra'nin Arkadasi]

-Saçma sapan konusmayi birak.
Acele et de gidelim!
Sinav zamani olunca
kütüphanede oturacak yer olmuyor. [Na Ra ]

-Na Ra, sadece bir kez.
Seni düsünmeden edemiyorum.[Na Ra'nin Arkadasi]

Çeviri: sark_gunesi

Bak iste bu sefer, daha güzel olmus.Ellerinize saglik.sark_gunesi ve Burcu sana çok tesekkür ediyorum.Çok komikmis bu konusma. :img-hysterical:

Geri Döndüm

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi